Noordvest 18 3111 PH Schiedam

€ 1.995 /mnd

Omschrijving

BETREFT
In de Branderspoort, aan de rand van het centrum van Schiedam en nabij uitvalswegen bieden wij ca. 412 m2 kantoorruimte aan op de tweede verdieping, aan de zijde van 's Gravelandseweg/ Centrum, met zicht op het water. Beschikbaar vanaf ca. 177.2 m2

In dit bijzondere pand van voorheen de woningstichting, zijn sinds enkele jaren enkele diensten van (semi-)overheid gevestigd.
Maar uiteraard zijn deze units ook geschikt voor andere ondernemingen. Gezien de ligging nabij het centrum, station en uitvalswegen zijn meerdere doelgroepen denkbaar. De Branderspoort en omgeving kenmerkt zich door de nieuwbouw die de afgelopen jaren is uitgevoerd in zowel woningen als bedrijfsmatig onroerend goed. De komende jaren zal dit een vervolg krijgen door de ontwikkeling van het Dirkzwager terrein in aansluiting op het nabijgelegen Brandweer complex. Rondom de wijk zijn bus, tram, metro en ook het NS-station binnen enkele minuten bereikbaar.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Auto
De Branderspoort ligt in het centrum van Schiedam, maar is toch prime te bereiken met de auto. Binnen enkele minuten is de oprit van de A20 (Hoek van Holland-Utrecht) te bereiken die op haar beurt weer op slechts enkele kilometers afstand verbonden is met de A13 (Rotterdam-Den Haag) en de A4 (Rotterdam-Amsterdam). Daardoor zijn de luchthaven “Rotterdam Airport”, het
havengebied, het Westland en alle steden in de Randstad uitstekend bereikbaar.

Openbaar Vervoer
Met openbaar vervoer is de locatie bereikbaar via verschillende bus-, tram-, trein- en metroverbindingen.

WIJZE VAN OPLEVEREN
Het object zal als casco worden verhuurd maar is momenteel reeds voorzien van:
- Toilet;
- Pantry;
- Vloerbedekking;
- Verwarming;
- Airco;
- Verlichting.

OPPERVLAKTE
Unit 2.1: ca. 245 m2;
Unit 2.2: ca. 177 m2.

HUURPRIJS
Unit 2.1 € 2.495,00 per maand;
Unit 2.2 € 1.995,00 per maand.
Bovengenoemde prijzen zijn per maand en exclusief btw en servicekosten.

SERVICEKOSTEN
€ 50,- per m2/ per jaar.

HUURTERMIJN
Bespreekbaar.

WAARBORGSOM
Huurder dient bij ondertekening van de huurovereenkomst een waarborgsom te storten ter grootte van 3 bruto maandverplichtingen, dat wil zeggen 3 maanden huur te vermeerderen met BTW en servicekosten.

HUURINDEXERING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door de Centraal Bureau voor de Statistieken (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

OMZETBELASTING
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor de BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst is op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), de meest recente versie, met de daarbij behorende algemene bepalingen.

Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie vestrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.995 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
5 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1950

Oppervlakten

Oppervlakte
412 m² (in units vanaf 177 m²)
Perceel
412 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, liften, inbouwarmaturen, te openen ramen, systeemplafond, kabelgoten, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, busknooppunt op 1500 m tot 2000 m, metrohalte op 1000 m tot 1500 m, metroknooppunt op 5000 m of meer, NS Intercitystation op 1000 m tot 1500 m, NS station op 5000 m of meer, snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m, Tramhalte op 1000 m tot 1500 m en tramknooppunt op 5000 m of meer
Lokale voorzieningen
Bank op 500 m tot 1000 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Noordvest 18

€ 1.995 /mnd