office-banner
Van de Zande Makelaardij Waalwijk Logo

Van de Zande Makelaardij Waalwijk

Uw strategisch partner op het gebied van vastgoed!

Overzicht

9,2

33 beoordelingen

3

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Verhuur

 • Taxaties

 • Aankoop

 • Aanhuur


Specialisaties

Maatschappelijk vastgoed, Beleggen, Kantoren, Winkels, Horeca, Bedrijfsruimte, Nieuwbouw, Veiling, Bijzonder beheer, Herbestemmen, Monument, Recreatie

Certificaten

VastgoedCert

WFT

NRVT

Talen

Nederlands, Duits, Engels

Omschrijving

Van de Zande Bedrijfsmakelaars is een compacte afdeling van ons kantoor in onroerende zaken. Onze compacte vorm is een weloverwogen keuze. We kiezen bewust niet voor een aanpak met veel makelaars, doch enkel met specialisten die het klappen van de zweep kennen.

Van de Zande Bedrijfsmakelaars is een makelaarskantoor dat kiest voor aandacht, kwaliteit, diepgang en persoonlijke betrokkenheid. We hebben een compact team, waarin de partners zelf de makelaars zijn. Onze ambitie is het samenbrengen van vraag- en aanbodpartijen, hun eisen en wensen maximaal op elkaar afstemmen om zo een klinkend slotakkoord te bereiken. Dat geldt voor beide partijen. Op die ambitie is onze aanpak gebaseerd.

Regionaal
Onze oriëntatie is voornamelijk regionaal. De meeste van onze projecten hebben een locatie binnen de driehoek Tilburg - s-Hertogenbosch - Oosterhout met een concentratie in de regio Waalwijk. Voor een aantal opdrachtgevers zijn we ook buiten de regio actief.

Vergaand ingevoerd
Essentieel in onze dienstverlening is onze kennis van de locale markt. Niet alleen weten we alles van zakelijke gebouwen, we houden ons ook voortdurend op de hoogte van zaken als gemeentelijke grondpolitiek, grondposities, infrastructurele ontwikkelingen en toekomstperspectieven van een locatie. Die kennis vormt een fundamentele basis voor ons advies.

Bedrijfsgebouwen, kantoren en winkels
Als makelaars in zakelijk vastgoed beperken we ons tot gebouwen met een bedrijfsmatige functionaliteit. Binnen dat kader richten we ons op bedrijfsgebouwen, kantoren en winkels. Op al die specifieke terreinen hebben we een bewezen specialisme opgebouwd.

Bemiddeling bij vraag en aanbod
Zoals elke makelaar zijn ook wij hoofdzakelijk actief met het samenbrengen van aanbieders en vragers van - en dat is dan specifiek voor Van de Zande Bedrijfsmakelaars - zakelijk panden. Ons netwerk van beslissers, dienstverleners, financiers en andere relevante partijen stelt ons in staat om de bemiddeling in de meeste gevallen snel naar volle tevredenheid van alle partijen af te ronden.

Taxatie
Het taxeren van zakelijke panden is een dienst die als vanzelfsprekend bij onze bemiddelingdienstverlening past. Opdrachtgevers kunnen ook een beroep op ons doen voor individuele taxaties zonder bemiddelingstraject.

Beleggingsmakelaardij
Onze inzet en werkwijze blijken in de praktijk zeer goed aan te sluiten bij de eisen van beleggers die ondersteuning zoeken op vastgoedgebied. Binnen de beleggingsmakelaardij zij we voornamelijk actief in zuid Nederland.

Advisering bij nieuwbouw of renovatie
Bedrijven met nieuwbouw- of renovatieplannen kunnen we terzijde staan met adviezen die gericht zijn op optimalisatie van de waarde of de verhuurbaarheid van hun pand. Lichte aanpassingen in het ontwerp kunnen de functionaliteit van een pand aanzienlijk verhogen. Onze kennis over de locatie en infrastructurele ontwikkelingen kan doorslaggevend zijn in een "go-or-no-go" beslissing.

Projectinitiatie
Daar waar we een duidelijke behoefte in de markt hebben gesignaleerd, nemen we steeds vaker het initiatief tot een gerichte ontwikkeling. Op deze manier willen we het aanbod in ons werkgebied vergroten en een antwoord geven op specifieke vragen die op zoek zijn naar nieuwe huisvesting.

Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Een funda gebruiker, Verkoper in 2023

“Goede begeleiding, goede communicatie, vragen snel beantwoord. Professioneel en juiste verkoopstrategie ”

Medewerkers

 • Ron Michels - NVM-makelaar (directeur)
  Ron MichelsNVM-makelaar (directeur)
 • Tom Michels - Vastgoedadviseur
  Tom MichelsVastgoedadviseur
 • Jan Wolsing - Makelaar
  Jan Wolsing Makelaar
Beoordelingen gemiddelde
9,2

Het gemiddelde is gebaseerd op 33 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 97% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Dhr. Zaher Fahari

  Verhuurder

  10,0

  Alles naar de wens verlopen, communicatie, tijdstip, netheid, vertrouwen elkaar. Kortom ik geef Tom Michels een 10 plus .

  4 mei 2024

 • Een funda gebruiker

  Verhuurder

  8,8

  Super snel opnieuw verhuurd en netjes afgehandeld met wisseling huurder! Contact verliep prettig. Gang van zaken is goed teruggekoppeld en uitgelegd, waar nodig.

  2 mei 2024

 • Dhr. Mark Kusters

  Verhuurder

  8,2

  Alles is conforma afspraak verlopen. Tom Michels verleent uitstekende service en regelt alles tot in de puntjes. Zeer tevreden mee.

  1 mei 2024

Alle beoordelingen (33)

Kantoorgegevens

Grotestraat 344
5142CD Waalwijk
 • Ma08:30 - 17:30
 • Di08:30 - 17:30
 • Wo08:30 - 17:30
 • Do08:30 - 17:30
 • Vr08:30 - 17:30
 • ZaOp afspraak
 • ZoGesloten
Stuur e-mail Website

Sociale media