Regterweistraat 11 A 4181 CE Waardenburg

€ 7.000 /mnd
Blikvanger 737 m² Moderne, zelfstandige kantooretage op zichtlocatie A2.

Omschrijving

Zelfstandige kantooretage 764 m² op zichtlocatie A2.

Direct aan de Rijksweg A2 staat het Trade Centre De Waalbrug. In dit Trade Centre is op de 2de etage 764 m² moderne kantoorruimte beschikbaar voor verhuur. De ruimte voldoet aan alles wat een moderne kantoorgebruiker verwacht:
- open werkruimte met prettig werkklimaat
- diverse afgescheiden werk- of overleg plekken met privacy
- moderne voorzieningen op gebied van keuken en sanitair
- voldoende parkeergelegenheid om het gebouw
- op- en afrit Rijksweg A2 binnen 500 m. bereikbaar
- eventueel is extra ruimte op de begane grond (hele bouwlaag) en 2 kantoorruimten op de eerste verdieping beschikbaar, respectievelijk 737 m², 523 m² en/of 212 m². Deze ruimten zijn verschillend ingericht en afgewerkt. Nadere informatie verkrijgbaar op ons kantoor.

HUURPRIJS:
€ 7.000,= per maand excl. BTW en servicekosten.

INDELING:
Gemeenschappelijke entree op de begane grond, centrale hal met trapopgang en lift.
Eigen entree op de 2de verdieping voorportaal met toegang naar de sanitaire ruimten bestaande uit een dames- en een herentoilet, open kantoortuin aan de A2-zijde met 2 inpandige spreekkamers, aan de rechterzijde van het gebouw is de kantoorruimte wat meer ingedeeld met 5 afgescheiden kantoorkamers en een kantine met modern keukenblok voorzien van inbouw apparatuur, de achterzijde van het gebouw kent weer een meer open indeling met een grote werk- of vergaderruimte.

AFWERKING:
Het kantoor wordt compleet afgewerkt opgeleverd inclusief (deels glazen) scheidingswanden, systeemplafonds, verlichtingsarmaturen, keuken etc.

INSTALLATIES:
Het gebouw is voorzien van mechanische ventilatie, topkoeling, brandmeldinstallatie en glasvezel aansluiting. Huurders verzorgen hun eigen abonnement t.b.v. dataverkeer, aansluiting KPN glasvezel is aanwezig in het gebouw.

OVERIGE:
* Aanvaarding in overleg vast te stellen.
* De servicekosten omvatten diverse onderhoudszaken van de aanwezige installaties zoals CV, BMI, topkoeling, brandblusmiddelen, maar ook glasbewassing buiten, schoonmaak en verbruik elektra, gas- en waterverbruik, glasverzekering. Er vindt jaarlijks een afrekening plaats van de kosten. Voorschot op de servicekosten € 49,00 per m² per jaar excl. BTW (prijspeil jan. 2023).
* Het gebouw Trade Center De Waalbrug is in 1998 gebouwd en bestaat uit 4 bouwlagen. Mede huurder is K-vision kozijnen. De onderste etages zijn eveneens beschikbaar voor verhuur.
* Het object wordt aangeboden onder voorbehoud van gunning door de eigenaar.
* Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het consumptie prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS).
* Bankgarantie/ waarborgsom: er wordt een bankgarantie of waarborgsom gevraagd ter grootte van 3 maanden huur verhoogd met BTW en servicekosten.
* Huurovereenkomst: conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door Raad van Onroerende zaken.
* Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW- percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.
* Een huuraanbieding en/of huurovereenkomst wordt uitgebracht onder voorbehoud van goedkeuring van gunstige uitkomst van het Customer Due Diligence-onderzoek (financieel, juridisch en integriteit) van huurder. Huurder dient hiertoe aan verhuurder nader gevraagde stukken te overleggen zodat verhuurder haar vereiste onderzoek kan uitvoeren

LOCATIE:
Bedrijventerrein Slimwei, in het hart van Nederland aan de Westzijde van de A2, biedt ondernemers alle kansen om groots te ondernemen. Naast de directe aansluiting op de A2, is vlakbij het snelwegknooppunt Deil waar de A2 snijdt met de A15. Deze strategische ligging maakt het bedrijventerrein een prima vestigingslocatie, dat goed bereikbaar is voor klanten, leveranciers en personeel.

In de directe omgeving zijn diverse bedrijfsgebouwen alsmede een vestiging van de McDonald’s. Tevens bevindt u zich te midden van gerenommeerde bedrijven zoals onder andere het Europese hoofdkantoor van Hitachi Transport Systems, Spooren bv, Food Logistic Services Holland (logistiek van o.a. Autodrop, Fisherman’s Friend en Katja), NetSourcing (specialist in ICT dienstverlening voor de zorgsector), VDU Uitzendbureau, Huysinc en BMW-dealer Bert Story.

Waardenburg is onderdeel van de Gemeente West Betuwe. Het dichtstbijzijnde NS station bevindt zich in Zaltbommel, op fietsafstand van het object.

ALGEMEEN:
De door Van der Horst Bedrijfsmakelaardij en verhuurder verstrekte informatie dient uitsluitend gezien te worden als een uitnodiging tot nader overleg.
Hoewel de informatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, wordt noch door de makelaar, noch door diens opdrachtgever ingestaan c.q. aansprakelijkheid aanvaard voor de juistheid dan wel volledigheid van de verstrekte, nog te verstrekken of vermelde gegevens. Aan afwijkingen in de tekst, maten en tekeningen kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 7.000 per maand
Oorspronkelijke huurprijs
€ 6.755 per maand
Servicekosten
€ 49 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1998

Oppervlakten

Oppervlakte
764 m²
Perceel
2.483 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Topkoeling, inbouwarmaturen, liften, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
Kantorenpark
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op 5000 m of meer en snelwegafrit op minder dan 500 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
27 niet-overdekte parkeerplaatsen

Omgeving

Verspreide huizen Waardenburg, Waardenburg

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Regterweistraat 11 A

€ 7.000 /mnd