Kerkstraat 190 6441 BK Brunssum

€ 3.500 /mnd

Omschrijving

AAN HET KERNWINKELGEBIED EN PROMENADE VAN BRUNSSUM GELEGEN WINKELRUIMTE (360M2) MET BERGRUIMTE/KANTINE OP 1e VERDIEPING.

In het centrum van Brunssum aan de promenade ligt deze winkelruimte van ca 360m2. Deze winkelruimte kan ook gesplitst worden in 2 kleinere units (minimaal vanaf ca 155m2). Deze winkelruimte(s) worden naar wens van de huurder nog verder afgewerkt. Zo zal de luifel vernieuwd worden, is in overleg te bepalen hoe de winkelpui uitgevoerd wordt en worden de ramen op de verdieping vervangen en wordt de uitstraling van het pand in onderling overleg aangepast.

Op de 1e verdieping (via trap bereikbaar) bevindt zich een bergruimte/kantine met pantry en toilet.

In overleg is te bepalen hoe de winkelruimte uitgevoerd wordt (casco dan wel afgewerkt).

Brunssum heeft in het centrum een kernwinkelgebied met diverse winkels, een plaatselijke Rabobank en Regiobank, 2 grote supermarkten (Albert Heijn en Jan Linders), gezellige bistro's en restaurants en een prachtig Vijverpark en dito Lindeplein. rondom het centrum is voldoende parkeergelegenheid. Parkeren is in Brunssum gratis.

Er zijn voldoende busverbindingen rondom het centrum voorzien en het gemeentehuis is ook aan de kop van de Promenade gesitueerd met hierin de gemeentewinkel.

Brunssum heeft ca 28.000 inwoners en heeft daarnaast nog een grote groep buitenlandse medewerkers gehuisvest van NAVO JFC dat haar internationale basis in Brunssum heeft gevestigd. Diverse kerkdorpen van Beekdaelen (met name Merkelbeek, Schinveld, Bingelrade en Jabeek) doen hun boodschappen ook in Brunssum.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Hieraan kunnen uitdrukkelijk tevens geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 3.500 per maand
Oorspronkelijke huurprijs
€ 3.950 per maand
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1970

Oppervlakten

Oppervlakte
385 m² (in units vanaf 155 m²)
Verkoopvloeroppervlakte
360 m²
Breedte gevel
18 m

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, busknooppunt op 1500 m tot 2000 m, NS Intercitystation op 5000 m of meer en snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m
Lokale voorzieningen
Bank op minder dan 500 m, ontspanning op minder dan 500 m, restaurant op minder dan 500 m en winkel op minder dan 500 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Ja
Welstandsklasse
B2

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Kerkstraat 190

€ 3.500 /mnd