office-banner
Van Overbeek Bedrijfsmakelaars o.g. Hoorn Logo

Van Overbeek Bedrijfsmakelaars o.g. Hoorn

Al 50 jaar dé bedrijfsmakelaar uit Hoorn

Overzicht

9,0

5 beoordelingen

5

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Aankoop

 • Verhuur

 • Aanhuur

 • Taxaties


Specialisaties

Veiling, Herbestemmen, Maatschappelijk vastgoed, Onteigening, Beleggen, Horeca, Kantoren, Winkels

Certificaten

VastgoedCert

NRVT

Talen

Nederlands

Omschrijving

U denkt eraan een bedrijf te beginnen. Aan bedrijfsverplaatsing of aan uitbreiden. Aan locatie, prijs en ruimte. Allemaal zaken waar ook wij aan denken. Maar wij denken eerst aan u. Aan uw wensen en uw toekomstplannen.

Van Overbeek Bedrijfsonroerend Goed heeft een naam hoog te houden. Een reputatie die in tientallen jaren is opgebouwd door zorgvuldig te luisteren en door oplossingen te vinden die naadloos aansluiten op de wensen van de klant. Waar u zich ook wilt vestigen, Van Overbeek weet de weg.

Natuurlijk, in de wereld van bedrijfsonroerend goed speelt emotie een belangrijke rol. Heeft het pand uitstraling, voel ik mij er thuis? Relevante vragen, die iedere ondernemer zich zal stellen bij een bezichtiging. Maar minstens zo belangrijk zijn de rationele overwegingen. Argumenten die voor iedere bedrijfsvorm verschillen; een transportbedrijf stelt bijvoorbeeld heel andere eisen aan een vestiging dan een winkel. Van Overbeek begrijpt de behoefte van iedere ondernemer. Vandaar dat wij over een brede portefeuille beschikken, die een pasklaar antwoord biedt op een breed scala van bedrijfsvormen.

Het kunnen aanbieden van een breed aanbod is voor ons echter niet genoeg. Van vitaal belang is onze professionaliteit in het bieden van het juiste advies. Dankzij onze kennis in regelgeving, onze contacten met gemeenten en projectontwikkelaars, weten wij exact wat er speelt in deze ondernemende omgeving.

Wij denken graag mee met onze opdrachtgevers; koper én verkoper, huurder én verhuurder. Van Overbeek brengt mensen samen. Uw opdracht is een opstap naar succesvol ondernemen.

Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Dhr. van der Vinne, Verkoper in 2023

“Ik ben niet zo van beoordelingen geven omdat ik vind dat dit geen recht doet aan de kwaliteit, die moet je altijd zelf ervaren. bij ons was het een bijzonder iets omdat er 2 belangstellenden waren die meteen na de bezichtiging boden. wat volgens de makelaar bijna nooit voorkomt we rekenden op een verkoopproces van 6 tot 8 maanden. maar het pand was binnen 1 dag verkocht. daarom is het erg moeilijk om een objectieve beoordeling te geven. Maar wij waren erg tevreden over de makelaar.”

Medewerkers

 • Paul Moerkamp - NVM-makelaar (directeur)
  Paul MoerkampNVM-makelaar (directeur)
 • Martijn Olofsen - Kandidaat-makelaar
  Martijn Olofsen Kandidaat-makelaar
 • Daan Wubs - Vastgoedadviseur
  Daan WubsVastgoedadviseur
Beoordelingen gemiddelde
9,0

Het gemiddelde is gebaseerd op 5 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 43% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Een funda gebruiker

  Verhuurder

  10,0

  Door grote kennis van de lokale markt en de professionele aanpak is dit object in een zeer snelle tijd verhuurd.

  16 mei 2024

 • Dhr. van der Vinne

  Verkoper

  9,5

  Ik ben niet zo van beoordelingen geven omdat ik vind dat dit geen recht doet aan de kwaliteit, die moet je altijd zelf ervaren. bij ons was het een bijzonder iets omdat er 2 belangstellenden waren die meteen na de bezichtiging boden. wat volgens de makelaar bijna nooit voorkomt we rekenden op een verkoopproces van 6 tot 8 maanden. maar het pand was binnen 1 dag verkocht. daarom is het erg moeilijk om een objectieve beoordeling te geven. Maar wij waren erg tevreden over de makelaar.

  11 aug 2023

 • Dhr. Schouten

  Verkoper

  8,0

  Prima conctact met Paul. Afspraken duidelijk en goed nagekomen. contact tussen verkopende partij en kopende partij goed vertaald en gecommuniceerd naar beide kanten

  1 jun 2023

Alle beoordelingen (5)

Kantoorgegevens

Lepelaar 3
1628 CZ HOORN
 • Ma08:30 - 17:30
 • Di08:30 - 17:30
 • Wo08:30 - 17:30
 • Do08:30 - 17:30
 • Vr08:30 - 17:30
 • ZaGesloten
 • ZoGesloten
Stuur e-mail Website

Sociale media