Beechavenue 2-16 - unit 65 m² Beechavenue 2-16, 1119 PT Schiphol-Rijk

€ 700 /mnd
Onderdeel van gebouw Beechavenue 2-16 Beechavenue 2-16 foto

Omschrijving

Ca. 1.205 m² in markant kantoorgebouw bestaande uit twee bouwdelen (vijf verdiepingen) die door middel van een rond middendeel met elkaar zijn verbonden. Deelverhuur per halve kantoorvleugel v.a. ca. 250 m² is bespreekbaar.
Op de begane grond is tevens een kantoorunit van ca. 65 m² beschikbaar. Het complex heeft een zeer ruime, hoge centrale entreehal met een bemande receptiebalie en beide bouwdelen hebben hun eigen liften.

RichPort Park Schiphol-Rijk is een kantorenpark in een zeer verzorgde omgeving met ruim opgezette waterpartijen en bijbehorende beplanting. In het park bevinden zich drie hotels, waaronder het Radisson Blu hotel met onder meer diverse vergaderfaciliteiten en een bar/restaurant. De hotels hebben shuttlebusdiensten van- en naar de Luchthaven Schiphol.
Tevens heeft het bedrijf CompaNanny een vestiging met een kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang (compananny.nl). Het park heeft daarnaast een parkmanagement-organisatie. Kenmerkend hiervoor is een gecoördineerd, gezamenlijk gebruik van alle faciliteiten op een bedrijventerrein. Diensten als het onderhoud van de openbare- en private terreinen, de groen- en watervoorzieningen en beveiliging worden door het parkmanagement in opdracht van de coöperatie verzorgd.

Ligging/bereikbaarheid
Het kantorenpark ligt aan de voet van de afrit van de Rijksweg A4/A44/A5 richting Amsterdam, Haarlem, Den Haag en Rotterdam aan de N201. Daarnaast is de locatie eenvoudig te bereiken vanaf de A9 en vanuit Amstelveen. De Luchthaven Schiphol is zowel met de auto als met het openbaar vervoer binnen enkele minuten bereikbaar. Het openbaar vervoer van- en naar
RichPort Park Schiphol-Rijk wordt verzorgd door ConneXXion en Sternet. In de spits rijden de bussen met een frequentie van elke 7 minuten en buiten de spits elke 15 minuten. Er zijn diverse haltes op het park. Nadere informatie treft u aan op connexxion.nl.

Naar verwachting zal eind 2021 een HOV (Hoogwaardig Openbaar Vervoer) transferium zijn gerealiseerd aan de entree van het park (kruising Fokkerweg/Kruisweg), die de bereikbaarheid van Schiphol-Rijk nog verder zal optimaliseren. Dit zogenaamde “Knooppunt Zuid” ligt op een steenworp afstand van de kantoren. Na realisatie zal er ongeveer iedere 2 minuten een bus stoppen op Knooppunt Zuid, van waaruit via autonome busbanen de hele regio Schiphol, Amsterdam en Hoofddorp bereikbaar zal zijn. Nadere informatie treft u aan op vervoerregio.nl.

Vloeroppervlak
Totaal is momenteel ca. 1.205 m² beschikbaar, als volgt verdeeld:
Begane grond: ca. 65 m² (unit 1.1);
1e verdieping: ca. 700 m² (bouwdeel A);
2e verdieping: ca. 439 m² (bouwdeel B).

Deelverhuur per halve kantoorvleugel v.a. ca. 250 m² is bespreekbaar.

Parkeren
Het gebouw beschikt over ca. 104 parkeerplaatsen in de parkeergarage en ca. 42 plaatsen op het parkeerdek. De huurders kunnen zowel in de parkeergarage als op het parkeerdek parkeerplaatsen huren op basis van een zeer ruime parkeernorm, te weten 1 parkeerplaats per ca. 35 m² gehuurde kantoorruimte.

Opleveringsniveau
Het gebouw c.q. de kantoorruimte is onder meer voorzien van:
* representatieve entree met bemande receptiebalie;
* nieuwe systeemplafonds met LED verlichting;
* verwarming door middel van radiatoren, voorzien van
convectoromkasting;
* dubbele toiletgroepen;
* twee kernen, elk met eigen lift.

Het gebouw beschikt over energielabel A.

Huurprijs
De huurprijs voor de kantoorruimte bedraagt € 130,-- per m² per jaar te vermeerderen met BTW en servicekosten. De huurprijs voor de parkeerplaatsen bedraagt € 900,-- per plaats per jaar te vermeerderen met BTW.

Bij vaststelling van de huurprijs is uitgangspunt dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW, zodanig dat kan worden geopteerd voor een belaste (ver)huur.

Servicekosten
De servicekosten bedragen € 35,-- per m² per jaar te vermeerderen met BTW op basis van voorschot met nacalculatie.

Aanvaarding
Op korte termijn.

Alle door BT Makelaars verstrekte informatie is met zorg samengesteld. Aan de juistheid van de vrijblijvend verstrekte informatie kunnen echter geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 700 /mnd
Servicekosten
€ 35 per vierkante meter per jaar
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoorruimte

Oppervlakten

Oppervlakte
65 m²

Indeling

Gemeubileerd
Nee

Diensten en Faciliteiten

Kantoorruimte
Lift, systeemplafond, inbouwarmaturen, verwarming, mechanische ventilatie, topkoeling, kamerindeling en toilet

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Beechavenue 2-16

€ 700 /mnd