Kersenboogerd 11 4003 BW Tiel

€ 95 /m²/jaar € 1.350.000 k.k.

Omschrijving

Locatie:
Het onderhavige zelfstandige kantoorgebouw is strategisch gelegen op kantorenpark Westroijen, pal aan de A15 (Rotterdam-Nijmegen). De bereikbaarheid van het kantorenpark is optimaal, zeker gezien het feit dat het ook gelegen is aan de hoofdontsluitingstructuur van de stad Tiel. Dit maakt het gebied aantrekkelijk voor zowel regionale als landelijk opererende kantoorgebruikers. Gezien het imposante kantoorgebouw van het Waterschap samen met het vernieuwde Van der Valk Hotel aan de kopzijde van het terrein, de diverse lopende en reeds geslaagde renovatieprojecten van bestaande gebouwen in de omgeving alsmede de tweede ontsluitingsweg richting bedrijvenpark Medel, is kantorenpark Westroijen met recht de vestigingslocatie voor de ondernemer die gezien wil worden!

Object:
Dit unieke zelfstandige kantoorgebouw is opgetrokken in drie bouwlagen en heeft aan de twee kopzijden twee eigen en volwaardige entrees, hetgeen het gebouw zowel geschikt maakt voor verhuur in zijn geheel als in delen (dus ook per zelfstandige etage). Het gebouw heeft een compleet opleveringsniveau en is onder andere voorzien van een glasvezelaansluiting. Diverse ruimten worden gekoeld middels regelbare splitunits en verwarmd middels instelbare convectoren, hetgeen een aangenaam werkklimaat creëert. Per etage is er eigen sanitair aanwezig. Huren in het onderhavige kantoorgebouw kan al vanaf circa 270 m². Ook is de verhuurder bereid om samen met u te kijken naar uw indeling- en inrichtingswensen om zo het ultieme kantoor voor u als gebruiker te creëren.

Energielabel:
Het gebouw draagt met trots een energielabel A.

Parkeren:
Op het eigen omliggende parkeerterrein zijn eigen parkeerplaatsen aanwezig voor exclusief gebruik van de huurders van het gebouw.

Bezichtiging en/of meer informatie:
Voor meer informatie en/of een bezichtiging kunt u contact opnemen met Johan Hemrica van RSP Makelaars op telefoonnummer 073 6488750.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 1.350.000 kosten koper
Huurprijs
€ 95 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 35 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1998

Oppervlakten

Oppervlakte
1.184 m² (in units vanaf 250 m²)
Perceel
1.580 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
A 0,87

Omgeving

Ligging
Kantorenpark
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, NS Intercitystation op 2000 m tot 3000 m en snelwegafrit op minder dan 500 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
20 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Kersenboogerd 11

€ 95 /m²/jaar € 1.350.000 k.k.