Archimedesweg 19 5928 PP Venlo

€ 49.000 /jr

Omschrijving

BUSINESS CENTRE GROOT BOLLER

Flexibele kantoorruimtes te huur vanaf ca. 40 m²

Archimedesweg 19 Venlo

Een visitekaartje voor uw bedrijf

Een ruim kantoorgebouw met drie verdiepingen op het uitstekend ontsloten bedrijventerrein Groot Boller. Dat vindt u aan de Archimedesweg 19. Het gebouw van 700 m2 biedt tal van gebruiksmogelijkheden maar is vooral qua architectuur een opvallende verschijning. Daarmee vormt het voor veel organisaties een aantrekkelijk visitekaartje.

De ingang van het pand bereikt u via een trap en bordes. Op de begane grond zijn verschillende kantoorruimtes gesitueerd. Het trappenhuis in het midden van het gebouw geeft toegang tot de eerste verdieping. Het glazen dak zorgt ervoor dat er aangenaam veel daglicht het trappenhuis binnenvalt.

De eerste verdieping telt in totaal vijf kantoorruimtes variërend in afmeting. Een aantal heeft een glazen wand waardoor het geheel een zeer lichte uitstraling heeft. Alle ruimtes in het gehele kantoor zijn bekabeld met onder andere een goede internetbekabeling. Op de eerste etage bevinden zich een viertal toiletten en een keukenruimte.

De derde verdieping bevat drie kantoorruimtes waarvan één in L-vorm. Ook hier vindt u vier toiletten, verdeeld over twee groepen. Het dakvenster zorgt hier voor aangenaam veel lichtinval.

Het pand aan de Archimedesweg is in een goede staat en beschikt zoals gezegd over moderne infrastructuur. Door de gevarieerde afmetingen van de kantoren is het gebouw geschikt voor feitelijke elke middelgrote organisatie. De aanwezigheid van voldoende parkeergelegenheid en de bijzondere uitstraling maken het kantoorgebouw extra aantrekkelijk. Overigens is eventueel deelverhuur bespreekbaar.

Het kantoorgebouw staat op het bedrijventerrein Groot Boller. Dit dynamische bedrijventerrein staat bekend om zijn functie als centrum voor groothandel en logistiek. Dit komt vooral door de uitstekende centrale ligging van het gebied. Groot Boller ligt in de oksel van de A67, maar ook het centrum van Venlo is vlakbij.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 49.000 per jaar
Servicekosten
€ 21.000 per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1985

Oppervlakten

Oppervlakte
700 m² (in units vanaf 40 m²)
Perceel
9.468 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen
Voorzieningen
Te openen ramen, toilet en verwarming

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Bereikbaarheid
Snelwegafrit op 500 m tot 1000 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Archimedesweg 19

€ 49.000 /jr