Minosstraat 20 5048 CK Tilburg

€ 135 /m²/jaar

Omschrijving

MODERNE TURN-KEY KANTOORRUIMTE (A+++++) GELEGEN AAN DE RAND VAN INDUSTRIETERREIN VOSSENBERG

ALGEMEEN
Tilburg is een stad in het zuiden van Nederland, gelegen in de provincie Noord-Brabant. De stad heeft ongeveer 220.000 inwoners en is daarmee de zesde grootste stad van Nederland. Tilburg is zeer goed bereikbaar. De Ringbanen zorgen voor een goede verbinding met de snelwegen richting Eindhoven, Breda en Den Bosch en Waalwijk. Het Centraal NS-station ligt tegen de rand van het winkelcentrum. De stad staat bekend om haar textielindustrie die in de 19e eeuw tot bloei kwam en nog steeds een belangrijke rol speelt in de lokale economie. Naast textiel heeft de stad ook een diverse economie met onder andere logistiek, zorg en onderwijs als belangrijke sectoren

LOCATIE
De kantoorruimte is gesitueerd aan de voorzijde van een markant bedrijfscomplex op bedrijventerrein Vossenberg, gelegen direct aan de Burgemeester Letschertweg (N260), een absolute zichtlocatie met een prachtig uitzicht over natuurgebied ‘Huis ter Heide’. Bedrijventerrein Vossenberg is gelegen in het noordwesten van Tilburg, nabij de gemeentegrens met Dongen. De omgeving kenmerkt zich door een grote diversiteit aan bedrijven, zowel qua grootte als qua activiteiten. Op het bedrijventerrein bevinden zich meerdere grootschalige distributiecentra en bekende bedrijven zoals Nokia, Tesla, Sony, Coolblue, Fuji en Elho. In de directe omgeving van het object bevinden zich tevens diverse kleine- tot middelgrote bedrijfsgebouwen en perifere detailhandelsvestigingen, waaronder Hornbach, Karwei en Praxis, alsmede een Mc Donalds.

De bereikbaarheid van het bedrijventerrein Vossenberg per auto is uitstekend. Het bedrijventerrein wordt voornamelijk via de Burgemeester Letschertweg (N260) ontsloten en heeft directe verbindingen met de snelweg A261 (Tilburg – Waalwijk) en de snelweg A58 (Breda – Eindhoven). Twee fietsbruggen verbinden stadsdeel De Reeshof met bedrijventerrein Vossenberg. Vanuit het centraal station van Tilburg wordt een directe verbinding onderhouden met het bedrijventerrein.

OBJECT
Het gebouw (2002) is ontworpen door de Tilburgse architect Willie Crox, die ook een deel van het interieur van het kantoor heeft ontworpen. De kantoorruimte is gesitueerd op de eerste verdieping en is geheel zelfstandig. De hoge plafonds, de constructie in het zicht en het materiaalgebruik zorgen voor een industriële uitstraling. De grote raampartijen en de kleurrijke inrichting zorgen voor een sfeervol geheel. De kantoorruimte is momenteel nog in gebruik door Innofa, de huidige eigenaar van het gebouw. Door een interne verhuizing komt deze kantoorruimte nu voor de verhuur beschikbaar.

Bij binnenkomst gaat u via de trappenhal naar de eerste verdieping. Op de eerste verdieping komt u direct in een royale ontvangstruimte. Deze ontvangstruimte is functioneel verrijkt met een vaste interieurelementen (receptie met spreekkamers, pantry en toiletgroep). Deze nieuwe interieur-elementen zijn uitgevoerd in beukenhout in combinatie met warme kleuren, en zorgen voor een aangenaam contrast met de industriële schil.

Rondom de ontvangstruimte een drietal kantoorkamers en een tweetal spreekkamers. Verder vijf zeer royale kantoorkamers, een open multifunctionele ruimte, kantine met keuken en een tweede toiletgroep. De multifunctionele ruimte is goed onder te verdelen en in te richten als kantoorruimte. Het gebouw is aan de noordzijde over de volledige breedte voorzien van grote raampartijen die zorgen voor een prettige hoeveelheid daglicht.

OPPERVLAKTE
Totaal: circa 1.283 m² kantoorruimte met ondersteunende voorzieningen

FACILITEITEN
- Receptie
- 2 gescheiden toiletgroepen
- 2 keukens
- Energielabel A+++++
- Inbouwapparatuur
- Systeemplafonds
- Verlichting
- Airconditioning
- Glazen scheidingswanden
- UTP bekabeling

PARKEREN
Er zijn 12 parkeerplaatsen beschikbaar voor €500,-- per jaar per parkeerplaats exclusief btw.

HUURPRIJS
€ 135,- per m² per jaar exclusief btw.

SERVICEKOSTEN
€ 35,- per m² per jaar exclusief btw.

HUURPERIODE
5 + 5 jaar; overige huurperioden in overleg

OPLEVERDATUM
In overleg

OVEREENKOMST
Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ model 30 januari 2015, artikel 7:230a BW bedrijfsruimte (kantoor- en overige bedrijfsruimte) et de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

INDEXERING
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de consumenten prijs index reeks 'alle huishoudens' samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2015=100).

ZEKERHEIDSSTELLING
Ter zake van een huurovereenkomst is een waarborgsom verschuldigd ten bedrage van drie maanden huur, servicekosten en de verschuldigde omzetbelasting.

OMZETBELASTING
Over de te huren ruimte wordt wel omzetbelasting in rekening gebracht.

HUURBETALING
De huur dient per maand vooruit te worden voldaan door middel van automatische incasso.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 135 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 35 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2002

Oppervlakten

Oppervlakte
1.283 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Airconditioning, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
A+++++

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein en landelijk gebied

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
12 niet-overdekte parkeerplaatsen
Parkeerkosten
Vanaf € 500,- per parkeerplaats per jaar (21% BTW van toepassing)

Omgeving

Bedrijventerrein Vossenberg Scheg, Tilburg

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Minosstraat 20

€ 135 /m²/jaar