Argonstraat 1 7463 PD Rijssen

€ 5.100 /jr

Omschrijving

Op industrieterrein ‘Plaagslagen’ in Rijssen treft u dit in 2008 gerealiseerde complex aan. Het betreft een representatief gebouw op een fraaie en goed te bereiken locatie. Dit pand wordt aangeboden in deelverhuur. Diverse ruimtes – variërend in grootte – zijn reeds verhuurd.

Het pand telt veel afzonderlijke kantoorruimtes. Huurt u meerdere kantoren, dan behoort een zelfstandige entree en eigen toilet tot de mogelijkheden. Op de website van Otten & Flim treft u een verhuurplattegrond aan van de begane grond en van de verdieping. Iedere kamer is genummerd. De kamers die onderstaand niet worden genoemd zijn reeds verhuurd.

Huuropties
Begane grond kamer 1+2
Totaal 40,5 m2 vvo. Huurprijs 425,- ex btw per maand Entree gezamenlijk (grote entree op de bgg). Toiletten gezamenlijk. Pantry nog te realiseren, afvoer en wateraansluiting reeds aanwezig. Er zal een nader te bepalen voorschotbetaling voor energie worden gevraagd, met jaarlijkse verrekening aan de hand van het verbruik. Aanvaarding op korte termijn mogelijk.

Eerste verdieping kamer 9, 10 en 11
Totaal ca 179 m2 vvo. Huurprijs 1.250,- ex btw per maand. Eigen entree (straatzijde), eigen pantry, alarminstallatie, gedeeltelijk gestoffeerd en voorzien van raambekleding, videofoon, brandmeldinstallatie, etc. Er zal een nader te bepalen voorschotbetaling voor energie worden gevraagd, met jaarlijkse verrekening aan de hand van het verbruik. Aanvaarding in overleg.

Contractueel
Bovenstaande huuropties zijn grotendeels gebaseerd op verhuur van 5 + 5 jaar. Er zal door de verhuurmakelaar een huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model februari 2015 worden opgesteld met een opzegtermijn van 6 maanden.

Btw
Er zal sprake zijn van een met btw belaste verhuur.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Betalingen
Huur, BTW en voorschot (levering van zaken en diensten, waaronder energie) per maand vooruit.

Zekerheidsstelling
Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur.

Maatvoering
Genoemde metrage is gebaseerd om een inschatting op basis van een plattegrond. Maatvoeringen kunnen licht afwijken.

Bezichtigen
In overleg kan een bezichtiging plaatsvinden. Een makelaar van Otten & Flim Bedrijfsmakelaardij begeleidt u graag optimaal. Interesse? Mail of bel 0548-544 333

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 5.100 per jaar
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2008

Oppervlakten

Oppervlakte
850 m² (in units vanaf 33 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Argonstraat 1

€ 5.100 /jr