Horsterweg 70 5975 NB Sevenum

€ 2.912 /mnd

Omschrijving

Een pand om in te ondernemen

Aan de Horsterweg 70 in Sevenum staat dit riante bedrijfsgebouw. Centraal gelegen aan de doorgaande weg en met 535 vierkante meter heel veel ruimte, biedt dit gebouw diverse mogelijkheden om in te ondernemen. En door een flexibele vierkante meterprijs per ruimte te rekenen wordt het zelfs betaalbaar ondernemen.

Het gebouw staat in de wijde omtrek bekend als het Abemec-gebouw. Het bedrijf gespecialiseerd in landbouwmachines is al jarenlang gebruiker van de loodsen die achter het bedrijfsgebouw staan. En omdat het bedrijfsgebouw door de onderneming niet langer wordt gebruikt, kan het nu de thuisbasis van een nieuw bedrijf worden.

Zoals de plattegrond laat zien is het gebouw in drie zones te verdelen. Aan de zijkant de oude showroom van Abemec (geel gearceerd). Dan het tussendeel met entree (blauw) met aangrenzend het kantoordeel. Het gebouw biedt op deze wijze tal van mogelijkheden: Voor een werkplaats met showroom en kantoorruimte bijvoorbeeld. Door de vierkante meterprijs per zone te differentiëren ontstaat er een totale huursom die voor menig ondernemer interessant is.

Tuin en groenonderhoud, alarminstallatie, beveiligingskosten en opvolging en glazenwasser maken onderdeel van de servicediensten die bij het gebouw worden geleverd. Ook het verrichten van kleine reparaties en dagelijks onderhoud zijn diensten die onder de servicekosten vallen.

Bereikbaarheid
Het bedrijfspand scoort hoog als het gaat om bereikbaarheid. Het pand ligt aan de N556 die een verbinding maakt met de A73. Verder ligt het NS station op steenworpafstand en is ook het knusse stadscentrum nabij. Sevenum is de op één na grootste plaats van de gemeente Horst aan de Maas.

Bijzonderheden:
Servicekosten : € 2,50 per m2 per maand.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 2.912 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
7 juni 2021
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1920

Oppervlakten

Oppervlakte
535 m²
Perceel
11.107 m² (in units vanaf 535 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Toilet

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Horsterweg 70

€ 2.912 /mnd