TOO WTC Schiphol Schiphol Boulevard 127, 1118 BG Schiphol

€ 141 /mnd
Onderdeel van gebouw TOO WTC Schiphol TOO WTC Schiphol foto

Omschrijving

Meest internationale locatie in Nederland
Bent u op zoek naar een kantoorlocatie met internationale allure en voorzien van alle mogelijke faciliteiten? Dan stellen wij graag het WTC Schiphol Airport aan u voor. Deze locatie van The Office Operators ligt ideaal op maar vijf minuten lopen van de aankomst- en vertrekhal van Schiphol. In ons business center vindt u kantoorruimte in verschillende afmetingen.

- High quality moderne kantoren
- Bereikbaar per vliegtuig
- Met meeting center
- Uitgebreide secretariële ondersteuning

Dankzij de ligging direct aan de aankomst- en vertrekhal van Schiphol Airport en met het treinstation, bussen en taxi’s op slechts 5 minuten lopen, is deze locatie van The Office Operators uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanzelfsprekend is de bereikbaarheid vanaf de A4 ook perfect, bovendien parkeert u gemakkelijk onder WTC Schiphol in de zeer ruime parkeergarage. Vanuit het WTC loopt u binnendoor naar de verschillende winkels en horecagelegenheden welke Schiphol Airport te bieden heeft.

The Office Operators

Vanaf onze eerste ontmoeting ervaart u een bijzondere service. The Office Operators zijn getraind en toegewijd om al onze gasten de middelen, de service en de aandacht te geven die uw werkdag én uw bedrijf tot een succes maken.

Of u nou binnenstapt voor een korte meeting of elke dag en vele jaren bij ons bent; we doen er alles aan om de best mogelijke service te verlenen.

====================

Benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn voor u?

Op deze locatie zijn veel mogelijkheden beschikbaar. Van het huren van een flexplek tot en met een groot privé kantoor. Deze advertentie is bedoeld om u alvast een impressie te geven van de mogelijkheden in dit prachtige pand.

Voor meer informatie omtrent de actuele beschikbaarheid en de huurvoorwaarden kunt u altijd contact opnemen met ons kantoor. Wij staan u graag te woord.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 141 /mnd
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoorruimte

Oppervlakten

Oppervlakte
8 - 10 m²

Indeling

Gemeubileerd
Optioneel

Diensten en Faciliteiten

Gebouw
Airconditioning, lift, verwarming, pantry, toilet, beveiligd, WiFi, gedeelde vergaderruimte, printfaciliteiten, LED verlichting en privé vergaderruimte
Kantoorruimte
Airconditioning, inbouwarmaturen, verwarming, pantry, toilet, beveiligd, WiFi, glasvezel, LED verlichting en privé vergaderruimte

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Schiphol Boulevard 127

€ 141 /mnd