Wilhelminaplein 1 3072 DE Rotterdam

€ 200 /mnd

Omschrijving

Element Offices Rotterdam is gelegen in de Wilhelminatoren op de Kop van Zuid. Op de begane grond, 1e, 7e, 8e en 15e verdieping van de Wilhelminatoren bevindt zich het full-serviced business centre Element Offices, waar op flexibele basis, professionele kantoor- en vergaderruimte kan worden gehuurd. Element Offices heeft momenteel 13 locaties in Nederland en alle locaties bieden ondernemers de ideale omgeving voor verdere groei en ambitie. Zowel start- als scale ups, maar ook afdelingen van corporate organisaties en het segment daartussen voelt zich thuis bij deze trendy operator. Of u nu behoefte heeft aan het gebruik van een private-office voor een dag, een prettige vergaderruimte voorzien van alle nodige apparatuur, dan wel een zelfstandige kantoorunit ten behoeve van meerdere medewerkers voor langere tijd: voor alle type werkzaamheden biedt Element Offices een oplossing.

Bij Element Offices vind je alles wat een modern designhotel biedt. Behalve een bed natuurlijk. Dat hebben we ingewisseld voor een bijna net zo comfortabel bureau. Je boekt eenvoudig de ideale ruimte voor jou, je collega’s, partners en klanten. Of voor waar je planning ook om vraagt. Zo werk je ongestoord en in een flow wanneer jou dat uitkomt en voer je belangrijke meetings in stijl.

Je huurt bij Element Offices altijd flexibel en all-inclusive. Dat is precies wat je ervan verwacht en meer: van een persoonlijke ontvangst bij de receptie tot roomservice en razendsnelle wifi. De conciërge zorgt dat alles werkt zoals je gewend bent, je treft je werkplek altijd netjes en verzorgd aan en in de lounge scoor je een lekkere koffie of lunch. En je ontmoet er professionals zoals jij. Je hoeft dus nergens aan te denken, behalve aan je corebusiness. Element Offices doet de rest!

LIGGING
Vanuit de Wilhelminatoren op de indrukwekkende Kop van Zuid heeft u een fantastisch uitzicht over de Maas en de iconische Erasmusbrug. Het pand is gelegen direct naast Metro-, Bus-& Tramstation "Wilhelminaplein" met een directe verbinding naar Rotterdam Centraal en Den Haag Centraal. Parkeren kan in de ondergelegen parkeergarage of in de directe omgeving.

INTERIEURTHEMA'S
Element Offices biedt turnkey kantoren die op hoogwaardige wijze ingericht en afgewerkt zijn. De kantoren worden ingericht volgens diverse interieurthema's: Urban, Energy, Nature en Nordic en Classic. Niet alleen in de kleuren en materialen onderscheidt ieder interieurthema zich, ook de geuren, achtergrond muziek en zelfs de kopjes zijn afgestemd op ieder uniek thema.

Urban: Staal, beton en bakstenen vormen de rauwe basismaterialen van dit industriële interieur. Samen met de geometrische figuren, strakke lijnen, het geel van New Yorkse taxi's en het uitzicht op de stad geeft je het gevoel dat je in een bruisende metropool staat. De Meeting Rooms van het thema Urban zijn industrieel, strak en stoer ingericht. Gele accenten brengen levendigheid, speelsheid en dynamiek de ruimtes.

Energy: In dit futuristische universum werk je continue als na een espressoshot: vol energie! Glazen wanden geometrische vormen en neon lichten zinspelen op snelheid, overzicht en efficiëncy. In het zilver/blauwe design focus je moeiteloos op je taken en vink je in een flow alle items van je to-do lijst af. Hier komen je plannen gegarandeerd van de grond, hoe ambitieus ze ook zijn!

Nature: De organische materialen en kleuren, halen de natuur naar binnen. Je staat midden in de dynamiek van de randstad en tegelijkertijd down-t-earth alsof je midden in de natuur staat. Loop je over kinderkopje waar mos tussen groeit, of in het toch tapijt? Planten zorgen voor zuurstof, daglicht voor een heldere blik.

