The Grid

Euclideslaan 251-265, Utrecht
vanaf € 1.095 /mnd incl. servicekosten

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal units 5
  • Kantoorruimte 33 m² tot 158 m²
  • Privé unit 4 tot 17 werkplekken
  • Looptijd huurcontract Vanaf 1 jaar

Omschrijving

Op deze perfecte vestigingslocatie op Bedrijventerrein Rijnsweerd in Utrecht is het nu ook mogelijk om tegen flexibele voorwaarden een full-service kantoor te huren. Het gebouw “The Grid” is recentelijk hoogwaardig gerenoveerd waarbij de begane grond van het gebouw volledig is ingericht als zijnde sociaalhart van het gebouw. Dit sociale hart beschikt over verschillende lounges, bemande receptie, bedrijfsrestaurant, espressobar en diverse vergaderruimten.

Het gebouw beschikt daarnaast over hoogwaardige faciliteiten, zo is er een tuin aanwezig, waar je in de zomer kan lunchen, voldoende parkeerplekken, zowel op het terrein, voorzien van elektrische laadpalen als in de parkeergarage. Daarnaast is het gebouw 24/7 toegankelijk voor de huurders en is er razendsnel internet aanwezig.

De beschikbare kantoren zijn gelegen op de begane grond en de eerste verdieping van het gebouw. De huurprijzen van het gebouw betreft all-in huurprijzen waarbij de volgende zaken zijn inbegrepen in de huurprijs:

- Hoge kwaliteit gemeubileerde kantoorruimten;
- Gebruik van wiFi;
- Schoonmaak van de kantoorunit en algemene ruimtes;
- Office management;
- Koffie en thee faciliteiten;
- Gebruik van de pantry;
- Postservice;
- Beveiliging hele gebouw.

Kantoorgebouw 'The GRID' is gelegen op het kantorenpark 'Rijnsweerd Noord' te Utrecht, aan de oostzijde van Utrecht, tussen het Utrecht Science Park (De Uithof) en de binnenstad van Utrecht. De bereikbaarheid middels het openbaarvervoer is zeer goed te noemen. Zo is het treinstation Utrecht CS middels de HOV-busbaan binnen 10 minuten te bereiken. Met het eigen vervoer is de bereikbaarheid ook uitstekend te noemen. De op en afritten van de A27 en A28 zijn gelegen naast en het gebouw en de A12 is binnen enkele minuten te bereiken via de Waterlinieweg

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Vanaf € 1.095 /mnd incl. servicekosten
Servicekosten
Geen extra kosten, de huurprijs is all-in

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor

Oppervlakten

Oppervlakte
Vanaf 33 m²

Omgeving

Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, metrohalte op 1000 m tot 1500 m, NS Intercitystation op 1500 m tot 2000 m en snelwegafrit op minder dan 500 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
80 parkeerplaatsen (50 overdekt, 30 niet-overdekt)

Energie

Energielabel
A 0,89

Foto's

Kantoorruimtes

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

The Grid

Euclideslaan 251-265, Utrecht