Scheidingsweg 6 D 6551 AV Weurt

€ 180 /m²/jaar

Omschrijving

Bedrijfsruimte/kantoorruimte van 260 m2 begane grond en kantoorruimte van 240 m2 op de verdieping te huur. Het pand is gelegen aan de Scheidingsweg in Weurt en grenst aan bedrijventerrein West Kanaaldijk. De bereikbaarheid is zeer goed te noemen door de nabijheid van de N326, de A50 en de directe aansluiting op de A73, met goede verbindingen richting Venlo, Arnhem en het Duitse achterland. Openbaar vervoer is op loopafstand. Het Centraal station Nijmegen en Nijmegen Dukenburg zijn snel bereikbaar door de aanwezige busverbindingen.

Beschikbare ruimtes:
In units vanaf: 16 m2 tot 30m2 (totaal 10 ruimtes beschikbaar), mogelijkheid tot samenvoegen 2 kantoren

Het kantoorgebouw bestaat uit een gedeelte voorzien van kantoorruimtes, entree, meterkast, royale hal met lichtstraat en trap naar verdieping. De kantoren bevinden zich in een carré rondom de centrale hal. Alle kantoorruimten voorzien van systeemplafonds en lichtarmaturen. De verdieping ook weer in een carré rondom de vide kantoren. Hardhouten kozijnen met te openen ramen voorzien van isolerende beglazing. Patchkast en kantoorbekabeling in alle kantoren. Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Dit pand wordt aangeboden middels een deeldienst. Voor meer informatie over dit pand verwijzen wij u door naar de eigenaar. Contactgegevens van de eigenaar kunt u telefonisch of per mail aanvragen bij Hoogveste B.V.

Hoogveste BV is niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die op Funda vermeld staat. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 180 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
2 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1980

Oppervlakten

Oppervlakte
30 m² (in units vanaf 16 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Scheidingsweg 6 D

€ 180 /m²/jaar