Columba - unit 10 Boeingavenue 201-219, 1119 PD Schiphol-Rijk

€ 1.325 /mnd incl. servicekosten
Onderdeel van gebouw Columba Columba foto

Omschrijving

Kleinschalige kantoorunits beschikbaar op de 2e verdieping in een modern, luxe uitgevoerd gebouw met restaurant de Sandwich Hub op de begane grond. In het restaurant is een aparte vergaderfaciliteit beschikbaar die kan worden gehuurd en ook catering in of buiten het gebouw behoort tot de mogelijkheden. Meer informatie treft u aan op sandwichhub.nl. Er is een gezamenlijke vergaderfaciliteit op de 2e verdieping beschikbaar en de units worden aangeboden tegen een all-in prijs, inclusief glasvezel internet, elektra en gas.
RichPort Park is een kantorenpark in een zeer verzorgde omgeving met ruim opgezette waterpartijen en bijbehorende beplanting. In het park bevinden zich drie hotels, waaronder het Radisson Blu hotel met onder meer diverse vergaderfaciliteiten en een bar/restaurant. De hotels hebben shuttlebusdiensten van- en naar de Luchthaven Schiphol. Tevens heeft het bedrijf CompaNanny een vestiging met een kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang (compananny.nl). RichPort Park heeft daarnaast een parkmanagement-organisatie. Kenmerkend hiervoor is een gecoördineerd, gezamenlijk gebruik van alle faciliteiten op een bedrijventerrein. Diensten als het onderhoud van de openbare- en private terreinen, de groen- en watervoorzieningen, en beveiliging worden door het parkmanagement in opdracht van de Coöperatie verzorgd.

Ligging / bereikbaarheid
Het kantorenpark ligt aan de voet van de afrit van de Rijksweg A4/A44/A5 richting Amsterdam, Haarlem, Den Haag en Rotterdam aan de nieuwe N201. Daarnaast is de locatie eenvoudig te bereiken vanaf de A9 en vanuit Amstelveen. De Luchthaven Schiphol is zowel met de auto als met het openbaar vervoer binnen enkele minuten bereikbaar. Het openbaar vervoer van- en naar Park Schiphol-Rijk wordt verzorgd door ConneXXion en Sternet. In de spits rijden de bussen met een frequentie van elke 7 minuten en buiten de spits elke 15 minuten. Er zijn diverse haltes op het park. Nadere informatie treft u aan op connexxion.nl.

Naar verwachting zal in 2021 een HOV (Hoogwaardig Openbaar Vervoer) transferium zijn gerealiseerd aan de entree van het park (kruising Fokkerweg/Kruisweg), die de bereikbaarheid van Schiphol-Rijk nog verder zal optimaliseren. Dit zogenaamde “Knooppunt Zuid” ligt op een steenworp afstand van de kantoren. Na realisatie zal er ongeveer iedere 2 minuten een bus stoppen op Knooppunt Zuid, van waaruit via (deels) autonome busbanen de hele regio Schiphol, Amsterdam en Hoofddorp bereikbaar zal zijn. Nadere informatie treft u aan op de vervoerregio.nl

Vloeroppervlak
De navolgende kantoorunits zijn momenteel beschikbaar:
2e verdieping:
Unit 4: ca. 80 m²;
Unit 5: ca. 40 m²;
Unit 10: ca. 69 m².

Parkeren
Het gebouw beschikt over 130 parkeerplaatsen verdeeld over de parkeergarage en het parkeerdek, in beide gevallen afgesloten door middel van een slagboom. Het parkeerdek zal worden voorzien van een laadpaal ten behoeve van elektrische auto's. Op het dek kunnen ook bezoekers van de huurders parkeren. De huurders kunnen op het parkeerdek parkeerplaatsen huren op basis van een zeer riante parkeernorm, te weten 1 parkeerplaats per ca. 30 m² gehuurde kantoorruimte. Daarnaast zijn aan de Boeingavenue aan de voorzijde van het gebouw nog algemene (openbare) parkeerplaatsen aanwezig.

Opleveringsniveau
Het gebouw c.q. de kantoorruimte is onder meer voorzien van:
* zeer representatieve entree met atrium;
* toegangscontrolesysteem;
* restaurant;
* gedeelde vergaderruimte;
* twee liften;
* topkoeling;
* sanitaire voorzieningen per verdieping;
* douche;
* te openen ramen;
* glasvezel.

Het gebouw beschikt over energielabel A.

Huurprijs
De huurprijs per maand, inclusief servicekosten en exclusief BTW bedraagt:
2e verdieping:
Unit 4: ca. 80 m² kantoorruimte € 1.565,--;
Unit 5: ca. 40 m² kantoorruimte € 825,--;
Unit 10: ca. 69 m² kantoorruimte € 1.325,--.

De huurprijs voor de parkeerplaatsen bedraagt € 750,-- per plaats per jaar te vermeerderen met BTW.

Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW, zodanig dat kan worden geopteerd voor een belaste verhuur.

Servicekosten
Niet van toepassing, de huurprijs is all-in.

Aanvaarding
In overleg, op korte termijn.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.325 /mnd incl. servicekosten
Servicekosten
Geen extra kosten, de huurprijs is all-in
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoorruimte

Oppervlakten

Oppervlakte
69 m²

Indeling

Gemeubileerd
Optioneel
Gelegen op
2e woonlaag

Diensten en Faciliteiten

Kantoorruimte
Lift en te openen ramen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Boeingavenue 201-219

€ 1.325 /mnd incl. servicekosten