office-banner
Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars Logo

Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars

Professioneel, deskundig, gedreven!

Overzicht

9,2

9 beoordelingen

9

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Verhuur

 • Aankoop

 • Aanhuur

 • Taxaties

 • Financieel advies


Specialisaties

Veiling, Maatschappelijk vastgoed, Beleggen, Horeca, Kantoren, Winkels

Certificaten

NRVT

VastgoedCert

Talen

Nederlands, Engels, Duits

Een promotiefoto voor op kantoor

Omschrijving

Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars


Uitstekende service, een korte doorlooptijd & prima recensies.


Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars is gespecialiseerd in bedrijfshuisvesting. Wij voeren door geheel Nederland taxaties en verkoop / verhuur transacties uit van o.a. beleggingspanden, zorgvastgoed, kantoorruimte, winkels en bedrijfsruimten voor professionele en particuliere opdrachtgevers.

Neem contact op met ons kantoor voor een vrijblijvende afspraak:

👉 Bel ons op ☎️ 0118 - 620062 of mail ons 📨 bedrijfsmakelaars@sinke.nlOns werkgebied
Het werkgebied van Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars is heel Zuidwest-Nederland en zelfs erbuiten. Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars voldoet aan alle certificaten binnen het vakgebied, waaronder de internationale RICS certificering voor zakelijk vastgoed, NVM Business, TEGoVA en NRVT.

Uw specialist in bedrijfstaxaties
Kwaliteit, advies, deskundigheid, marktkennis en dienstverlening op maat staan bij ons hoog in het vaandel. Dat geldt ook voor onze kwalitatief hoogstaande taxaties. Wij zijn NRVT, TMI, NVM Business en RICS gecertificeerd. Kortom, alle professie is in huis conform nationale en internationale standaarden binnen de vastgoedsector.
Door onze ervaring kennen we het klappen van de zweep en weten we daar ons én uw voordeel uit te halen. Daarnaast willen we de meest klantgerichte en vooruitstrevende allround dienstverlener zijn in ons vakgebied. We gaan voor de best mogelijke kwaliteit en geven onze medewerkers dan ook alle ruimte voor training, ontwikkeling en ondernemer- schap. Die pakken ze met beide handen aan.

Lokaal betrokken
We hebben dan ook niet voor niets meerdere kantoren: in Goes, Middelburg, Zierikzee, Koudekerke en Kortgene. Zo zijn we altijd goed bereikbaar. Ook zorgt het ervoor dat we over actuele kennis van de lokale en regionale vastgoedmarkt bezitten en gebruik kunnen maken van een groot netwerk.

Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Een funda gebruiker, Verkoper in 2024

“Onder de indruk van de uitstekende dienstverlening van deze makelaar! Vanaf het allereerste contact tot aan de succesvolle afsluiting van de transactie heeft het team buitengewoon professionalisme en toewijding getoond. Wat me meteen opviel, was de grondige kennis van de lokale vastgoedmarkt. De makelaar gaf deskundig advies over prijsstelling en marktontwikkelingen, wat resulteerde in een realistische en haalbare verkoopstrategie. Rick was altijd snel bereikbaar en reageerde prompt op vragen en zorgen. Ze namen de tijd om alle aspecten van het verkoopproces uit te leggen en zorgden ervoor dat ik me comfortabel voelde bij elke stap. Hun transparantie en open communicatie waren werkelijk verfrissend. Wat deze makelaar echt onderscheidt, is de toewijding. Ze deden net dat extra beetje moeite om ervoor te zorgen dat alles soepel verliep en dat mijn belangen als verkoper werden beschermd. Het resultaat was een vlotte en succesvolle verkoopervaring. Ik zou deze makelaar zonder aarzeling aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en professionele partner in vastgoedtransacties. Bedankt Rick en je team, voor het leveren van deze service van topkwaliteit!”

Medewerkers

 • J. Schreuder - Directeur
  J. SchreuderDirecteur
 • D. Sinke - NVM-makelaar & taxateur
  D. SinkeNVM-makelaar & taxateur
 • Rick Hengst - Vastgoedadviseur
  Rick HengstVastgoedadviseur
Beoordelingen gemiddelde
9,2

Het gemiddelde is gebaseerd op 9 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 63% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Dhr. J. Timmerman

  Verhuurder

  9,5

  Uitstekende begeleiding door Rick en zijn team. Begeleiding van het proces is prima en snel verlopen. Het is duidelijk dat Rick veel ervaring en marktkennis heeft. Bovendien is zijn positieve instelling en drive heel goed merkbaar. Top makelaar, zeker voor herhaling vatbaar.

  10 jun 2024

 • Dhr. Gelderblom

  Verkoper

  9,8

  Mijn contactpersoon Jordi, voldeed aan meer dan ik had mogen verwachten! Betrokken,realistisch en adequaat! Mijn beste ervaring wat betreft het contact met een makelaar.

  24 mei 2024

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  10,0

  Onder de indruk van de uitstekende dienstverlening van deze makelaar! Vanaf het allereerste contact tot aan de succesvolle afsluiting van de transactie heeft het team buitengewoon professionalisme en toewijding getoond. Wat me meteen opviel, was de grondige kennis van de lokale vastgoedmarkt. De makelaar gaf deskundig advies over prijsstelling en marktontwikkelingen, wat resulteerde in een realistische en haalbare verkoopstrategie. Rick was altijd snel bereikbaar en reageerde prompt op vragen en zorgen. Ze namen de tijd om alle aspecten van het verkoopproces uit te leggen en zorgden ervoor dat ik me comfortabel voelde bij elke stap. Hun transparantie en open communicatie waren werkelijk verfrissend. Wat deze makelaar echt onderscheidt, is de toewijding. Ze deden net dat extra beetje moeite om ervoor te zorgen dat alles soepel verliep en dat mijn belangen als verkoper werden beschermd. Het resultaat was een vlotte en succesvolle verkoopervaring. Ik zou deze makelaar zonder aarzeling aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en professionele partner in vastgoedtransacties. Bedankt Rick en je team, voor het leveren van deze service van topkwaliteit!

  2 feb 2024

Alle beoordelingen (9)

Kantoorgegevens

Molenwater 97
4331SG Middelburg
 • Ma09:00 - 17:30
 • Di09:00 - 17:30
 • Wo09:00 - 17:30
 • Do09:00 - 17:30
 • Vr09:00 - 17:30
 • ZaOp afspraak
 • ZoGesloten

Sociale media