office-banner
Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij b.v. Logo

Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij b.v.

Bedrijfsmakelaar van nu en voor morgen.

Overzicht

4

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Aankoop

 • Verhuur

 • Aanhuur


Specialisaties

Kantoren, Winkels

Certificaten

VastgoedCert

NRVT

Talen

Nederlands, Engels

Omschrijving

🏢 Op zoek naar de perfecte partner voor bedrijfshuisvesting? Zoek niet verder!


Welkom bij Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij, dé autoriteit op het gebied van bedrijfshuisvesting in de regio. Met onze jarenlange ervaring en diepgewortelde expertise zijn wij de ideale keuze om uw zakelijke dromen te verwezenlijken. Waarom zou u voor ons kiezen? Laat ons u overtuigen:


🌆 Lokale Verankering, Globale Visie: Met onze sterke wortels in de regio begrijpen we als geen ander de specifieke eisen en kansen die de lokale markt biedt. Onze doorgewinterde experts hebben een scherp inzicht in de regionale dynamiek en combineren dit met een brede visie om uw bedrijf een concurrentievoordeel te geven.


🏆 Ongeëvenaarde Ervaring: Onze staat van dienst spreekt voor zich. Met tientallen succesvolle transacties in bedrijfshuisvesting per jaar hebben we bewezen dat we niet alleen resultaten behalen, maar ook partnerschappen opbouwen die gebaseerd zijn op vertrouwen en wederzijds begrip. Uw doelen zijn onze prioriteit, en we zetten ons in om ze te verwezenlijken.


💡 Op Maat Gemaakte Oplossingen: Geen twee bedrijven zijn hetzelfde, en dat geldt ook voor hun huisvestingsbehoeften. Ons toegewijde team is meester in het creëren van op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij uw unieke visie en bedrijfsstrategie. Of u nu op zoek bent naar een kantoorruimte, een winkellocatie of een industrieel pand, wij hebben het antwoord.


🔑 Netwerk en Connecties: Ons uitgebreide netwerk van contacten in de regio en daarbuiten stelt ons in staat om de juiste deuren voor u te openen. Of het nu gaat om het vinden van de ideale locatie, het onderhandelen over gunstige voorwaarden of het verkennen van zakelijke kansen, onze connecties zijn uw sleutel tot succes.


📈 Toekomstgerichte Expertise: De wereld van bedrijfshuisvesting evolueert voortdurend, en wij groeien mee. Ons team blijft op de hoogte van de nieuwste trends, technologieën en marktontwikkelingen om ervoor te zorgen dat uw investering op lange termijn rendabel blijft.


🤝 Uw Succes, Onze Missie: Bij Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij gaat het niet alleen om transacties, maar om duurzame partnerschappen. We zijn toegewijd aan het realiseren van uw zakelijke doelen en het overtreffen van uw verwachtingen op elk gebied van bedrijfshuisvesting.


Kortom, kiezen voor Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij betekent kiezen voor ervaring, expertise en toewijding. Wij zijn er om uw bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen, en we nodigen u uit om de reis samen met ons te beginnen.


Neem vandaag nog contact op met ons team en ontdek hoe wij uw bedrijfshuisvestingsbehoeften kunnen vervullen. Uw succesverhaal begint hier! 🚀

Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Medewerkers

 • Rody Zuur - NVM-makelaar
  Rody ZuurNVM-makelaar
 • Kim Lochtenbergh - Kandidaat-makelaar
  Kim LochtenberghKandidaat-makelaar
 • Roxanne de Jong - Assistent-makelaar
  Roxanne de JongAssistent-makelaar

Kantoorgegevens

Dorpsstraat 9
2912 CA NIEUWERKERK A/D IJSSEL
 • Ma09:00 - 17:30
 • Di09:00 - 17:30
 • Wo09:00 - 17:30
 • Do09:00 - 17:30
 • Vr09:00 - 17:30
 • ZaGesloten
 • ZoGesloten

Sociale media