Haerstraat 125 7573 PA Oldenzaal

€ 914 /mnd

Omschrijving

Oldenzaal | Ondernemende huisgenoten gezocht in deze karakteristieke Twentse kantoorvilla.

Voor deze prachtige en authentieke kantoorvilla aan de Haerstraat 125 te Oldenzaal zijn wij op zoek naar ondernemende huisgenoten. De beschikbare ruimtes zijn perfect voor starters, zzp’ers en bureaus (tot 6 medewerkers). Het monumentale pand, afkomstig uit 1881, ademt het rijke karakter van de Twentse textielhistorie met een uitstraling zoals u deze verwacht van een karakteristieke villa als deze. Met twee grote openslaande mahoniehouten voordeuren, unieke kunstwerken, hoge plafonds, ruime oprijlaan, fraaie poort, prachtige bebloeide ruime tuin, grote vijver en volgroeide bomen die al meer dan 100 jaar oud zijn, is dit een zeer unieke en professionele locatie voor gelijkgestemde ondernemers.

Beschikbare kantoorruimtes;
Begane grond | 2 persoons | € 914,33 per maand incl. voorschot servicekosten
Tweede verdieping | 8-10 persoons | € 2.277 per maand incl. voorschot servicekosten
Tweede verdieping | 6-8 persoons | € 1.571,63 per maand incl. voorschot servicekosten

Begane grond:
Op de begane grond bevindt zich het secretariaat waar u gebruik kunt maken van klantenontvangst, postverwerking, telefoonbeantwoording en andere secretariële ondersteuning tegen een nog nader overeen te komen vergoeding. Tevens bevinden zich hier twee gezamenlijke vergaderruimtes, namelijk: een ruim ingerichte salon en de zeer authentieke herenkamer met openhaard. Op de begane grond bevindt zich een dames- en herentoiletvoorziening. Gezamenlijk lunchen kan in de eetkamer en alle ruimtes zijn voorzien van parket of tapijtvloeren. De plafonds zijn voorzien van ornamentaal stucwerk, om zo de unieke stijl die past bij dit pand te waarborgen.

Eerste verdieping:
Via de grote open houtentrap komt u op de eerste verdieping terecht. Hier bevinden zich 8 kantoorruimtes in verschillende oppervlaktes met ieder hun eigen unieke indeling. Alle ruimtes zijn voorzien van vaste ingebouwde kasten met houtsnijwerk en sommige ruimtes beschikken over een eigen openhaard. Op deze verdieping bevindt zich tevens een dames- en herentoiletvoorziening en zijn alle ruimtes voorzien van parket of tapijtvloeren inclusief plafonds voorzien van ornamentaal stucwerk.

Tweede verdieping:
Op de tweede verdieping bevinden zich 3 ruim opgezette kantoorruimtes en een prima ruimte voor besprekingen. Met het hoge plafond en houtenbalken waar het dak mee wordt ondersteund, hebben deze ruimtes een zeer unieke en karakteristieke uitstraling. Alle ruimtes zijn voorzien van parket of tapijtvloeren. Tevens bevinden zich hier ramen en dakramen voor voldoende daglichttoetreding.

Te huren ruimtes:
Er zijn verschillende ruimtes beschikbaar verspreid over de begane grond en 2e verdieping. De ruimtes variëren in grootte en kunnen zowel samen als afzonderlijk gehuurd worden. Perfect voor starters, zzp’ers en bureaus (tot 10 medewerkers).

Huurprijzen:
De huurprijzen zijn afhankelijk van de oppervlakte en de etage waarop de gehuurde ruimte ligt. Deze huurprijzen verschillen per vertrek.

Interesse?
Ziet u zich al ondernemen op deze unieke locatie met gelijkgestemde ondernemers? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak om de beschikbare ruimtes te bekijken.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 914 per maand
Oorspronkelijke huurprijs
€ 665 per maand
Servicekosten
€ 60 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1881

Oppervlakten

Oppervlakte
200 m² (in units vanaf 35 m²)
Perceel
19.710 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, inbouwarmaturen en te openen ramen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern, in woonwijk en stationslocatie
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op minder dan 500 m en snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Haerstraat 125

€ 914 /mnd