office-banner
Midden Nederland Bedrijfsmakelaars B.V. Logo

Midden Nederland Bedrijfsmakelaars B.V.

Professionals in bedrijfsonroerendgoed

Overzicht

8,8

2 beoordelingen

7

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

Certificaten

VastgoedCert

NRVT

Omschrijving

Wat kunt u van ons verwachten?

Allereerst persoonlijke aandacht. Ons succes is te danken aan eerlijk en betrouwbaar zaken doen. We doen wat we beloven. Service staat bij ons hoog in het vaandel.

Ook mag u van ons verwachten dat we kennis van zaken hebben. Niet voor niets zijn wij aangesloten bij de volgende organisaties/vakgroepen:
. Nederlandse Vereniging van Makelaars
. Nederlandse Vereniging van Rentmeesters
. Genootschap van makelaars in hypotheken
. Stichting Erkenningsregeling Hypotheken

Wij beschikken over een professioneel team van beëdigd makelaars en vastgoedspecialisten, die over een uitstekende kennis beschikken van de regionale onroerendgoedmarkt. Door permanente educatie blijven wij op de hoogte van nieuwe trends en ontwikkelingen.

Wat doen wij?

Wij houden ons bezig met de bemiddeling van aan- en verkoop van de meest uiteenlopende woningen en van agrarisch- en bedrijfsonroerend goed. Zowel in nieuwbouw als bestaande bouw, van eenvoudige recreatiewoning tot luxe landhuis of buitenverblijf, kunnen wij u van dienst zijn.

Hiernaast houden wij ons bezig met taxatie voor de meest uiteenlopende doelen zoals taxaties voor financieringen, het nemen van aan- en verkoopbeslissingen, fiscale aangelegenheden, etc.

Wij zijn ondermeer gespecialiseerd in: advisering van hypotheken, projectbegeleiding, onteigeningszaken, huur- en verhuurbemiddeling, pachtzaken, bemiddeling in agrarische productierechten, advisering op het gebied van ruimtelijke ordening en milieuvergunningen.

Waarom wij?
Plaatselijk zijn wij vanuit onze historie een vertrouwde zakenpartner. Doordat Midden Nederland Makelaars is aangesloten bij diverse consumentenorganisaties en vakgroepen is kwaliteit gewaarborgd en zijn wij landelijk veelvuldig in beeld op internet. Dit komt door de diverse sites van deze consumentenorganisaties die naar ons verwijzen. Daarnaast wordt er doorlopend aandacht geschonken aan onze site: www.MNM.nl

Ook verspreiden wij ook een magazine huis-aan-huis in een oplage van 62.0000 stuks met ons volledige aanbod, wat ook op onze kantoren af te halen is of via onze site op te vragen is.

Verder bieden wij al jaren een huis-aan-huis medium om de woningen en andere onroerende zaken van onze opdrachtgevers te promoten. Plaatsingen in deze huis aan huis gidsen is mogelijk in de gemeentes Barneveld, Putten, Ermelo, Harderwijk, Nijkerk, Amersfoort en omstreken.

U kunt zich natuurlijk ook inschrijven voor een bestaande of nieuwe woning. Velen zijn u voorgegaan en hebben een woning gevonden of worden op de hoogte gehouden van nieuw aanbod op maat.

Hoe kunt u ons bereiken?

Kampstraat 32, 3771 AV Barneveld
0342-45 54 00
BOG@MNM.nl

Komt u gerust eens langs op één van onze kantoren, indien u nog meer over ons wilt weten. U bent van harte welkom!

Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Mevr. D. Bouw, Verkoper in 2024

“Heel fijn..rustig..begrijpelijk! kortom goed geschikt hiervoor! Ik raad een ander deze ook zeker aan. De persoon die wij althans hebben gehad,heeft alles rustig uitgelegd. zonder branie,dat is voor veel mensen toch ook belangrijk.”

Medewerkers

 • D.G. (Gerben) Hartkamp - NVM-makelaar (directeur)
  D.G. (Gerben) HartkampNVM-makelaar (directeur)
 • H.J. (Bob) Schouten - NVM-makelaar (directeur)
  H.J. (Bob) SchoutenNVM-makelaar (directeur)
 • ing. P.H. (Paul) van de Koot - NVM-makelaar
  ing. P.H. (Paul) van de KootNVM-makelaar
Beoordelingen gemiddelde
8,8

Het gemiddelde is gebaseerd op 2 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 31% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Mevr. D. Bouw

  Verkoper

  9,2

  Heel fijn..rustig..begrijpelijk! kortom goed geschikt hiervoor! Ik raad een ander deze ook zeker aan. De persoon die wij althans hebben gehad,heeft alles rustig uitgelegd. zonder branie,dat is voor veel mensen toch ook belangrijk.

  26 mrt 2024

 • Dhr. F. van Keulen

  Verhuurder

  8,2

  Na de aanvraag werd vrijblijvend advies uitgebracht. Bij akkoord werd er verder goed overlegd en is het traject vlot doorlopen. Binnen 4 maanden waren onze afdelingen weer verhuurd. Wij zijn zeker tevreden!

  3 mei 2023

Alle beoordelingen (2)

Kantoorgegevens

Kampstraat 32
3771AV Barneveld
 • Ma08:30 - 17:30
 • Di08:30 - 17:30
 • Wo08:30 - 17:30
 • Do08:30 - 17:30
 • Vr08:30 - 17:30
 • ZaGesloten
 • ZoGesloten
Stuur e-mail Website

Sociale media