Roermondseweg 84 6004 AT Weert

€ 1.395 /mnd

Omschrijving

TE HUUR VRIJSTAANDE KANTOORRUIMTE VAN CIRCA 180 M² MET PARKEERPLAATSEN OP ZICHTLOCATIE IN WEERT.

Algemene informatie
Vrijstaande kantoorruimte van circa 125 m² aan kantoorruimte, 27 m² aan secundaire ruimten en circa 26 m² verkeersruimte op goede zichtlocatie met ruime parkeergelegenheid op eigen terrein aan de voorzijde.

Locatie
De Roermondseweg leidt al het verkeer vanuit de richting Roermond naar het centrum van Weert en omgekeerd. In de directe nabijheid zijn onder andere Sligro, Schonkeren Sanitair, Auto Heurkens, Kwikfit, Frenken Motors en GAMMA gelegen.
Veel passanten zullen dagelijks uw kantoor passeren van– en naar het centrum van Weert en de PDV-locatie aan de Moesdijk!

Bereikbaarheid
Deze kantoorruimte is zeer gunstig gelegen aan een toegangsweg aan de rand van het centrum van Weert. In de omgeving zijn busverbindingen en ook het NS-intercitystation is in de nabijheid gelegen.

Parkeren
Op eigen terrein zijn aan de voorzijde een zestal parkeerplaatsen gelegen.

Indeling object:
Begane grond
Entree middels een dubbele toegangsdeur. U komt uit in een royale hal met toegang tot de toiletgroepen, archief, pantry, drie kantoorruimten en een trap naar de eerste verdieping. De wanden zijn afgewerkt met schoonmetselwerk en de vloeren met vloerbedekking. De verkeersruimten en de pantry zijn voorzien van een travertin tegelvloer en de toiletgroepen van keramisch tegelwerk.

Het gehele pand is voorzien van aluminium kozijnen met dubbele beglazing inclusief ventilatieroosters. Verder is er overal een systeemplafond aanwezig voorzien van LED-armaturen. Het pand wordt verwarmd middels een Cv-ketel en radiatoren. De kantoren op de verdieping zijn voorzien van airco's. Tot slot is er een alarminstallatie aanwezig in het pand.

Achter de kantoorruimte aan de rechterzijde is een pantry te vinden waar ook de meterkast is gelegen. De pantry is voorzien van een modern keukenblok met boiler, spoelbak met mengkraan en een vaatwasser.

De kantoorruimte aan de linkerachterzijde is voorzien van krachtstroom, zonnescreens, sierpleister wanden en toegang tot het archief.

Eerste verdieping
De eerste verdieping is bereikbaar middels een hardhouten trap vanuit de entreehal op de begane grond. De trap leidt u naar de overloop met toegang tot alle vertrekken.

Aan de linkerzijde is een royale kantoorruimte gelegen over de volle diepte van het pand. De vloer is afgewerkt met tapijttegels, deels geschilderde schoonmetselwerk wanden, systeemplafond met armaturen en airconditioning. Deze kantoorruimte geeft toegang tot een spreekkamer welke ook vanuit de overloop bereikbaar is. Deze spreekkamer is voorzien van een patchkast, tegelvloer, systeemplafond met armaturen, zicht op het kantoor aan de linkerzijde en lichte scheidingswanden.

Het kantoor aan de rechterzijde heeft tevens een (tapijt)tegelvloer, schoonmetselwerk wanden, airco en toegang tot de pantry met keukenblok en opstelling van de cv-installatie.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.395 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1957

Oppervlakten

Oppervlakte
180 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
B

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op 2000 m tot 3000 m en snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Roermondseweg 84

€ 1.395 /mnd