Le Carré B - unit 40 m² Beechavenue 162-180, 1119 PS Schiphol-Rijk

€ 433 /mnd
Onderdeel van gebouw Le Carré B Le Carré B foto

Omschrijving

In dit kleinschalige kantoorgebouw is ca. 1.580 m² beschikbaar in units vanaf ca. 40 m². Het gebouw ligt naast het Park-Inn Radisson hotel en heeft een vrij uitzicht naar de luchthaven Schiphol. Het gebouw is voorzien van onder andere een representatieve entree, alarm- en camera-systeem, digitaal toegangscontrolesysteem, sanitaire voorzieningen per verdieping en parkeergarage.
RichPort Park Schiphol-Rijk is een kantorenpark in een zeer verzorgde omgeving met ruim opgezette waterpartijen en bijbehorende groenvoorzieningen. In het park bevinden zich drie hotels, waaronder het Radisson Blu hotel met onder meer diverse vergaderfaciliteiten en een bar/restaurant. De hotels hebben shuttlebusdiensten van- en naar de Luchthaven Schiphol. Tevens heeft het bedrijf Com-paNanny een vestiging met een kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang (compananny.nl). Het park heeft daarnaast een parkmanagement-organisatie. Kenmerkend hiervoor is een gecoördineerd, gezamenlijk gebruik van alle faciliteiten op een bedrijventerrein. Diensten als het onderhoud van de openbare- en private terreinen, de groen- en watervoorzieningen en beveiliging worden door het parkmanagement in opdracht van de coöperatie verzorgd.

Ligging / bereikbaarheid
Het kantorenpark ligt aan de voet van de afrit van de Rijksweg A4/A44/A5 richting Amsterdam, Haarlem, Den Haag en Rotterdam aan de N201. Daarnaast is de locatie eenvoudig te bereiken vanaf de A9 en vanuit Amstelveen. De Luchthaven Schiphol is zowel met de auto als met het openbaar vervoer binnen enkele minuten bereikbaar. Het openbaar vervoer van- en naar RichPort Park Schiphol-Rijk wordt verzorgd door ConneXXion en Sternet. In de spits rijden de bussen met een frequentie van elke 7 minuten en buiten de spits elke 15 minuten. Er zijn diverse haltes op het park. Nadere informatie treft u aan op de website connexxion.nl.

Naar verwachting zal eind 2021 een HOV (Hoogwaardig Openbaar Vervoer) transferium zijn gerealiseerd aan de entree van het park (kruising Fokkerweg/Kruisweg), die de bereikbaarheid van Schiphol-Rijk nog verder zal optimaliseren. Dit zogenaamde “Knooppunt Zuid” ligt op een steenworp afstand van de kantoren. Na realisatie zal er ongeveer iedere 2 minuten een bus stoppen op Knooppunt Zuid, van waaruit via autonome busbanen de hele regio Schiphol, Amsterdam en Hoofddorp bereikbaar zal zijn. Nadere informatie treft u aan op de website vervoerregio.nl.
Parkeren
Er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar (op het parkeerdek en in de onder het gebouw gelegen half verdiepte parkeergarage) op basis van een parkeernorm van 1 plaats per circa 40 m² gehuurde kantoorruimte.

Vloeroppervlak
Het gebouw omvat totaal ca. 3.880 m², waarvan momenteel de volgende ruimten beschikbaar zijn:
begane grond: ca. 547 m²;
3e verdieping: ca. 40 m² (unit 3.01);
ca. 281 m² (unit 3.02);
ca. 249 m² (unit 3.03);
4e verdieping: ca. 462 m².

De units op de 3e verdieping worden opgeleverd inclusief scheidingswanden, vloerbedekking en (gezamenlijke) pantry.

De kantoorruimte op de begane grond heeft, naast de gezamenlijke entree vanuit de centrale hal, een eigen extra eigen entree vanaf het parkeerterrein.

Opleveringsniveau
Het gebouw c.q. de kantoorruimte is onder meer voorzien van:
* representatieve entree;
* 2 liften;
* alarminstallatie;
* camerasysteem;
* inbraakbeveiliging;
* systeemplafonds met ledverlichting;
* topkoeling;
* sanitaire voorzieningen per verdieping;
* zonwering.

Het gebouw beschikt over energielabel C.

Huurprijs
De huurprijs voor de kantoorruimte bedraagt € 130,-- per m² per jaar te vermeerderen met BTW en servicekosten. De huurprijs voor de parkeerplaatsen bedraagt € 950,-- per plaats per jaar te vermeerderen met BTW.

Bij vaststelling van de huurprijs is uitgangspunt dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW, zodanig dat kan worden geopteerd voor een belaste (ver)huur.

Servicekosten
De servicekosten bedragen € 35,-- per m² per jaar te vermeerderen met BTW. Afrekening geschiedt jaarlijks op basis van de werkelijk gemaakte kosten.

Aanvaarding
Op korte termijn.

Alle door BT Makelaars verstrekte informatie is met zorg samengesteld. Aan de juistheid van de vrijblijvend verstrekte informatie kunnen echter geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 433 /mnd
Servicekosten
€ 35 per vierkante meter per jaar
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoorruimte

Oppervlakten

Oppervlakte
40 m²

Indeling

Gemeubileerd
Nee

Diensten en Faciliteiten

Kantoorruimte
Lift, systeemplafond, inbouwarmaturen, topkoeling en toilet

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Beechavenue 162-180

€ 433 /mnd