office-banner
BM Bedrijfsmakelaars Logo

BM Bedrijfsmakelaars

Actieve & kwalitatief hoogwaardige dienstverlener!

Overzicht

9.5

28 beoordelingen

4

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop
 • Aankoop
 • Verhuur
 • Aanhuur
 • Taxaties

SpecialisatiesKantoren, Winkels, Beleggen, Horeca
Certificaten
VastgoedCert, NRVT
TalenNederlands

Omschrijving

BM Bedrijfsmakelaars is een pro-actieve en kwalitatief hoogwaardige dienstverlener in bedrijfsmatig onroerend goed in de regio Duin- en Bollenstreek en de Haarlemmermeer.

De dienstverlening van BM Bedrijfsmakelaars is klantgericht en altijd maatwerk. Onze aanpak is direct, persoonlijk en proactief. Daarbij is onze meerwaarde als professioneel onderhandelaar al vaak bewezen. BM Bedrijfsmakelaars heeft een moderne, frisse, nuchtere kijk op zaken. Wij geven betrouwbare en gedegen adviezen en leveren geen half werk. Want als je iets doet, moet je het goed doen. Om uiteindelijk samen met onze opdrachtgevers in een partnerschap, de meest succesvolle transacties te realiseren.

Een optimale communicatie maakt deel uit van de werkwijze van BM Bedrijfsmakelaars.Ons doel is de klant volledig te ontzorgen. Proactief en helder communiceren met onze opdrachtgevers vinden wij daarom belangrijk. Daarvoor creëren wij onder meer veel persoonlijke overlegmomenten in het hele traject dat wij met u afleggen. Van het sparren voordat onze dienstverlening start. Tot en met het aanwezig zijn bij de sleuteloverdracht.

Als erkend bedrijfsmakelaar is BM Bedrijfsmakelaars aangesloten bij de NVM, vakgroep Business. Ook zijn we gecertificeerd en ingeschreven in de kamers Wonen en Bedrijfsmatig Vastgoed van VastgoedCert. Dit is het kwaliteitsregister voor makelaars. BM Bedrijfsmakelaars is eveneens ingeschreven in de kamers Wonen en Bedrijfsmatig Vastgoed van het Nederlands Register voor Vastgoed Taxateurs (NRVT). Deze lidmaatschappen waarborgen kwaliteit en integriteit. Uitgangspunten die samen met onze directe, persoonlijke en klantgerichte aanpak een uitstekende basis vormen voor een maximaal resultaat!

Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Dhr. Goedemans, Verkoper in 2023

“Vanaf eerste moment duidelijk en open verhaal. Begeleiding door Monique is zeer prettig verlopen. Vlotte en professionele afhandeling. Mijn dank naar alle medewerkers van het BM-team!”

Medewerkers

 • Monique de Bruine - NVM-makelaar
  Monique de BruineNVM-makelaar
 • Daniëlle Klop - Commercieel medewerker
  Daniëlle KlopCommercieel medewerker
 • Nina Ruitenbach - Commercieel medewerker
  Nina RuitenbachCommercieel medewerker
Beoordelingen gemiddelde
9.5

Het gemiddelde is gebaseerd op 28 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 100% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Een funda gebruiker

  Koper

  9.8

  BM Makelaars maakt vanaf de start van deze makelaardij de verwachtingen die je hebt als je een makelaar inhuurt meer dan waar. Altijd goed bereikbaar of belt netjes op tijd terug. Zeer deskundig en accuraat. Ontzorgt de klant van het begin van het proces tot en met het tekenen van de akte van levering bij de notaris. Als je een makelaar zoekt, die doet wat je van een makelaar mag verwachten en misschien nog wel iets meer, dan schakel je BM Makelaars in.

  28 feb 2024

 • Dhr. Ronald Westerhof

  Verhuurder

  10.0

  Prima Bedrijfsmakelaar. Kent de markt. Weet waarover hij het heeft. Transparant. Stipt op tijd. Op en top functionerende back-office. Verdient zonder aarzeling de volle 10 punten!

  27 feb 2024

 • Dhr. Pruijn

  Huurder

  10.0

  Wij hebben samen met BM Bedrijfsmakelaars deze reis mogen maken naar een nieuwe locatie van ons bedrijf. Deze is onlangs succesvol afgerond met een mooi pand waar we onze bedrijvigheid verder kunnen uitbouwen. Belangrijke zaken, zoals meedenken, betrokkenheid en doelgericht werken voor de opdrachtgever zijn kernwoorden van BM Makelaars om samen te komen tot een goede afronding. Kennis, kunde en goede communicatie passen hier eveneens bij en wij danken hierbij Bernhard en de collega's van BM Bedrijfsmakelaars voor het eindresultaat.

  20 feb 2024

Alle beoordelingen (28)

Kantoorgegevens

Heereweg 225
2161BG Lisse
 • MaGesloten
 • DiGesloten
 • WoGesloten
 • DoGesloten
 • VrGesloten
 • ZaGesloten
 • ZoGesloten
Stuur e-mail Website

Sociale media