Beursplein 37 3011 AA Rotterdam

€ 210 /m²/jaar

Omschrijving

Zeer hoogwaardige kantoorruimte in een monumentaal icoon, gelegen in het bruisende hart van Rotterdam. In zowel de laagbouw (rijksmonument) als de hoogbouw zijn nog verschilende kantoorruimtes beschikbaar.

Het WTC Rotterdam biedt haar huurders vele voorzieningen, waaronder o.a.:
- Business Center voor flexibel werken/vergaderen;
- WTC Service Store (secretariële ondersteuning);
- Art Gallery;
- Hotel met 168 kamers;
- Vondelgym;
- Bedrijfsrestaurant;
- Diverse horeca en shops.

In het gebouw bevindt zich tevens het Postillion Convention Centre WTC Rotterdam, 8.000 m² aan zalen en beursvloer voor veelal zakelijke bijeenkomsten en evenementen van klein tot groot. Het gebouw heeft permanente bewaking en is 24 uur per dag en 7 dagen per week toegankelijk.

Locatie en bereikbaarheid
WTC Rotterdam is centraal gelegen in het dynamische centrum van Rotterdam, met alle centrumvoorzieningen waaronder winkels, restaurants, horeca gelegenheden, banken, et cetera. WTC Rotterdam is gelegen aan de Coolsingel, de centrale verkeersader van de binnenstad en aan het Beursplein, direct naast metrostation Beurs. Ook de bruisende Meent biedt veel mogelijkheden voor hoogwaardig winkelen en ontspannen tijdens pauzes en na het werk.

Per auto: de bereikbaarheid met eigen vervoer is goed. Via de Coolsingel/Hofplein/Schiekade is er een directe aansluiting op de noordelijke ring rond Rotterdam. Via de Coolsingel/Schiedamsedijk en Erasmusbrug heeft men een directe aansluiting op de zuidelijke ring rond Rotterdam.
Per OV: per openbaar vervoer is de bereikbaarheid uitstekend. Metro, tram en bushaltes met directe aansluiting naar het centraal station bevinden zich direct voor het gebouw, centraal station Rotterdam en station Rotterdam Blaak bevinden zich op slechts enkele minuten loopafstand.

Kantoor huren
WTC Rotterdam beschikt over kantoorruimte, verdeeld over 23 verdiepingen in de 93 meter hoge toren (high-rise) met panoramisch uitzicht en zes verdiepingen in de Meent Offices en Coolsingel Offices. Het gebouw heeft een perfecte afwerking en een hoog serviceniveau. WTC Rotterdam is 24 uur per dag en 7 dagen per week toegankelijk én beveiligd.
World Trade Center Rotterdam biedt de huurder een hoge mate van flexibiliteit. Reguliere kantoorruimten zijn te huur vanaf circa 75 m². Kleiner is mogelijk in het full-service Business Center. Intern doorgroeien is altijd mogelijk en flexibele huurtermijnen zijn bespreekbaar.
Er zijn tal van mogelijkheden voor het huren van kantoorruimte in vrijwel elk gewenst formaat, van unit tot complete vloer. Het actuele aanbod wisselt sterk en is op aanvraag beschikbaar.

Het kantoor zal worden opgeleverd inclusief:
Centrale receptie in representatieve entree hal voor ontvangst bezoekers en doorverwijzing , vloerbedekking, verlaagde systeemplafonds met energiezuinige verlichtingsarmaturen, kabelgoten voorzien van elektra en t.b.v. van data- en telefoniebekabeling, geavanceerd luchtbehandelingssysteem met koeling, verwarming (d.m.v. radiatoren/convectoren), pantry per verdieping (alleen in de hoogbouw), iolerende glaslagen en glazenwasinstallatie, 24-uurs bewaking.

Huurprijs
De huurprijs is afhankelijk van de ligging in het gebouw en varieert van
EUR 210,- tot EUR 290,- per m² per jaar (ex. BTW en servicekosten). Indien de BTW niet kan worden verrekend dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen percentage worden verhoogd.

Parkeren
Het WTC beschikt over twee parkeergarages met ruim 600 parkeerplaatsen en 12 parkeerplaatsen voor elektrische auto’s. Ook voor fietsen en scooters zijn er parkeerabonnementen beschikbaar.
Parkeergarage P1/P2 (inpandig) en WTC

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 210 per vierkante meter per jaar
Oorspronkelijke huurprijs
€ 190 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 85 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1935

Oppervlakten

Oppervlakte
4.267 m² (in units vanaf 150 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
5 bouwlagen
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, liften, kabelgoten, systeemplafond, toilet en verwarming

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.