Magnus Plaza - unit A Tupolevlaan 81-99, 1119 PA Schiphol-Rijk

€ 725 /mnd incl. servicekosten
Onderdeel van gebouw Magnus Plaza Magnus Plaza foto

Omschrijving

Kleinschalige kantoorunits vanaf ca. 30 m² op de tweede verdieping in volledig gemoderniseerd eigentijds kantoorgebouw. Het gebouw heeft een ruime, lichte centrale entreehal met vide waarin algemene voorzieningen zoals zitjes en een koffiecorner zijn gecreëerd. Er zijn ruime parkeervoorzieningen aanwezig.

RichPort Park Schiphol-Rijk is een kantorenpark in een zeer verzorgde omgeving met ruim opgezette waterpartijen en bijbehorende groenvoorzieningen. In het park bevinden zich drie hotels, waaronder het Radisson Blu hotel met onder meer diverse vergaderfaciliteiten en een bar/restaurant. De hotels hebben shuttlebusdiensten van- en naar de Luchthaven Schiphol. Tevens heeft het bedrijf CompaNanny een vestiging met een kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang (compananny.nl). Het park heeft daarnaast een parkmanagement-organisatie. Kenmerkend hiervoor is een gecoördineerd, gezamenlijk gebruik van alle faciliteiten op een bedrijventerrein. Diensten als het onderhoud van de openbare- en private terreinen, de groen- en watervoorzieningen en beveiliging worden door het parkmanagement in opdracht van de Coöperatie verzorgd.

Ligging/bereikbaarheid
Het kantorenpark ligt aan de voet van de afrit van de Rijksweg A4/A44/A5 richting Amsterdam, Haarlem, Den Haag en Rotterdam aan de N201. Daarnaast is de locatie eenvoudig te bereiken vanaf de A9 en vanuit Amstelveen. De Luchthaven Schiphol is zowel met de auto als met het openbaar vervoer binnen enkele minuten bereikbaar. Het openbaar vervoer van- en naar RichPort Park Schiphol-Rijk wordt verzorgd door ConneXXion en Sternet. In de spits rijden de bussen met een frequentie van elke 7 minuten, buiten de spits elke 15 minuten. Er zijn diverse haltes op het park. Nadere informatie treft u aan op connexxion.nl.

Naar verwachting zal in 2021 een HOV (Hoogwaardig Openbaar Vervoer) transferium zijn gerealiseerd aan de entree van het park (kruising Fokkerweg/Kruisweg), die de bereikbaarheid van Schiphol-Rijk nog verder zal optimaliseren. Dit zogenaamde “Knooppunt Zuid” ligt op een steenworp afstand van de kantoren. Na realisatie zal er ongeveer iedere 2 minuten een bus stoppen op Knooppunt Zuid, van waaruit via (deels) autonome busbanen de hele regio Schiphol, Amsterdam en Hoofddorp bereikbaar zal zijn. Ook aan de Tupolevlaan zal een bushalte gerealiseerd worden. Nadere informatie treft u aan op vervoerregio.nl.

Vloeroppervlak
Op de tweede verdieping zijn de onderstaande units beschikbaar:
Type Oppervlakte Aantal pp Huurprijs (incl. pp/sk)
A 32 m² 1 per unit € 725,-- per maand
B 86 m² 2 per unit € 1.450,-- per maand;
D 62 m² 2 per unit € 1.100,-- per maand;
G 74 m² 2 per unit € 1,450,-- per maand.

De beschikbare units kunnen indien gewenst worden ge-combineerd.

Parkeren
Bij de units behoren vastgestelde parkeerplaatsen, deze zijn inbegrepen in de maandhuurprijs.

Opleveringsniveau

Het gebouw c.q. de kantoorruimte is onder meer voorzien van:
* representatieve entree met ontvangst en lounge ruimte;
* 2 personenliften;
* plasmaschermen met wegbewijzering en nieuws updates;
* internetverbinding;
* mechanisch ventilatiesysteem voorzien van topkoeling;
* gerenoveerde sanitaire faciliteiten;
* douche;
* vloerbedekking;
* systeemplafonds voorzien van led-verlichtingsarmaturen;
* luxe gezamenlijke keuken voorzien van diverse
inbouwapparatuur, waaronder een Quoocker;
* kabelgoten t.b.v. data- en elektrabekabeling.

Het gebouw beschikt over energielabel C.

Huurprijs/servicekosten
De huurprijs staat per unit-type aangegeven. De genoemde prijs is inclusief de bijbehorende parkeerplaats(en), servicekosten (waaronder koffie en thee) en internet.

De servicekosten zijn in de huurprijs begrepen. Er worden ook geen aparte kosten in rekening gebracht voor de levering van gas, water en elektra.
Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW, zodanig dat kan worden geopteerd voor een belaste verhuur.

Aanvaarding
In overleg.

Alle door BT Makelaars verstrekte informatie is met zorg samengesteld. Aan de juistheid van de vrijblijvend verstrekte informatie kunnen echter geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 725 /mnd incl. servicekosten
Servicekosten
Geen extra kosten, de huurprijs is all-in
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoorruimte

Oppervlakten

Oppervlakte
32 m²

Indeling

Gemeubileerd
Optioneel

Diensten en Faciliteiten

Kantoorruimte
Kabelgoten, lift, systeemplafond, inbouwarmaturen, mechanische ventilatie en topkoeling

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Tupolevlaan 81-99

€ 725 /mnd incl. servicekosten