office-banner
Huis & Vos Bedrijfsmakelaars Logo

Huis & Vos Bedrijfsmakelaars

Dé regiospecialist in bedrijfsmatig vastgoed!

Overzicht

5

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Aankoop

 • Verhuur

 • Aanhuur

 • Taxaties


Specialisaties

Maatschappelijk vastgoed, Beleggen, Kantoren, Winkels

Certificaten

VastgoedCert

NRVT

Talen

Duits, Engels, Frans, Nederlands

Omschrijving

Huis & Vos Bedrijfsmakelaars

Als ondernemer wilt u kansen benutten en de juiste keuzes maken. Haalt u het maximale uit uw bedrijfsmatig vastgoed? Optimaliseer uw succes met Huis & Vos Bedrijfsmakelaars. Wij halen alles eruit voor u.


Onze kwaliteiten

Huis & Vos Bedrijfsmakelaars is dé specialist in bedrijfsmatig vastgoed in Groningen en Drenthe. Wij kennen de markt als onze broekzak. Onze professionals spreken de taal van ondernemers en hebben feeling voor de bedrijfsmatige aspecten die het succesverhaal van een onderneming bepalen. Ons team kan bouwen op een jarenlange ervaring, een uitgebreide certificering en doorlopende educatie. Ons netwerk en bereik zijn omvangrijk. U profiteert daardoor van optimale kansen en zichtbaarheid.

 dé regiospecialist in bedrijfsmatig vastgoed

 omvangrijk netwerk in Groningen en Drenthe

 ervaring, expertise en inzicht in de markt

 feeling voor bedrijfsmatige aspecten

 scherp, daadkrachtig & transparant

 gegarandeerd onafhankelijk & erkend


Onze diensten

Wij taxeren, kopen, verkopen, huren, verhuren, adviseren, bemiddelen, onderhandelen en regelen voor u. Op zoek naar een toplocatie voor uw nieuwe onderneming? Alles halen uit de verkoop of verhuur van uw pand? Rekent u maar op een krachtige presentatie en promotie, online én offline. Wij zijn gespecialiseerd in de aan- en verkoop van bedrijfsmatig vastgoed. Vakkundige waardebepaling nodig? Onze taxaties worden vlot geregeld en gegarandeerd erkend door alle grote kredietverstrekkers, banken en de Belastingdienst. Met ons unieke taxatie-abonnement krijgt u jaarlijks een update van uw taxatierapport tegen gereduceerd tarief.


Wie zijn wij?

Wij zijn John Huis, Alex Huis en Ronald Vos. Wij hebben de handen ineengeslagen, om u als ondernemer optimaal van dienst te kunnen zijn. Met plezier én een berg passie voor het vak! Huis & Vos Bedrijfsmakelaars is nieuw, maar wij zijn dat zeker niet. Wij zijn diep geworteld in de regionale vastgoedmarkt. In die hoedanigheid bent u ons vast al eens tegengekomen. Ons werkgebied concentreert zich in de gemeenten Veendam, Midden-Groningen, Kanaalstreek, Borger-Odoorn en de steden Assen, Groningen en Emmen. Uiteraard kunt u ons ook voor andere locaties inschakelen.


In de praktijk is Ronald Vos het gezicht en vaste aanspreekpunt van Huis & Vos Bedrijfsmakelaars. Hij is naast woningmakelaar al 25 jaar werkzaam als bedrijfsmatig makelaar-taxateur in Drenthe en Oost-Groningen, waar hij al jaren woont en werkt.


En wie bent u?

U bent ondernemer en u wilt écht alles halen uit uw bedrijfsmatig vastgoed. Aangenaam! Wij zijn u graag van dienst.


Huis & Vos Bedrijfsmakelaars

Zuiderhoofdstraat 7, Exloo

Telefoon: 0591-548111

Mobiel: 06-23482418

E-mail: info@huisenvos.nl

Website: www.huisenvos.nl

Huis & Vos Bedrijfsmakelaars


Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Aanbod

Informatie is gebaseerd op de afgelopen 12 maanden.

Medewerkers

 • Ronald Vos - Makelaar
  Ronald VosMakelaar
 • Ingrid Fennema - Vastgoedadviseur
  Ingrid FennemaVastgoedadviseur
 • Hans de Poel - Vastgoedadviseur
  Hans de PoelVastgoedadviseur

Kantoorgegevens

Zuiderhoofdstraat 7
7875BW Exloo
 • Ma08:30 - 17:00
 • Di08:30 - 17:00
 • Wo08:30 - 17:00
 • Do08:30 - 17:00
 • Vr08:30 - 17:00
 • ZaOp afspraak
 • ZoGesloten