Dorpsstraat 10 A 5446 AN Wanroij

€ 1.100 /mnd

Omschrijving

Het oude gemeentehuis van Wanroij, destijds onder architectuur gebouwd, is in de loop der jaren getransformeerd naar een bedrijfsverzamelgebouw waarin meerdere bedrijven zijn gehuisvest en vanaf 1 januari 2022 tot de gemeente Land van Cuijk zal behoren.

Op dit moment is er een riante zelfstandige kantoorunit beschikbaar voor de verhuur. Deze unit - bestaande uit meerdere ruimtes - is gelegen aan de rechterzijde van het gebouw met uitzicht op het kerkplein en het prachtige groene park met daarop de Sint-Corneliuskerk van Wanroij. De unit beschikt over sanitaire ruimte, mooie pantry en een eigen ingang via de stalen trap, waardoor deze volledig zelfstandig is.

Oppervlakte (BVO)

Kantoorruimte: circa. 142 m2 BVO

Archiefruimte: circa. 20 m2 BVO

Locatie

Centrum Wanroij, aan doorgaande weg, naast groot parkeerterrein, centraal gelegen t.o.v. A73 en A50 respectievelijk 10 en 15 minuten met de auto.

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over dit kantoor ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Dorpsstraat 10 A in Wanroij aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Parkeren

Het gebouw is gelegen aan het kerkplein van het centrum van Wanroij. Op het kerkplein zijn ongeveer 50 parkeerplaatsen aanwezig die gratis te gebruiken zijn. Eventuele extra parkeergelegenheid is er in de directe omgeving ruimschoots aanwezig.

Bestemming

Volgens het actuele bestemmingsplan heeft het gebouw een "Centrum” bestemming. Door deze bestemming zijn dienstverlening, detailhandel en maatschappelijke bedrijven toegestaan. Horeca is, onder bepaalde voorwaarden, ook mogelijk. Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau

De kantoorunit wordt in de huidige staat opgeleverd onder andere voorzien van;

- Airconditioning
- Aluminium kozijnen met dubbele beglazing
- Garderobe
- Glasvezelverbinding mogelijk
- Internet- telefonieaansluitingen
- Lamellen
- Systeemplafond met inbouwverlichting
- Pantry
- Serverruimte
- Sanitaire voorzieningen
- Wandradiatoren
- CV – installatie

Kantoormeubilair

De mogelijkheid is aanwezig om het kantoormeubilair te huren. Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden en de voorwaarden kunt u contact opnemen met de Online Bedrijfsmakelaar.

Huurcondities

Huurprijs: € 1.100,- per maand exclusief BTW.

Huurtermijn: In overleg, minimaal 2 jaar.

Servicekosten: In overleg.

Opzegtermijn: 3 maanden.

Zekerheidstelling: Waarborgsom ter grootte van drie maanden huur.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het "90%-criterium”(aandeel belaste presentaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over de kantoorruimte? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Dorpsstraat 10 A in Wanroij aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het kantoorpand inplannen.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.100 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1966

Oppervlakten

Oppervlakte
162 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Airconditioning, inbouwarmaturen, te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Dorpsstraat 10 A

€ 1.100 /mnd