Raphaëlstraat 1 7031 BA Wehl

€ 160 /mnd

Omschrijving

Herbestemming en restauratie van de Graansilo in Wehl | BOEi | graansilowerkplek.nl

Met de restauratie van de Graansilo in Wehl is een bruisende werkplek ontstaan voor creatieve ondernemers. Er zijn nog enkele ruimtes beschikbaar!

BESCHIKBAARHEID

Unit 11
82 m2 - € 1.111,- all-in p.m.

Unit 12
61 m2 - € 597,- all-in p.m.

Unit 14+15+16
91 m2 - € 808,- all-in p.m.

OMSCHRIJVING

Een bruisende werkplek voor creatieve ondernemers
De Graansilo in Wehl is van oudsher een plek vol bedrijvigheid. Sinds het industriële monument in 1998 leeg kwam te staan, was dat lange tijd wel anders. De afgelopen jaren vestigden zich weer enkele ondernemingen in de Graansilo. Een investering van BOEi heeft de herbestemming en restauratie compleet gemaakt en maakt de weg vrij voor een creatieve heropleving van het gebouw.

HISTORIE

Wie met de trein van Arnhem naar Doetinchem reist kan hem niet missen: de oude Graansilo aan de rand van het Achterhoekse dorpje Wehl. Het fabriekscomplex werd vanaf het begin van de vorige eeuw gefaseerd opgebouwd in opdracht van de agrarische coöperatie.

Het magazijn dateert uit de jaren 20 en is het oudste nog bestaande deel. In 1956 werd het fabriekscomplex voltooid en verrees ook de silo. Een herkenbaar punt in de wijde omgeving, vandaar dat silo’s ook wel de kathedralen van het platteland worden genoemd.

Bedrijfsruimte in de Graansilo
Na de door BOEi geïnitieerde restauratie van de Graansilo is het monument getransformeerd tot een bruisende werkplek voor kleine zelfstandigen. Het is een inspirerend bedrijfsverzamelgebouw geworden voor creatieve ondernemers. Goed bereikbaar via de nabij gelegen A18, maar ook vanaf het NS-station dat zich direct naast het terrein bevindt.

Momenteel zijn er nog verschillende units van uiteenlopende oppervlaktes beschikbaar. Voorzieningen als de ontvangstruimte, pantry en toiletten worden gedeeld om de kosten voor ondernemers zo laag mogelijk te houden. De voorkeur gaat uit naar huurders die elkaar kunnen versterken op het gebied van communicatie, media, fotografie, design en ICT.

Op zoek naar industriële bedrijfsruimte in een landelijke omgeving? Neem dan contact op voor meer informatie. Bel gratis 026-4452751

*Huurprijzen p.m. zijn afgerond op hele bedragen.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 160 per maand
Servicekosten
€ 50 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1920

Oppervlakten

Oppervlakte
14 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, te openen ramen, toilet en verwarming

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern en stationslocatie

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Raphaëlstraat 1

€ 160 /mnd