Tupolevlaan 65-75 1119 PA Schiphol-Rijk

€ 140 /m²/jaar

Omschrijving

In gebouw Cumulus is de gehele 5e verdieping ( penthouse) van ca. 598 m² beschikbaar: een open lichte ruimte met een panoramisch uitzicht en een buitenruimte rondom. Het gebouw heeft een hoog opleveringsniveau en gezamenlijke voorzieningen zoals vergaderruimten en een bemande lunchcorner op de begane grond.

Het gebouw ligt op RichPort Park Schiphol-Rijk, een kantorenpark in een zeer verzorgde omgeving met ruim opgezette waterpartijen en bijbehorende beplanting. In het park bevinden zich drie hotels, waaronder het Radisson Blu hotel met onder meer diverse vergaderfaciliteiten en een bar/restaurant. De hotels hebben shuttlebusdiensten van- en naar de Luchthaven Schiphol. Tevens heeft het bedrijf CompaNanny een vestiging met een kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang (compananny.nl). Het park heeft daarnaast een parkmanagement-organisatie. Kenmerkend hiervoor is een gecoördineerd, gezamenlijk gebruik van alle faciliteiten op een bedrijventerrein. Diensten als het onderhoud van de openbare- en private terreinen, de groen- en watervoorzieningen en beveiliging worden door het parkmanagement verzorgd.

Ligging/bereikbaarheid
Het kantorenpark ligt aan de voet van de afrit van de Rijksweg A4/A44/A5 richting Amsterdam, Haarlem, Den Haag en Rotterdam aan de N201. Daarnaast is de locatie eenvoudig te bereiken vanaf de A9 en vanuit Amstelveen. De Luchthaven Schiphol en het treinstation Hoofddorp zijn zowel met de auto als met het openbaar vervoer binnen enkele minuten bereikbaar. Het openbaar vervoer van- en naar RichPort Park Schiphol-Rijk wordt verzorgd door Connexxion en R-Net. Aan de entree van het park (kruising Fokkerweg/Kruisweg), op steenworp afstand van de kantoren, ligt “Knooppunt Schiphol Zuid” waar in de spits iedere 7 minuten en na de spits iedere 15 minuten een bus stopt, te weten Connexxion Cirkellijn 180/181en R-Net buslijn 340 en van waaruit via (deels) autonome busbanen de hele regio Schiphol, Amsterdam en Hoofddorp bereikbaar is. Nadere informatie treft u aan op vervoerregio.nl.

Vloeroppervlak
Voor verhuur is momenteel de gehele 5e verdieping (penthouse) ter grootte van ca. 598 m² beschikbaar.
Op de 4e verdieping zijn diverse kleinschalige turn-key kantoorunits gecreëerd variërend in grootte met diverse gezamenlijke voorzieningen. Hiervoor is een aparte projectinformatie beschikbaar.

Parkeren
Er zijn parkeerplaatsen beschikbaar gelegen in de parkeergarage, de parkeernorm is 1 parkeerplaats per ca. 40 m² gehuurde kantoorruimte.

Opleveringsniveau
Het gebouw c.q. de kantoorruimte is onder meer voorzien van:
- lunchcorner op de begane grond;
- terras rondom het gebouw;
- panoramaliften;
- ruime sanitaire voorzieningen op de verdiepingen;
- glasvezel;
- 24/7 toegang;
- gezamenlijke vergaderfaciliteiten en lunchcorner op de begane grond.

Deze verdieping wordt voorzien van nieuwe systeemplafonds met ledverlichting.
Verhuurder is bereid een turn-key inrichting ten behoeve van de huurder te realiseren en daarin te investeren.
Er zullen op korte termijn laadpalen voor elektrische auto's worden aangebracht.
Het gebouw is voorzien van energielabel C. Naar verwachting is het gebouw eind 2024 gasloos, waarna een energielabel A wordt verkregen.

Huurprijs
De huurprijs voor de kantoorruimte bedraagt € 140,-- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW en servicekosten.

De huurprijs voor de parkeerplaatsen bedraagt € 900,-- per plaats per jaar, te vermeerderen met BTW.

Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW, zodanig dat kan worden geopteerd voor een belaste verhuur.

Servicekosten
De servicekosten bedragen € 50,-- per m² per jaar te vermeerderen met BTW op basis van een voorschot met jaarlijkse nacalculatie.

Aanvaarding
Op korte termijn.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 140 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
8 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
2001-2010

Oppervlakten

Oppervlakte
598 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
C

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Tupolevlaan 65-75

€ 140 /m²/jaar