Nes 132 1693 CK Wervershoof

Prijs op aanvraag

Omschrijving

Een prachtige pastoriewoning gelegen op een net zo prachtige locatie. Dit pand is echt een kast van een huis. Met een woonoppervlakte van ca. 346 m² en een perceeloppervlakte van 1.140 m² is er veel mogelijk. De bestemming van het pand is maatschappelijk. Hierdoor is het mogelijk om bijvoorbeeld een horecazaak (categorie 2) of een B&B te vestigen. Of om het pand te gebruiken voor maatschappelijke voorzieningen op het gebied van zorg, onderwijs, kunst en cultuur. Voor een bestemmingswijziging naar 'wonen' hebben we een principeverzoek opgesteld, welke kan worden ingediend bij de gemeente.

De pastorie is in 1919 gebouwd. Er hebben verschillende pastoors gewoond met hun dienstbodes. Ook diende de woning als ontvangstruimte en vergaderlocatie voor de parochiegemeenschap. Bij de woning krijgt u het gevoel dat het uiterlijk en innerlijk u iets willen vertellen. De pastorie heeft veel bewoners en gasten ontmoet. En daardoor ook veel meegemaakt. Zij is onder andere getuige geweest van de bouw van de Rooms-Katholieke kerk. De kerk werd in 1928 gebouwd. De geschiedenis wordt hier door het karakter van het pand verteld. De authentieke vloeren, hoge plafonds en bewaard gebleven elementen maken het verhaal compleet.

Op de begane grond is een ruime woonkamer, een voorkamer, keuken en een toilet. Op de eerste en tweede verdieping telt de woning in totaal 10 (slaap)kamers. De ligging van de pastorie is uniek. Het is gelegen in het dorp Onderdijk met een basisschool, voetbalvereniging en vlakbij recreatiepark de Groote Vliet. Op korte afstand van Medemblik en Wervershoof en op steenworp afstand van het IJsselmeer.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij voorzien u graag van meer informatie en leiden u graag rond.

Perceeloppervlakte: 1.140 m²
Inhoud 1.426 m³
Woonoppervlakte: 346 m²
Kelder: 20 m²
Garage: 30 m²
Bouwjaar: 1919

Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten (onder andere NVM vragenlijst, kadastrale kaart, berekening gebruiksoppervlakte & inhoud, bestemming, enzovoort) downloaden via onze website (met een Klaver Profiel).

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1919

Oppervlakten

Oppervlakte
346 m²
Perceel
1.140 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Te openen ramen, toilet, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Nes 132

Prijs op aanvraag