Hoofdstraat 55 7311 JV Apeldoorn

€ 25.000 /jr

Omschrijving

Te huur: Hoofdstraat 55 Apeldoorn

Winkelruimte met schitterende klassieke uitstraling op A1 locatie aan de Hoofdstraat 55 in Apeldoorn!

De winkelruimte wordt op dit moment gerenoveerd en deels nieuw opgebouwd. De winkelruimte biedt de mogelijkheid voor Detailhandel, Publieksgerichte dienstverlening, Maatschappelijke doeleinden en Horeca in horecacategorie 1.

De winkel is gelegen aan de Hoofdstraat welke de thuisbasis is van vele bekende landelijke en internationale winkelketens maar ook de vele lokale speciaalzaken. Tegenover de winkelruimte wordt de woontoren Mirador gerealiseerd waardoor dit gedeelte van de Hoofdstraat een enorme upgrade krijgt.

BEREIKBAARHEID
Goed bereikbaar met de fiets, openbaar vervoer en auto.

OPPERVLAKTE WINKELRUIMTE
Totaal circa 75 m² VVO met een frontbreedte van circa 10,00 m.

OPLEVERINGSNIVEAU / VOORZIENINGEN
De winkelruimte wordt casco opgeleverd voorzien van:
- een meterkast met aansluitingen op de nutsvoorzieningen;
- een pantry;
- een toilet.

De winkelruimte wordt opgeleverd voorzien van een plafond en wandafwerking, de locaties van afvoeren en overig installatiewerk in de vloer kunnen nog bepaald worden gezien de cementdekvloer nog gestort moet worden.

Verdere afbouw/opleveringsniveau mogelijk in overleg met huurder/verhuurder.

HUURPRIJS
€ 25.000,- per jaar, te vermeerderen met BTW.

PARKEREN
Rondom de winkel zijn voldoende openbare betaalde parkeerplaatsen.

HUURTERMIJN
In overleg met verhuurder te bepalen. Het uitgangspunt van verhuurder is 5 jaar met een verlengingsmogelijkheid van telkens 5 jaar.

VOORTZETTINGSTERMIJN
Telkens 5 jaar.

OPZEGTERMIJN
12 maanden.

BETALINGEN
Per maand vooraf.

AANVAARDING
In overleg.

BESTEMMING
Het bestemmingsplan geeft als bestemming aan 'Centrumdoeleinden 2', waaronder o.a. detailhandel, maatschappelijke doeleinden, horeca van categorie 1 en publieksgerichte dienstverlening valt. Huurder is zelf verantwoordelijk voor zijn vestigingsvergunningen.

OMZETBELASTING
Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt geweest dat de huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW, zodanig dat kan worden geopteerd voor belaste (ver-)huur. Indien een niet BTW belaste verhuur wordt overeengekomen zal een opslag op de huurprijs worden berekend.

ZEKERHEIDSTELLING
Huurder dient een bankgarantie te stellen of een waarborgsom te voldoen ter grootte van 3 maanden huur, te vermeerderen met BTW.

HUUROVEREENKOMST
Huurovereenkomst Winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW, volgens het model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in oktober 2012 vastgesteld, alsmede enkele aanvullende bepalingen.

INDEXERING
Jaarlijks, op basis van het Consumenten Prijsindexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100) voor het eerst één jaar na ingangsdatum.

BIJZONDERHEDEN
De winkelruimte wordt aangeboden onder voorbehoud goedkeuring verhuurder.

VOORBEHOUD
De huidige eigenaar van het object heeft een opdracht tot dienstverlening verstrekt aan Hagenbeek Vastgoed. Deze informatie is bedoeld als een geheel vrijblijvende aanbieding. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een bieding, worden onze opdrachtgever(s) en wij niet gebonden en leidt het evenmin tot de verplichting tot het doen van een tegenbod.

DISCLAIMER
Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Ten aanzien van eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend. Deze aanbieding is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de hierin verstrekte informatie kan Hagenbeek Vastgoed geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van deze aanbieding rechten worden ontleend. Iedere aansprakelijkheid is beperkt tot het bedrag dat in het betreffende geval onder de beroepsaansprakelijkheidsverzekering wordt uitbetaald.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 25.000 per jaar
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Momenteel in aanbouw

Oppervlakten

Oppervlakte
75 m²
Verkoopvloeroppervlakte
65 m²
Breedte gevel
10,5 m
Perceel
690 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op minder dan 500 m en snelwegafrit op 4000 m tot 5000 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1