office-banner
Van der Borden Vastgoedprofessionals - Heiloo Logo

Van der Borden Vastgoedprofessionals - Heiloo

Een modern heden met een rijk verleden!

Overzicht

19

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Aankoop

 • Verhuur

 • Aanhuur

 • Taxaties


Specialisaties

Maatschappelijk vastgoed, Monument, Beleggen, Kantoren, Horeca, Winkels, Herbestemmen

Certificaten

VastgoedCert

NRVT

Talen

Duits, Engels, Nederlands

Omschrijving

Elke dag worden er woningen gekocht, verkocht en gehuurd. Wonen doen we ons hele leven en woningen gaan over van generatie op generatie. Menig huis hebben wij al meerdere keren verkocht. Er worden families in geboren. In gehuisvest. Families groeien uit, vliegen uit. Maar komen altijd terug. Bij elkaar. Bij ons. Regelmatig bezichtigen wij met de zoon of dochter die in dat huis werd geboren nu hun eerste koophuis. De opmerking: ‘Je vader heeft al drie keer ons huis verkocht’, is geen uitzondering. Wij zijn al vier generaties lang dé vastgoedprofessional en makelaar in Alkmaar en omgeving. Een in Alkmaar gevestigde familie met generaties aan kennis, ervaring en bezieling in vastgoed. Een familie die is uitgegroeid tot een team betrokken vastgoedprofessionals.


Modern heden, rijk verleden

Opa Van der Borden was de tweede makelaar in Alkmaar. Hij stapte op zijn fiets naar Schoorl en Bergen om huurpenningen te innen. En stapte op diezelfde fiets om mensen van het station te halen die in de stad een huurwoning kwamen bezichtigen. De betrokkenheid die hij had, leeft voort. Nog altijd halen wij mensen van het station. De fiets van opa Van der Borden is een auto geworden. En de toekomstige huurder is vandaag de dag ook een expat. En kijk niet gek op als één van ons met zijn auto stopt, als je bij een bushalte staat. Wij geven je met alle plezier een lift. Wij weten immers waar je woont. Dat kan je eerste woning zijn, dat lekkere penthouse, dat pand aan de gracht in de stad, je beleggingspand of je verhuurobject.


Door familie, voor families

Als Van der Borden-familie zijn we er voor jouw familie. We groeien met je mee. In je dromen en waar je wilt komen. Wat de fase in je leven ook is. In jouw tempo en met alle aandacht. We nemen de tijd voor je, maar snappen ook dat je snel de sleutels wilt hebben. Die sleutels zijn altijd van een huis dat wij kennen. Onze generatie lange kennis is daarin uniek. Met passie vertellen wij je maar al te graag over het object. Van bouwjaar tot staat van de woning, van soort gevel tot eventuele gebreken.


Thuiskomen

Onze kennis en passie geven we door, net zoals opa vroeger zijn klanten van het station haalde en wij dat nog steeds doen. Gehecht aan tradities, kennis, eerlijkheid en er écht voor elkaar zijn. Dat is waar geluk voor ons om draait. Samen jouw volgende stap mogelijk maken. Maar dan goed. Zodat het echt een goede stap is, zodat jij weet waar je aan toe bent en zodat je steeds weer écht thuiskomt. In je woning. Bij je familie. Bij ons.

Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Aanbod

Informatie is gebaseerd op de afgelopen 12 maanden.

Medewerkers

 • Jan-Jaap van der Borden - Makelaar (directeur)
  Jan-Jaap van der BordenMakelaar (directeur)
 • Pieter van der Borden - Makelaar (directeur)
  Pieter van der BordenMakelaar (directeur)
 • Angelique Schutz-Vijzelaar - Commercieel medewerker
  Angelique Schutz-VijzelaarCommercieel medewerker

Kantoorgegevens

Stationsweg 76
1851 LM HEILOO
 • Ma08:30 - 17:15
 • Di08:30 - 17:15
 • Wo08:30 - 17:15
 • Do08:30 - 17:15
 • Vr08:30 - 17:15
 • ZaOp afspraak
 • ZoGesloten
Stuur e-mail Website

Sociale media