Voorstraat 20 1 8261 HS Kampen

€ 1.800 /mnd

Omschrijving

UNIEKE KANS IN HANZESTAD KAMPEN!

Deze ruimte wordt verhuurd met een reeds 'draaiend' concept; dat van het Biermuseum inclusief meubels, bar en servies voor 35 personen. Een kant en klaar concept waarin u morgen kunt beginnen!

ONDERNEMEN IN EEN RIJKSMONUMENT MET GEWELDIGE HISTORIE.

Welkom in het hart van de binnenstad van Kampen, waar charme en mogelijkheden samenkomen in sobere glorie. Stelt u zich eens voor: muren van een meter dik!
Zware balken beschilderd met de originele rankenschildering. Het wapen van Kampen op de sierlijke consoles. Een Biermuseum op de begane grond van een Rijksmonument met winkel en galerij. BiermuseumKampen is een plek waar geschiedenis en cultuur samenkomen. De binnenstad ademt een unieke sfeer uit, met prachtige gevels, gezellige pleinen en een rijk cultureel erfgoed. Dit monumentale pand, waarvan de benedenverdieping nu te huur staat, is inclusief het geweldige concept van de middeleeuwse proeverijen. Bovendien beschikt het museum over een goedwerkende website met reserveringssysteem gelinkt aan de marketing site van de gemeente kampen. ()

Twee en een half jaar intensieve marketing hebben Biermuseum Kampen op de kaart gezet. Het Biermuseum trekt zowel lokale bewoners als bezoekers aan. Mensen die zich graag onderdompelen in authentieke sferen om tijden van weleer te doen herleven.
Zet de tijd stil en geniet!

HET KANT EN KLAAR CONCEPT!
Het Biermuseum Kampen is gevestigd in de Voorstraat, het oudste deel van Kampen. Het prachtig gerestaureerde pand dateert uit 1440, de glorietijd van de handel in onze Hanzestad. Over de bijna 600 jaar sinds de bouw van deze patriciërswoning zijn onnoemelijk veel historische verhalen te vertellen. Belangrijkste onderdeel is het Middeleeuwse Proeflokaal met drie eigen ontwikkelde speciaal bieren gebaseerd op het roemrijke verleden van Hanzestad Kampen. Bij binnenkomst vindt u de Museumwinkel met bier en bierglazen, geschenkpakketten en nog veel meer. Achter in de winkel bevindt zich een onverwacht ruime pantry. Ruimte om koffie te zetten, pakketten te maken en opslag. Uiteraard sfeervol gepresenteerd. Een balie met kassa zijn vanzelfsprekend aanwezig. De historische Galerij (12 meter diep) vertelt de geschiedenis van Kampen in woord en beeld. De Galerij leidt iedere bezoeker naar het Middeleeuws proeflokaal waar dagelijks proeverijen worden georganiseerd. Nieuwgierig geworden? Kom kijken naar deze unieke buitenkans!

Deze ruimte is inclusief dit concept ook ideaal om te verhuren voor bijvoorbeeld trainingen en vergaderingen.

Wij nodigen u graag uit voor een rondleiding en verdere toelichting op het concept.

Naast de huurkosten worden er (service-) kosten in rekening gebracht voor de volgende zaken:
- Verwarming (door middel van radiatoren), water en elektra
- Schoonmaken en onderhoud trappenhuis en overloop
- Brandalarm
- Intercomsysteem
- Wifi

Verhuurvoorwaarden:

- Waarborgsom: huurder dient een bankgarantie te stellen, ter grootte van 3 maanden betalingsverplichting.
- Huurperiode in overleg
- Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijs-index 'alle huishoudens' (2006=100), vastgesteld door het CBS.
- BTW:
Huurder verklaart dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties verricht. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.
- Onder voorbehoud goedkeuring opdrachtgever.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.800 per maand
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Toerisme & dagrecreatie
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1440

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m en NS Intercitystation op minder dan 500 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Voorstraat 20 1

€ 1.800 /mnd