Steenoven 1 3911 TX Rhenen

€ 275 /mnd

Omschrijving

HUREN VANAF € 275,00 PER MAAND! Toplocatie waarin 6 behandel-/spreek- kamers gemaakt zullen worden voor onder andere fysio, osteopaat of voedings- deskundige en meer.

Dit prachtige bedrijfsobject is gelegen op een uitstekende zichtlocatie op bedrijventerrein Remmerden in Rhenen. Er worden binnen deze luxe locatie verhuurbare kantoren gemaakt voor ondernemers in de sport- en medische sector. Een uitstekende locatie voor onder andere een fysiotherapeut, osteopaat, voedingsdeskundige, lifestyle coach, voetreflex massage en meer.

In totaal zullen er 6 ruimtes beschikbaar komen tussen de 18,5 m² en de 35 m² per ruimte, welke op de eerste en tweede verdieping zijn gelegen. Op de begane grond bij de entree is er een baliefunctie, keukenvoorziening met vaatwasser, verder in het pand zijn er sanitaire voorzieningen (doucheruimtes en toiletten) en airconditioning voor huidig gebruik. Tegen een vergoeding kan er een eigen airco unit geplaatst worden.

De huidige eigenaren hebben inspraak in de toezegging of het te huren deel door een partij gehuurd mag worden. Zoveel mogelijk zal de locatie mensen toevoegen die complementair zijn aan de Sportschool Ultimate Fit Rhenen. Kwaliteit, klantvriendelijkheid, specialisatie, kennis en kunde zijn keywoorden waarop de selectie zal plaatsvinden.

Het object bevindt zich langs de N225 (de belangrijkste doorgaande weg door de Utrechtse Heuvelrug tussen Utrecht en Arnhem) en is het goed zichtbaar voor doorgaand verkeer. Ook is het uitstekend bereikbaar met de auto en fiets. Op het terrein zijn circa 25 gratis parkeerplaatsen beschikbaar voor de sportschool waar u ook gebruik van kunt maken. Vanuit het pand is er een schitterend uitzicht over de uiterwaarden en de Rijn.

Geheel nieuw te maken en uitstekend geschikt voor ondernemers in de sporten medische sector.

Indeling en voorzieningen
Het object zal worden opgeleverd in de huidige staat, onder meer voorzien van:

• entree met baliefunctie;
• luchtverwarming;
• airconditioning
• pantry met vaatwasser;
• toiletten (4 maal);
• doucheruimten (2 maal);

In verder overleg met de huurder zullen de ruimtes gereed gemaakt en opgeleverd worden.

Vloeroppervlakte
De vloeroppervlakte van de 6 verhuurbare ruimtes ligt tussen de circa 18,5 m² en circa 35 m² per ruimte. De ruimtes zijn gelegen op de eerste en tweede verdieping.

Huurprijs
Vanaf € 275,00 per maand per jaar, exclusief btw en servicekosten.

Btw
Het uitgangspunt is btw belaste verhuur. Indien huurder de btw niet kan verrekenen dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumenten prijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Servicekosten
€ 25,00 per maand, exclusief btw. Op basis van gezamenlijke berekeningen wordt dit doorbelast.

Betaling
Huurpenningen, servicekosten en btw per maand vooruit.

Zekerheidsstelling
Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de kandidaat een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van minimaal drie (3) maanden huur, inclusief btw.

Aanvaarding
In overleg.

Huurtermijn
In overleg.

Opzegtermijn
In overleg.

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het meest recente standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Plattegronden
De in deze projectinformatie opgenomen tekeningen zijn slechts van indicatieve aard. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

De vermelde informatie behelst geen aanbod doch globale informatie van algemene aard. De informatie is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. CMC Bedrijfsmakelaars staat niet in voor de juistheid en volledigheid van de informatie. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 275 per maand
Oorspronkelijke huurprijs
€ 150 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 25 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Praktijkruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2000

Oppervlakten

Oppervlakte
161 m²

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein en kantorenpark
Bereikbaarheid
Bushalte op 3000 m tot 4000 m, NS Intercitystation op 4000 m tot 5000 m en snelwegafrit op 5000 m of meer

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
25 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.