Piet Heinstraat 1-9 7204 JN Zutphen

€ 100 /m²/jaar

Omschrijving

Kantoorruimte in statig kantoorgebouw 'Het Emerhuys', gunstig gelegen ten opzichte van het stadscentrum en op steenworp afstand van de uitvalswegen richting Lochem, Deventer, Arnhem en Doetinchem.

HUREN KAN AL VANAF 19 M2, maar ook andere afmetingen zijn mogelijk. DE GROOTSTE VRIJE UNIT IS RUIM 750m2.

Het Emerhuys Zutphen heeft allure en beleving. Van de majestueuze, tot het dak reikende hal tot de bibliotheek waar een presentatie geven een bijzondere ervaring is, straalt het gebouw representativiteit en klasse uit.

Het allerbelangrijkst is dat de nieuwe eigenaren de huurders centraal stellen. Zij stellen zich tot doel om “Het Emerhuys Zutphen” op een duurzame manier te verhuren. Het gaat hier niet alleen om milieutechnische aspecten maar ook om een duurzame relatie tussen huurder en verhuurder. “Alleen een tevreden huurder is een goede huurder”.

Dit betekent dat tailormade huurafspraken mogelijk zijn, evenals “huren op de groei”. Zo hoeft een huurder zich nu geen zorgen te maken over de toekomst. Ook andere wensen kunnen worden besproken en indien mogelijk ingewilligd. “Wij willen dat Het Emerhuys Zutphen een ondernemershuis is met beleving en ondernemersgeest en zodoende positief bijdraagt aan het ondernemersklimaat in Zutphen. Het kantoor is ook voor ondernemers in de zorgsector een uitgelezen locatie. Een praktijk voor fysiotherapie om maar eens iets te noemen zou hier prima passen” aldus de eigenaren.

De locatie, hoek Piet Heinstraat / Den Elterweg (N348), is zowel met eigen als met openbaar vervoer goed te bereiken. Het kantoorgebouw heeft een hoogwaardig afwerkingsniveau.

VOORZIENINGEN
De kantoorruimten worden “turn-key”, in de huidige staat, opgeleverd en zijn onder andere voorzien van: kabelgoten v.v. databekabeling (CAT-5), vloerbedekking, scheidingswanden, pantry, toiletgroepen, systeemplafonds.

PARKEREN
Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

HUURPRIJS
VANAF € 100, - p/m² per jaar excl. € 30,- p/m2 servicekosten en BTW.

HUUROVEREENKOMST
Conform ROZ model.

ZEKERHEIDSSTELLING:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huurverplichting inclusief servicekosten en BTW.

HUURINDEXATIE:
Jaarlijks op basis van het prijsindexcijfer CPI, vastgesteld door het CBS, voor het eerst één jaar na ingangsdatum huurovereenkomst.

BTW BELASTE HUUR:
Een met BTW belaste huurprijs is voor verhuurder het uitgangspunt. Voldoet huurder niet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria, dan behoudt verhuurder zich het recht voor om het alsdan ontstane financiële nadeel voor verhuurder volledig te compenseren.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 100 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 30 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1997

Oppervlakten

Oppervlakte
750 m² (in units vanaf 19 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen
Voorzieningen
Topkoeling, inbouwarmaturen, liften en te openen ramen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Kantorenpark
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op 1500 m tot 2000 m en snelwegafrit op 5000 m of meer

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Piet Heinstraat 1-9

€ 100 /m²/jaar