Sniederslaan 9 5531 EG Bladel

€ 1.500 /mnd

Omschrijving

Gunstig gelegen winkelruimte in het bruisende hart van de Kempen aan de Sniederslaan 9 te Bladel. Deze winkel beschikt over een vloeroppervlakte van 90 m2 op de begane grond en 50 m2 kelder t.b.v. opslag/werkruimte. Verder behoort tot het gehuurde een gezamenlijk achter terrein en een poort voor de aanlevering van goederen via de achterzijde. De winkelruimte is per direct beschikbaar.

De kelder is opgedeeld in verschillende ruimten: Werkruimte/kantoor, opslagruimte, productieruimte met krachtstroom en pantry, toiletruimte met staand toilet. Het geheel wordt geventileerd middels mechanische ventilatie.

De winkel is gelegen op de begane grond van een kleinschalig appartementencomplex. Verder is het pand gelegen in dé winkelstraat van Bladel (Noord Brabant) nabij het marktplein met ruim voldoende parkeermogelijkheden. In de winkelstraat is een grote diversiteit van winkels aanwezig. Grote landelijke ketens zoals: Hans Anders, Intertoys, Hema, Kruidvat, Blokker, Xenos, Pearl, Livera, Takko, Shoetime, van Dal en nog veel meer nationale en lokale namen zijn hier gevestigd. Totaal zijn er ruim 100 winkeliers gevestigd in het centrum van Bladel.
Bladel is gelegen in het hart van ‘de strategische driehoek’ tussen Tilburg, Eindhoven en Turnhout. Hierdoor beschikt Bladel over een groot verzorgingsgebied (40.000 inwoners/consumenten). Dit in combinatie met een zeer prettige en toegankelijk ingedeelde winkelstraat maakt Bladel tot een ideale vestigingslocatie.

Onderstaande zaken worden door de huidige huurder ter overname aangeboden:
Airco winkelruimte,
Alarm winkelruimte,
Kelder ontluchtingsventilator.

Huurvoorwaarden
- De eerste twee jaar wordt er een huurkorting verleend van € 300,-/maand welke reeds in de aangeboden prijs is verwerkt.
- De Huurprijs is exclusief BTW en G/W/L
- Minimale huurperiode 1 jaar, langer is vanzelfsprekend ook mogelijk.
- Borg één maand huur
- Per direct beschikbaar

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.500 per maand
Oorspronkelijke huurprijs
€ 1.800 per maand
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1979

Oppervlakten

Oppervlakte
140 m²
Verkoopvloeroppervlakte
140 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Bijdrage winkeliersvereniging
Nee

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Sniederslaan 9

€ 1.500 /mnd