Koning Willem-Alexanderlaan 117 2761 HK Zevenhuizen (ZH)

€ 3.125 /mnd

Omschrijving

Het betreft hier een nog te realiseren bedrijfsvilla ten behoeve van een mondzorg praktijk. Het uniek vormgegeven pand zal bestaan uit in totaal drie bouwlagen. Q1 2023 komt circa 270 m² kantoor-/ en praktijkruimte beschikbaar voor de verhuur geheel gelegen op de tweede verdieping. De begane grond en eerste verdieping zijn in gebruik bij de mondzorgpraktijk.

De praktijkruimte is geschikt voor bijvoorbeeld een therapeut, (kaak)chirurg of medisch specialist.

De te huren ruimte deelt de entree met de begane grond en eerste verdieping, maar beschikt wel over eigen sanitaire- en keukenfaciliteiten. Op eigen terrein zijn circa 27 parkeerplaatsen gesitueerd.

Bereikbaarheid:
Het object is gelegen aan de Koning Willem-Alexanderlaan in Zevenhuizen, ten zuidoosten van het bedrijventerrein Nijverheidscentrum en middenin een nieuw te bouwen woonwijk. Zevenhuizen bevindt zich op een ideale locatie in de Randstad, op geringe afstand van Rotterdam, Den Haag, Zoetermeer en Gouda. Via de N219 is binnen enkele minuten de A20 richting Rotterdam als de A12 richting Den Haag te bereiken. Tevens is Zevenhuizen met het openbaar vervoer uitstekend te bereiken. Het metronetwerk van Rotterdam is bereikbaar via het nabijgelegen Nesselande.

Gebruiksmogelijkheden:
Het object is geschikt voor diverse kantoor-/ en praktijkdoeleinden.

Oppervlakte:
De totaal voor de verhuur beschikbare vloeroppervlakte bedraagt circa 270 m², gelegen op de tweede verdieping.

Oplevering:
In overleg, Q1 2023.

Opleveringsniveau:
- gemeenschappelijke entree;
- systeemplafond met ingebouwde verlichtingsarmaturen;
- te openen ramen;
- klimaatinstallatie;
- toiletgroep dames en heren, inclusief fontein.

In overleg en afhankelijk van de huurperiode is het mogelijk een turn-key opleveringsniveau "op maat" met gewenste indeling en uitstraling te realiseren.

Huurprijs:
€ 3.125,- per maand, inclusief gebruik parkeerplaatsen, te vermeerderen met servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Servicekosten:
Het voorschot servicekosten is gebaseerd op € 30,- per m² per jaar, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting. Het voorschot wordt per maand vooruit betaald en is onder andere ten behoeve van:
- elektra en waterverbruik inclusief vastrecht voor zowel de algemene ruimte alsmede het gehuurde (het object wordt gasloos gebouwd);
- onderhoud en/of periodieke controles van de reeds aanwezige installaties;
- onderhoud van het buitenterrein;
- vuilafvoer en containerhuur;
- glasbewassing buitenzijde.

Indexering:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “alle huishoudens” (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling of waarborgsom:
Een bankgarantie/waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur, servicekosten en BTW.

Huurcontract:
Huurovereenkomst conform het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).

BTW:
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW.

Huurder zal op eerste verzoek van verhuurder per ommegaande een onherroepelijke volmacht aan verhuurder en zijn eventuele rechtsopvolger(s) verlenen om mede namens hem een optieverzoek tot belaste verhuur in te dienen.

Indien huurder echter niet (meer) voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel voor verhuurder aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de ter zake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.

Huurtermijn:
5 jaar met aansluitende periode van 5 jaar.

Huurbetaling:
Huur- en voorschot servicekosten vermeerderd met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting per maand bij voorruitbetaling.

Bijzonderheden:
Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.

Disclaimer:
Er kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend aan, noch aanspraak gemaakt worden op de inhoud van deze website.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 3.125 per maand
Servicekosten
€ 30 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2022

Oppervlakten

Oppervlakte
270 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Airconditioning, inbouwarmaturen, te openen ramen, systeemplafond, toilet en pantry

Energie

Energielabel
A++++

Omgeving

Ligging
In woonwijk en landelijk gebied
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, metrohalte op 5000 m of meer, NS Intercitystation op 3000 m tot 4000 m, snelwegafrit op 3000 m tot 4000 m en Tramhalte op 5000 m of meer

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
27 niet-overdekte parkeerplaatsen

Omgeving

Bedrijventerrein Zevenhuizen, Zevenhuizen (ZH)

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Koning Willem-Alexanderlaan 117

€ 3.125 /mnd