Nordic: Aardse tinten en pastelkleuren creëren rust licht en zachtheid. Helemaal in combinatie met materialen als bamboe en riet. Dankzij de minimalistische uitstraling raak je niet snel afgeleid en kun je echt de diepte ingaan. Het interieur geeft je de rust en vrijheid om concepten te ontwikkelen of juist om verstilling te vinden in een wervelwind van ideeën, gespreken en meetings.

Classic: op de 15e verdieping bevinden zich de kantoren in het interieurthema Classic. Met nachtblauwe en smaragdgroene muren, vintage meubilair en stijlvolle kunstwerken zou je haast denken de Hollandse meesteres hier tegen het lijf te lopen. Door de combinatie van materialen, kleuren, hoogwaardige kwaliteit en het uitzicht, hebben de kantoren en meeting rooms een zakelijke en sfeervolle uitstraling.

HUURPRIJZEN
Onbeperkt Flexwerk Abonnement : EUR 200,- per maand.
Business Spot/Dedicated Desk : EUR 350,- per maand.
Privé Kantoor : vanaf EUR 1.300,- per maand (zie hieronder de beschikbaarheid).

BESCHIKBAARHEID PRIVEKANTOREN:
Kantoor 7.03: In kantoor 7.3 kan er een flexibele werkplek per maand gehuurd worden voor een bedrag van EUR 200,- per maand in een shared-office, wederzijds maandelijks opzegbaar.

Kantoor 7.04/7.08: Deze kantoren zijn gelegen in het dynamische thema ENERGY aan de oostzijde van de Wilhelminatoren. Kantoor 7.4. en 7.8 zijn bestemd voor 2 werkplekken met een lounge of 4 werkplekken. De huurprijs bedraagt EUR 1.300,- per maand per kantoor, te vermeerderen met BTW.

Kantoor 7.05: Dit kantoor is gelegen in het dynamische thema ENERGY aan de zuid-oostzijde van de Wilhelminatoren. Kantoor 7.5 is bestemd voor 6 werkplekken of 4 werkplekken met een lounge. De huurprijs is EUR 1.950,- per maand, te vermeerderen met BTW.

Kantoor 8.04: Dit kantoor is gelegen in het sfeervolle thema NORDIC in een hoekkantoor aan de oostzijde van de Wilhelminatoren. Kantoor 8.4. is bestemd voor 6 tot 8 werkplekken. De huurprijs bedraagt EUR 2.600,- per maand, te vermeerderen met BTW.

Kantoor 8.19/8.21/8.22 : Deze kantoren zijn gelegen in het verfrissende thema NATURE aan de noordzijde van de Wilhelminatoren met zicht op De Maas. De kantoren zijn geschikt voor 2-4 werkplekken. De huurprijs bedraagt EUR 1.400,- per maand per kantoor, te vermeerderen met BTW.

Kantoren op de 15e verdieping: diverse kantoren t.b.v. 2- 16 personen in het stijlvolle interieurthema Classic.

Huurtermijn
1 jaar

FACILITEITEN
- Receptie
- Interieurbeplanting
- Pantry voorzien van koffie & thee, vaatwasser, koelkast en magnetron
- Werkcafe
- Vergaderfaciliteiten
- Parkeren
- High Speed Internet
- 24/7 Acces
- Telefoonservice
- Printservice
- Post & Pakketservice
- Handymanservice
- Inschrijving op adres

U bent van harte welkom om een bezoek te brengen!

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 200 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1997

Oppervlakten

Oppervlakte
12 m² (in units vanaf 9 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
5 bouwlagen
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, topkoeling, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
A 0,97

Omgeving

Ligging
Kantorenpark, stadscentrum/dorpskern, stationslocatie en aan vaarwater
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, busknooppunt op minder dan 500 m, metrohalte op minder dan 500 m, metroknooppunt op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 2000 m tot 3000 m, NS station op minder dan 500 m, snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m, Tramhalte op minder dan 500 m en tramknooppunt op minder dan 500 m
Lokale voorzieningen
Bank op minder dan 500 m, ontspanning op minder dan 500 m, restaurant op minder dan 500 m en winkel op minder dan 500 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
100 overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Wilhelminaplein 1

€ 200 /mnd