Kamer 2.40 Provincialeweg 44, 5503 HG Veldhoven

€ 1.950 /mnd incl. servicekosten

Omschrijving

Deze kamer van circa 62,7 m² kantoorruimte met interne opslagruimte en doucheruimte, inclusief wastafel, bevindt zich in het linker bouwdeel op de 2e verdieping en biedt ruimte voor ongeveer 8-10 werkplekken. De ruimte is afgesloten door middel van een niet-transparante scheidingswand met een afgesloten toegangsdeuren aan de gangzone.

De ruimte heeft voldoende lichtinval met daarbij 6 draai-kiepramen en raambekleding middels luxaflex. Hierdoor is de mate van privacy en hoeveelheid daglicht zelf te reguleren. En doordat de ruimte aan de buitenzijde omringd is met ramen geeft het een wijde uitkijk over het gebied.

Verder is de ruimte voorzien van goede akoestiek, een systeemplafond met luchtbehandeling en LED verlichting, verwarmingsradiator met thermostatische ventielen en wand- en kabelgoten. Ook wordt de ruimte opgeleverd inclusief meubilair, waaronder een bureau, stoelen en een archiefkast.

Wordt jij de nieuwe huurder van deze kamer? Dan kun je ook kosteloos gebruik maken van de bemande receptiebalie, gezamenlijke kantine met keukenfaciliteiten, koffie- en theevoorzieningen per verdieping, parkeerplaatsen en fietsenstalling, administratieruimte en was- en doucheruimte. Daarnaast zijn de kosten voor gas, water, elektra en internet inbegrepen evenals de servicekosten, schoonmaak van de algemene ruimtes én de kantoorruimte zelf. Indien u gebruik wenst te maken van een vergaderruimte kunt u deze tegen betaling, voor huurders een gereduceerd tarief, reserveren.

De kamer bevindt zich in een uit 3 bouwlagen bestaand representatieve en gerenoveerde kantoorvilla die is voorzien van energielabel A. Hierin zijn meerdere kleine units beschikbaar voor de verhuur, allen met een serene, maar stijlvolle uitstraling. Het gebouw is te vinden op de rand van het welbekende bedrijventerrein ‘De Run’ in Veldhoven.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.950 /mnd incl. servicekosten
Huurtermijn
Vanaf 1 jaar
Servicekosten
Geen extra kosten, de huurprijs is all-in
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoorruimte

Oppervlakten

Oppervlakte
62 - 63 m²

Indeling

Aantal werkplekken
8 - 10
Gemeubileerd
Optioneel
Gelegen op
2e woonlaag

Diensten en Faciliteiten

Gebouw
Lift, verwarming, pantry, topkoeling, toilet, 24/7 toegankelijk, beveiligd, bemande receptiebalie, WiFi, gedeelde vergaderruimte, ontmoetingsruimte, gedeelde keuken (onbemand), voorzieningen voor gehandicapten, printfaciliteiten en LED verlichting
Kantoorruimte
Kabelgoten, systeemplafond, inbouwarmaturen, verwarming, mechanische ventilatie, topkoeling, te openen ramen, 24/7 toegankelijk, beveiligd, WiFi, LED verlichting en schoonmaak

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Provincialeweg 44

€ 1.950 /mnd incl. servicekosten