office-banner
Appelman & Deutekom NVM Makelaars Logo

Appelman & Deutekom NVM Makelaars

Specialist in zowel wonen als bedrijfsmatig o.g.

Overzicht

9,8

1 beoordeling

3

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Verhuur

 • Aanhuur

 • Taxaties

 • Aankoop

Als registermakelaars & registertaxateurs hebben wij inmiddels ruim 25 jaar ervaring in het aankopen, verkopen, aanhuren, verhuren en veilen van zowel bedrijfsmatig vastgoed als (recreatie)woningen.


Specialisaties

Herbestemmen, Beleggen, Kantoren, Winkels, Bedrijfsruimte, Bijzonder beheer, Horeca, Nieuwbouw, Recreatie

Certificaten

VastgoedCert

FIABCI

NRVT

SCVM

WFT

Talen

Duits, Engels, Nederlands

Omschrijving

Welkom bij Appelman & Deutekom Makelaars

Uw bondgenoot op de markt van bedrijfsmatig vastgoed & woningen


Onder de naam Appelman en Deutekom NVM makelaars zijn wij in 2009 gezamenlijk een fris, doelgericht en andersdenkend makelaarskantoor gestart met als werkgebied onder andere de gemeenten Heerhugowaard, Alkmaar, Heiloo, Bergen (Bergen (NH) Egmond–Schoorl), Dijk & Waard (Langedijk, Heerhugowaard), Hollands Kroon (Niedorp, Wieringen, Wieringermeer en Anna Paulowna), en Schagen (Harenkarspel, Zijpe en Schagen).


Als registermakelaars & registertaxateurs hebben wij inmiddels ruim 25 jaar ervaring in het aankopen, verkopen en veilen van zowel bedrijfsmatig vastgoed als (recreatie) woningen.

Onder meer bedrijfspanden, (bedrijfs-)woningen, appartementen, bouwterreinen en bouwkavels vallen volledig binnen onze expertise.

Ook voor taxatierapporten van bovenstaande objecten (zowel bedrijfsmatig als wonen) bent u bij ons aan het juiste adres!


NVM Makelaar

Ons kantoor en onze makelaars is/zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen en vastgoeddeskundige (NVM), sectie Wonen & Bedrijfsmatig Vastgoed.

Onze makelaars zijn allen gecertificeerd en ingeschreven bij het kwaliteitsregister van de Stichting Vastgoedcert en het Nederlands Register van Vastgoed Taxateurs (NRVT).

Een lidmaatschap bij de Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen (NVM) betekent dat al onze medewerkers uitgebreid zijn opgeleid binnen de makelaardij en volledig gecertificeerd zijn. Daarnaast dienen al onze medewerkers periodiek cursussen te volgen en examens te doen om er zeker van te zijn dat de kennis volledig op

peil blijft.


Vernieuwend, transparant en oplossingsgericht

Als makelaarskantoor beschikken wij over een zeer breed scala aan presentatiemogelijkheden.

Onze klanten omschrijven onze makelaars en werkwijze veelal als opbouwend, vernieuwend, transparant en oplossingsgericht.

Een omschrijving waar wij trots op zijn en waar wij ook zeker achter staan.


Taxeren en financieren

Alle bij ons werkzame makelaars zijn gespecialiseerd in het verrichten van uitgebreide taxaties voor het verkrijgen van een betrouwbaar waardeoordeel voor particulieren, bedrijven als ook de overheid.

Onze groeiende kring van tevreden relaties bewijst dat onze grondige kennis van de markt en de klantgerichte benadering van onze zeer deskundige medewerkers zeer op prijs worden gesteld.

Graag maken wij van de gelegenheid gebruik om u te wijzen op de mogelijkheid om op een vrijblijvende en ongedwongen manier kennis te maken met onze medewerkers.


Welkom

U bent van harte welkom bij ons op kantoor aan de Dorpsstraat 615 te Noord-Scharwoude.

Uiteraard zijn wij ook graag bereid om ons bij u thuis of op locatie te komen voorstellen.

Dat geeft ons mooi de gelegenheid om u te adviseren binnen uw vastgoed vraagstuk of u een indicatie te geven van de verkoopwaarde van uw woning of bedrijfspand.Appelman & Deutekom.

Uw vastgoedspecialist in onder andere de navolgende woonplaatsen;

Heerhugowaard, Alkmaar, Oudorp, Heiloo, Stompetoren, Oterleek, Broek op Langedijk, Zuid-Scharwoude, Noord-Scharwoude, Oudkarspel, Koedijk, Bergen, Egmond, Schoorl, Groet, Camperduin, Petten, Burgerbrug, Sint Maarten, Krabbendam, Warmenhuizen, Tuitjenhorn, Dirkshorn, Waarland, Nieuwe Niedorp, ’t Veld, Oude Niedorp, Winkel, Lutjewinkel, Moerbeek, Kolhorn, Barsingerhorn, Haringhuizen, Schagen, Schagerbrug, Callantsoog.

Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Aanbod

Informatie is gebaseerd op de afgelopen 12 maanden.

Medewerkers

 • M.G. Appelman - NVM-makelaar
  M.G. AppelmanNVM-makelaar
 • R.J. (Rik) Deutekom - NVM-makelaar
  R.J. (Rik) DeutekomNVM-makelaar
 • A.M. Korthagen - Office manager
  A.M. KorthagenOffice manager
Beoordelingen gemiddelde
9,8

Het gemiddelde is gebaseerd op 1 beoordeling in de laatste 24 maanden.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Een funda gebruiker

  Verhuurder

  9,8

  Netjes geholpen, deskundig en goed makelaarskantoor. Ze hebben veel ervaring met dit soort verhuur dat merk je aan alles. Een aanrader voor diegene die het graag goed geregeld wil hebben en er verder geen omkijken naar wil hebben.

  16 feb 2023

Alle beoordelingen (1)

Kantoorgegevens

Dorpsstraat 615
1723 HC NOORD-SCHARWOUDE
 • Ma09:00 - 17:30
 • Di09:00 - 17:30
 • Wo09:00 - 17:30
 • Do09:00 - 17:30
 • Vr09:00 - 17:30
 • ZaGesloten
 • ZoGesloten

Sociale media