Kantoorvleugel Zuid Beatrixhaven 2 C, 4251 NK Werkendam

€ 677 /mnd
Onderdeel van gebouw Beatrixhaven 2 te Werkendam Beatrixhaven 2 te Werkendam foto

Omschrijving

Beatrixhaven 2 te Werkendam | Hoogwaardig afgewerkte kantoorkamers met prachtig uitzicht over het Werkendamse havengebied.

ALGEMEEN
Gelegen op korte afstand van de Rijksweg A-27 bevinden zich een divers aantal kantoorkamers. De kantoorvleugel is voorzien van een tweetal spreekkamers c.q. kantoorruimten. De kantoorruimten zijn ieder afzonderlijk afsluitbaar en voorzien van zonwering, verwarming en nette tapijtvloer. Bij de kantoorruimten is een eigen pantry en eigen sanitaire voorzieningen.

STERKE PUNTEN
- Volledig instapklaar
- Veel daglicht door ruime raampartijen
- Volledig afgewerkt
- Airconditioning aanwezig in kantoorruimte

OPPERVLAKTEN
Ca. 125 m² kantoorruimte
Ca. 6 m² aandeel gemeenschappelijke ruimte

De vermelde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform de meetnorm van het normblad NEN2580 ingemeten en derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.

BOUWAARD
Het object is in 1991 gerealiseerd op hoogwaardige wijze en is gefundeerd op een onderheide ringfundering. De gevels zijn opgetrokken in metselwerk met spouw. Het dak bestaat uit een tweetal zadeldaken welke zijn afgewerkt met dakbeplating met golfprofiel. De vloeren op de begane grond betreffen in het zand gestorte betonvloeren. De vloeren van de verdiepingen betreffen houten vloeren met isolatie daartussen.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt opgeleverd inclusief o.a.

Algemeen:
- Volledig elektrische installatie
- Nooduitgang aanduiding
- Brandblusvoorzieningen

Kantoorruimte
- Vloer-,muur-, plafondafwerking
- Ruime raampartijen
- Airconditioning aanwezig
- Verwarming middels radiatoren
- Efficiënte kamerindeling

PARKEREN EN TERREIN
Het object beschikt aan de voorzijde en zijkant over een aantal parkeerplaatsen. Het terrein is voorzien van betonklinkers.

BESTEMMING EN GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN
Bedrijfsbestemming te gebruiken als kantoor.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Het bedrijfsobject is gesitueerd op het watergebonden bedrijventerrein “de Biesboschhaven en Beatrixhaven”. Het betreft een net onderhouden haventerrein met nationale en internationale bedrijven, veelal in de maritieme sector. Het object is bij de entree van de haven gesitueerd op zichtlocatie
Op korte afstand bevindt zich de rijksweg A-27. De rijksweg A-27 heeft middels knooppunt Gorinchem aansluiting op de rijksweg A-15. Ten zuiden bevindt zich knooppunt Hooipolder met de aansluiting op de A-59.

HUURPRIJS
€ 65,- per m2 per jaar, exclusief btw

SERVICEKOSTEN
Niet van toepassing.

AANVAARDING
Per direct beschikbaar.

NUTSKOSTEN
Nutsvoorzieningen dienen door huurder geregeld te worden

ONDERMAAT/OVERMAAT
Indien de opgegeven grootte (ondermaat/overmaat) van de onroerende zaak niet juist is, kan geen van de partijen daar rechten aan ontlenen.

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaar met een verlengingsperiode van 5 (vijf) jaar. In overleg zijn eventueel ook kortere huurperioden bespreekbaar.

HUUROVEREENKOMST
In geval van verhuur van een kantoorruimte en andere bedrijfsruimte i de zin van artikel 7:230a BW zal er een huurovereenkomst worden opgesteld gebaseerd op het model ROZ Huurovereenkomst en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230 BW.

OMZETBELASTING
Uitgangspunt is btw-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien de huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

HUURPRIJSAANPASSING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na de ingangsdatum van de huurovereenkomst, worden aangepast op basis van het maandprijsindexcijfer volgende de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), dan wel de meest recente tijdbasis, gepubliceerd door het CBS. De nieuwe huurprijs zal nimmer lager zijn dan de laatst geldende huurprijs.

ZEKERHEIDSSTELLNG
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur vermeerderd met de eventuele voorschotten c.q. servicekosten en de over het totaal verschuldigde omzetbelasting.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 677 /mnd
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoorruimte

Oppervlakten

Oppervlakte
125 m²

Indeling

Aantal werkplekken
1 - 15
Gemeubileerd
Optioneel
Gelegen op
1e woonlaag

Diensten en Faciliteiten

Gebouw
Airconditioning, verwarming, pantry, toilet, 24/7 toegankelijk, beveiligd, gedeelde vergaderruimte, ontmoetingsruimte, gedeelde keuken (onbemand), glasvezel en privé vergaderruimte
Kantoorruimte
Airconditioning, kabelgoten, systeemplafond, inbouwarmaturen, verwarming, mechanische ventilatie, pantry, kamerindeling, toilet, te openen ramen, 24/7 toegankelijk en glasvezel

Omgeving

Bedrijventerrein Werkendam, Werkendam

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Beatrixhaven 2 C

€ 677 /mnd