Doorvaartplein 10 6441 AW Brunssum

€ 140 /m²/jaar

Omschrijving

TE HUUR
€ 1.062,- per maand
ca. 91 m²

Winkelruimte

Voorzieningen
Het opleveringsniveau is in onderling overleg af te stemmen, doch in ieder geval voorzien van een eigen toilet en aansluitingen nutsvoorzieningen. De unit wordt in basis buiten deze voorzieningen casco opgeleverd.

Algemeen
De winkelruimte bevindt zich in de hoek naast de ingang van Jan Linders aan het Doorvaartplein in Brunssum-centrum. In deze unit was voor de verbouwing een dierenwinkel gevestigd. De unit is prominent aanwezig in/naast de supermarkt en profiteert van de passantenstroom die deze genereert. De supermarkt is eind 2020 geheel verbouwd naar de laatste formule van Jan Linders. In verband met het assortiment binnen deze Jan Linders vestiging is het niet mogelijk een slijterij of bloemist te vestigen.

Objectinformatie

Huurprijs
€ 1.062,- per maand excl. btw

BTW belast
Ja

Servicekosten
N.v.t.

Promotiekosten
N.v.t.

Huurtermijn
6 jaar, vraag naar de voorwaarden.

Opzegtermijn
12 maanden

Datum van oplevering
In overleg.

Betalingen
Huur per maand vooruit.

Opleveringsniveau
In de huidige staat, waarbij het thans aanwezige inbouwpakket om niet aan huurder ter beschikking wordt gesteld.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende zaken (ROZ).

Indexering
De indexatie vind jaarlijks plaats op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie / waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur en BTW.

Energielabel
A.

Indeling & huurprijzen

Winkelruimte
De ruimte is gelegen direct bij de ingang van supermarkt Jan Linders in het centrum van Brunssum. De supermarkt is toegankelijk vanuit de zijde van de parkeerplaats, alsmede vanuit de Kerkstraat, de hoofdwinkelstraat in het centrum van Brunssum. In principe is de ingang van de winkelruimte voorzien vanuit de passage van Jan Linders, een eigen voordeur behoort echter tot de mogelijkheden.

Parkeren
Direct aan het object is een royale parkeerplaats gesitueerd waar middels een parkeerschijf gratis geparkeerd kan worden. Verder zijn er in de omgeving meerdere andere parkeerterreinen en parkeerhavens te vinden, overal eveneens gratis parkeren.

Ligging & bereikbaarheid

Ligging
Het object is gelegen midden in het centrum van Brunssum, direct aan een grote parkeerplaats. Verder is het gelegen tegenover één van de ingangen van winkelcentrum ‘De Parel’. De Parel en de Kerkstraat zijn het middelpunt van het centrum met een gezellige mix van lokale en landelijke retailers afgewisseld met (dag)horeca.

Bereikbaarheid
Het complex is gesitueerd in het voetgangersgebied, in het hart van het centrum van Brunssum. De locatie is zowel per auto als openbaar vervoer goed te bereiken. Er zijn voldoende (gratis) parkeerplaatsen direct voor het object en in de omgeving. Verder bevinden zich diverse busverbindingen op loopafstand.

Bestemmingsplan
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan 'Centrum', vastgesteld op 01-07-2010. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming Centrum en Waarde Archeologie. U dient zelf bij de gemeente Brunssum te verifiëren of uw bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 140 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1962

Oppervlakten

Oppervlakte
91 m²
Verkoopvloeroppervlakte
91 m²
Breedte gevel
12 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Doorvaartplein 10

€ 140 /m²/jaar