Valeton 3 B 5301 LW Zaltbommel

€ 2.775 /mnd
Blikvanger Moderne showroom-/kantoorruimte op centraal gelegen locatie!

Omschrijving

Moderne showroom-/kantoorruimte op centraal gelegen locatie!

In dit moderne en zeer representatieve bedrijfsgebouw is op de etage ruimte beschikbaar geschikt voor showroom, presentatieruimte en kantoren / spreekkamers.
Voor bedrijven in de foodsector is eventueel (kleinschalig) opslag in gedeelde koelcel op de begane grond mogelijk.
Totale oppervlakte 450 m² waarvan 140 m² berging.

De etage kent een speelse indeling met aan de linkerzijde kantoren en sanitair, centraal gelegen overloop met spreekkamers en receptie, rechts een open ruimte met zeer uitgebreide keuken ideaal als demo-ruimte of klanten ontvangst. Ander gebruik als werkruimte is ook zeer goed denkbaar.

Kortom: zeer multi functioneel en een super mooie ruimte om te werken en klanten te ontvangen.
Overtuig u zelf en kom vrijblijvend kijken!

Huurprijs:
€ 2.775,= per maand excl. BTW en servicekosten.

INDELING:
Entree: deze entree gebruikt u gemeenschappelijk met de eigenaar van het gebouw die op de begane grond huist. Een uitnodigende trap voert u gelijk naar de beschikbare verdieping. Eventueel kan de lift weer in gebruik worden gesteld, indien gewenst, waarna deze etage ook per lift bereikbaar is. Oppervlakte begane grond 38 m².

Verdieping: ruime overloop met prettige licht inval. Rondom de trappartij treft u 2 spreekkamers voorzien van glazen scheidingswanden, een koffie corner, toiletgroep en een receptie. Aan de linkerzijde van de etage bevinden zich een kantoor met daarachter spreekkamer of archief en extra sanitaire voorzieningen.
Totaal overloop / kantoren / spreekkamer: ca. 182 m².

Aan de rechterzijde bevindt zich een grote presentatieruimte van 90 m² voorzien van een zeer luxe keuken voorzien van uitgebreide apparatuur. Uw klanten ontvangt u hier aan de lange bar, onderdeel van het keuken eiland.

Achter de keuken is een ruimte geschikt voor besprekingen of opslag. Geheel aan de achterzijde is magazijnruimte aanwezig. Totaal opslag / berging 140 m².

Uitsluitend op aanvraag is op de begane grond eventueel, beperkt, ruimte beschikbaar in een koelcel. Deze koelcel zal dan gemeenschappelijk gebruikt worden met de eigenaar.

VOORZIENINGEN:
- In het gebouw is een lift aanwezig. Deze is thans niet in gebruik maar een huurder kan er voor kiezen deze weer in functie te herstellen en te gebruiken voor ontvangst van klanten of naar boven brengen van zijn goederen. Onderhoudskosten van de lift worden in dat geval toegevoegd aan de hieronder verder al vermelde servicekosten.
- De kantoren / spreekkamers en presentatieruimte zijn voorzien van airco.
- Keuken voorzien van vaatwassers, koelkast vriezer, eiland annex bar met wijnkasten, kookplaat en spoelbak.

BUITENRUIMTE:
Parkeren kan op eigen terrein of direct naast de toegangspoort op openbaar parkeerterrein.
Het voorterrein voor de kantoor ingang is zeer representatief ingericht met sierbestrating, grote waterpartij omgeven door bankjes en diverse groenvoorzieningen.

HUURCONTRACT:
* Ingangsdatum: in overleg. Kan op korte termijn indien gewenst.
* Betaling: per maand vooruit.
* De servicekosten bestaan uit een vergoeding voor:
- gas, water en elektra,
- onderhoud buitenterrein
- schoonmaak algemene ruimte
- keuring en onderhoud brandblusmiddelen
- klein onderhoud aan airco en c.v.
- parkmanagement.
* De hoogte van de servicekosten zullen nader worden bepaald.
* Het object wordt aangeboden onder voorbehoud van gunning door de eigenaar.
* Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het consumptie prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS).
* Bankgarantie of waarborgsom: er wordt een bankgarantie of waarborgsom gevraagd ter grootte van 3 maanden huur verhoogd met BTW en servicekosten.
* Huurovereenkomst: conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door Raad van Onroerende zaken.
* Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW- percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.
* Een huuraanbieding en/of huurovereenkomst wordt uitgebracht onder voorbehoud van goedkeuring van gunstige uitkomst van het Customer Due Diligence-onderzoek (financieel, juridisch en integriteit) van huurder. Huurder dient hiertoe aan verhuurder nader gevraagde stukken te overleggen zodat verhuurder haar vereiste onderzoek kan uitvoeren.
* Huurder draagt zelf zorg voor eigen internet abonnement, afvoer van huisvuil en papier.

LOCATIE:
Het bedrijventerrein De Wildeman is centraal in het land gelegen en bevindt zich op korte afstand van het historische centrum van Zaltbommel. Een bedrijventerrein dat gebouwd werd op de pijlers duurzaamheid - met als stevige ambitie dat alle bedrijventerreinen van Zaltbommel in 2030 energieneutraal zijn; veiligheid - waarvoor De Wildeman al vele prijzen en certificaten mocht ontvangen; en bereikbaarheid - het bedrijventerrein, dat deel uitmaakt van Logistics Valley Rivierenland, ligt pal aan de A2, vlak bij belangrijke snelwegen, en tussen de Waal en de Maas in.

Bereikbaarheid
De Wildeman ligt pal aan de A2, vlak bij de A59, A15 en A27, en met de A12, A73 en A50 binnen handbereik. Dit 'mooiste eiland tussen de rivieren' wordt omsloten door de Waal en de Maas. Mede door deze ideale bereikbaarheid over land en water maakt De Wildeman deel uit van Logistics Valley Rivierenland, een samenwerkingsverband van elf gemeenten uit het Rivierenlandgebied, ondernemers, de onderwijssector, Kvk, VNO-NCW en de provincie Gelderland. Samen werken zij aan het versterken van regionale en het aantrekken van (inter)nationale bedrijvigheid.

BESTEMMINGSPLAN:
Het perceel valt onder het bestemmingsplan Zaltbommel, de Wildeman, en heeft als enkelbestemming Bedrijventerrein-1. Dat houdt in dat deze grond bestemd is voor bedrijven en onzelfstandige kantoren. Voor de volledige tekst van de bestemming verwijzen wij u naar de website RuimtelijkePlannen.nl. Een huurder dient zelf te toetsen of zijn voorgenomen werkzaamheden binnen de bestemming passen.

DISCLAIMER:
De door Van der Horst Bedrijfsmakelaardij en verhuurder verstrekte informatie dient uitsluitend gezien te worden als een uitnodiging tot nader overleg of voor het uitbrengen van een huurvoorstel.

Hoewel de informatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, wordt noch door de makelaar, noch door diens opdrachtgever ingestaan c.q. aansprakelijkheid aanvaard voor de juistheid dan wel volledigheid van de verstrekte, nog te verstrekken of vermelde gegevens. Aan afwijkingen in de tekst, maten en tekeningen kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 2.775 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2012

Oppervlakten

Oppervlakte
450 m² (in units vanaf 200 m²)
Perceel
1.404 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
A 0,83

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op 1000 m tot 1500 m en snelwegafrit op 500 m tot 1000 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
5 niet-overdekte parkeerplaatsen

Omgeving

Verspreide huizen Oostzijde, Zaltbommel

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Valeton 3 B

€ 2.775 /mnd