EG-weg 14 9636 HX Zuidbroek

€ 900 /mnd

Omschrijving

== ZEER NETTE KANTOORRUIMTE == GOEDE AANRIJ LOCATIE VANAF DE A7 == UNITS V.V. AIRCO == 4 SEPARATE KANTOORRUIMTEN ==

EG-weg 14, 9636 HX te Zuidbroek.

GEHUURDE:
Zeer nette kantoorruimte van circa 120 m² gelegen op bedrijventerrein ‘De Gouden Driehoek’ te Zuidbroek.

Het object is voorzien van een 4-tal kantoorruimtes verdeelt over 2 verdiepingen. Op de begane grond bevinden zich 2 kantoorruimtes van circa 17,1 m² en 24 m². Middels de centraal gelegen trapopgang toegang tot de eerste verdieping waar zich eveneens 2 kantoorruimtes bevinden van circa 22,2 m² en 24 m². De kantoorruimte van 24 m² op de 1 e verdieping is ingericht als kantine en voorzien van een keukenblok en voorzien van een water aansluiting. De beglazing van de kantoorruimtes zijn allen voorzien van thermisch glas. Daarnaast zijn de kantoorunits op de begane grond voorzien van afzonderlijk instelbare airco-units.

Voor het gehuurde afdoende parkeerplaatsen welke naar rato van het gehuurde te gebruiken zijn.

Het opgegeven metrage is indicatief. Er kunnen geen derhalve geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

LOCATIE:
De Gouden Driehoek ligt in de zeer actieve industrieregio tussen Veendam en Zuidbroek. Vanuit deze actieve regio is de aansluiting met de rest van Nederland en Europa optimaal, wat volop kansen en mogelijkheden biedt.
U heeft de beschikking over een eigen op- en afrit aan de A7 waardoor u en uw medewerkers snel op de plaats van bestemming kunnen zijn. Dat is prettig, bovendien moeten uw (potentiële) klanten, leveranciers u weten te vinden. Vestiging op deze locatie betekent dan ook een weloverwogen investering in de toekomst van uw bedrijf.

BEREIKBAARHEID:
Bedrijventerrein de Gouden Driehoek is uitermate goed bereikbaar door haar ligging pal langs de A-7. Hierdoor is de stad Groningen op circa 20 autominuten gelegen en in slechts circa 30 autominuten bent u de grens over in Duitsland.

OPLEVERINGSNIVEAU:
Het gehuurde wordt in de huidige staat opgeleverd onder meer voorzien van;

• Thans aanwezige vloerafwerking;
• Eigen toiletruimte;
• Thans aanwezige airco’s;
• Pantry.

Onderhoud, herstel en vervanging van bovenstaande is des huurders daar waar niet opgenomen in de algemene bepalingen en eventuele bijzondere bepalingen.

HUURPRIJS KANTOORRUIMTE:
€ 900,- per maand te vermeerderen met BTW over de huur.

SERVICEKOSTEN:
Niet van toepassing. De kosten van de nutsbedrijven en de gemeentelijke gebruikerslasten en heffingen komen rechtstreeks voor rekening van huurder.

HUURTERMIJN:
Huurtermijnen van telkens 3 (drie) jaar.

WEDERZIJDSE OPZEGTERMIJN:
Een wederzijdse opzegtermijn gaat in overleg.

BETAALTERMIJN:
Huur en servicekosten dienen per kwartaal bij vooruitbetaling te worden voldaan, inclusief en de verschuldigde BTW over de huur en servicekosten.

ZEKERHEIDSSTELLING:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bedrag gelijk aan 3 (drie) maanden betalingsverplichting inclusief BTW.

INDEXERING:
Jaarlijks voor het eerst 1 (één) jaar na huuringangsdatum op basis van het CPI- alle bestedingen afgegeven door het CBS (2015=100).

HUUROVEREENKOMST:
Standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), welke gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), aangevuld met van toepassing zijnde bijzondere bepalingen. Een huurovereenkomst is onder voorbehoud definitieve goedkeuring namens opdrachtgever/eigenaar welke goedkeuring wordt geacht te zijn verkregen nadat de tekeningbevoegde de huurovereenkomst heeft getekend.

GEBRUIK EN BESTEMMING:
Huurder is zelf verantwoordelijk dat haar voorgenomen gebruik in overeenstemming is met het vigerende bestemmingsplan. Meer informatie is hierover te verkrijgen bij de dienst Ro/EZ van de gemeente Groningen aan het Harm Buiterplein 1 (Europapark). Tel: 050 – 367 81 11

Voor meer informatie of een bezichtiging neem graag contact met ons op. Wij geven u graag een rondleiding!

BOEKENRODE bedrijfsmakelaars & taxateurs
Vestigingen in: Groningen - Assen - Zwolle
Boekenrode is een full service makelaarskantoor op het gebied van Bedrijfshuisvesting, Woningen, Beleggingen, Ontwikkeling en Taxaties.

Bezoekadres: “Schnitgerhuys” Ubbo Emmiussingel 19 te Groningen.
Tel: 050 – 76 76 690

DISCLAIMER:
Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op internetsites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook van deze inhoud, waaronder zowel tekst als foto’s, en/of commercieel gebruik is niet toegestaan. Aan de inhoud van deze en overige informatie alsmede eventuele bijlagen kunnen nimmer rechten worden ontleend. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Deze informatie alsmede een eventuele huurovereenkomst is onder voorbehoud definitieve goedkeuring opdrachtgever/eigenaar.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 900 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2007

Oppervlakten

Oppervlakte
120 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
B

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Omgeving

Bedrijventerrein Gouden Driehoek, Zuidbroek

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

EG-weg 14

€ 900 /mnd