Ellen Pankhurststraat 11 5032 MD Tilburg

€ 1.350 /mnd

Omschrijving

DUURZAME KANTOORRUIMTE (A+) OP EEN ZEER PROMINENTE LOCATIE AAN DE SNELWEG A58

ALGEMEEN
Bedrijventerrein 'Katsbogten' wordt gekenmerkt door haar uitstekende ligging ten opzichte van het Rijkswegennet, de stad Tilburg, en het achterland. Daardoor zijn er op bedrijventerrein 'Katsbogten' veel op consumentengemak gerichte bedrijven en multinationals gevestigd. Bedrijven zoals Autotaalglas, Carglass en The Sting hebben al eerder gekozen voor deze uitstekende ligging. Ook Jumbo en Albert Heijn hebben er een Pick up Point. Direct naast het bedrijfsverzamelgebouw is sinds 2010 het markante kantoorgebouw Entrada gelegen. Mc Donalds heeft vanaf de aanleg van het bedrijventerrein een zeer druk restaurant op steenworp afstand van deze locatie.

LOCATIE
De prominente ligging aan de snelweg en de uitstekende reclamemogelijkheden maken deze locatie tot een echte eyecatcher. De bereikbaarheid per auto is als uitstekend te kwalificeren. De aansluiting op de snelweg A58/A65 (Breda – Eindhoven en Breda – ‘s-Hertogenbosch) is voor alle bedrijven een sterke pré. Per openbaar vervoer wordt een busdienst onderhouden vanaf het centraal station van Tilburg en bevindt zich op tien minuten loopafstand vanaf het gebouw. Op een gemiddelde werkdag is de verkeersintensiteit op de A58 ter hoogte van het onderhavige object hoog, er komen rond de 90.000 voertuigen per dag voorbij wat kan zorgen voor een impuls in naamsbekendheid.

OBJECT
Representatieve kantoorruimte (128 m²), voorzien van vele voorzieningen en zeer nette afwerking. De ruimte is gesitueerd op de eerste verdieping van een bedrijfsverzamelgebouw. Het bedrijfsverzamelgebouw is voorzien van een industrieel vormgegeven, hoofdzakelijk glazen pui, gelegen direct aan de snelweg. Deze zorgt voor een grote hoeveelheid daglicht maar ook voor een hoge attentiewaarde en herkenbaarheid vanaf de A58. Op eigen terrein is ruim voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Tot op heden is de ruimte niet zelfstandig in gebruik geweest. Er zal een toilet en pantry worden geplaatst om de ruimte zelfstandig te kunnen verhuren.

OPPERVLAKTE
Circa 128 m² kantoorruimte op de verdieping aan de snelwegzijde.

VOORZIENINGEN KANTOOR:
• Energielabel A+;
• Industrieel plafond;
• Toilet wordt gerealiseerd;
• Pantry wordt gerealiseerd;
• Drie airconditioning units;
• Kamer indeling d.m.v. glazen scheidingswanden;

PARKEREN
Er is royale parkeergelegenheid op eigen terrein aanwezig, recht voor de deur.

HUURPRIJS
€ 1.350,00 per maand te vermeerderen met omzetbelasting.

SERVICEKOSTEN
De servicekosten bedragen € 50,00 per maand te vermeerderen met omzetbelasting. De servicekosten komen te behoeve van het onderhouden en schoonhouden van de algemene terreinen, parkeerruimte, wegen en tuinen en glazenbewassing aan de buitenzijde.

VOORSCHOT VERBRUIK
Het voorschot bedraagt € 150,00 per maand te vermeerderen met omzetbelasting. De kosten van gas, water en elektra zijn niet bij de huurprijs inbegrepen. De ruimte beschikt niet over eigen aansluitingen op de nutsvoorzieningen. Er wordt een voorschot voor het verbruik in rekening gebracht.

HUURPERIODE
5 + 5 jaar, overige huurperioden in overleg

OPLEVERDATUM
Aanvaarding in overleg

OVEREENKOMST
Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ model 30 januari 2015, artikel 7:230a BW bedrijfsruimte (kantoor- en overige bedrijfsruimte) et de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

INDEXERING
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de consumenten prijs index reeks 'alle huishoudens' samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2015=100).

ZEKERHEIDSSTELLING
Ter zake van een huurovereenkomst is een bankgarantie of waarborgsom verschuldigd overeenkomstig drie maanden betalingsverplichtingen.

OMZETBELASTING
Over de te huren ruimte wordt wel omzetbelasting in rekening gebracht.

HUURBETALING
De huur dient per maand vooruit te worden voldaan door middel van automatische incasso.

BIJZONDERHEDEN
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.350 per maand
Servicekosten
€ 50 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1999

Oppervlakten

Oppervlakte
128 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Airconditioning, te openen ramen, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
A+

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein en kantorenpark

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Ellen Pankhurststraat 11

€ 1.350 /mnd