Utrecht, Oudegracht

Oudegracht 91, Utrecht
vanaf € 3.777 /mnd

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal units 2
  • Kantoorruimte 185 m² tot 207 m²
  • Looptijd huurcontract Vanaf 1 jaar

Omschrijving

Op de prominentste plek van Utrecht, aan de Oudegracht 91, is een unieke kantoorruimte beschikbaar voor verhuur. Het kantoor is gelegen op 10 minuten loopafstand van Utrecht CS. Winkels, restaurants en barretjes bevinden zich in de directe omgeving. De kantoorruimte ligt tussen het ‘Stadskasteel Oudaen’ en het in ontwikkeling zijnde ‘House Modernes’ in. Daarbij krijg je het uitzicht over de levendige Oudegracht en het recent geopende ‘Post Utrecht’.

Het kantoor is totaal circa 607 m² groot en verdeeld over de 1e, 2e en 3e verdieping. Middels een eigen opgang en trappenhuis zijn alle verdiepingen bereikbaar. De kantoorruimte is volledige gerenoveerd en vernieuwd, van de koeling/verwarming tot aan de toiletgroepen en het stuc- en schilderwerk. De voorgevel wordt voorzien van nieuwe glaselementen. Het glas van vloer tot plafond maakt het uitzicht over de Oudegracht nog spectaculairder. De ruimte wordt plug and play opgeleverd, dus je kan gelijk aan de slag! Deze schitterende locatie kan straks het visitekaartje van je bedrijf zijn.

Bereikbaarheid:
Per auto
Per auto is de Oudegracht 91 goed te bereiken. Zowel vanaf de Rijksweg A2 als vanaf de Rijksweg A27 is de parkeergarage ‘La Vie’ binnen circa 15 minuten bereikbaar. De parkeergarage ‘La Vie’ is op enkele minuten loopafstand van de kantoorruimte gelegen.

Per openbaar vervoer
Utrecht CS is op circa 10 minuten loopafstand gelegen. Verder zijn er om de hoek diverse bushaltes vanwaar diverse buslijnen je naar de omringende gebieden en plaatsen kunnen brengen.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Vanaf € 3.777 /mnd
Servicekosten
Geen servicekosten bekend

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor

Oppervlakten

Oppervlakte
Vanaf 185 m²

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern

Energie

Energielabel
A

Kantoorruimtes

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Utrecht, Oudegracht

Oudegracht 91, Utrecht