Markt 20 4101 BX Culemborg

€ 2.250 /mnd

Omschrijving

Midden op de Markt van Culemborg gelegen winkel van 178 m².
Absolute A1 locatie!

Aan de gunstige zon-zijde van de Markt gelegen winkelruimte, voorheen in gebruik bij JeansCenter. De winkel heeft een verkoop vloeroppervlakte van 156 m² en heeft een frontbreedte van 3.50 meter. De winkel loopt echter al snel uit naar 10 meter breedte.

HUURPRIJS:
€ 2.250,= per maand excl. BTW

INDELING:
Winkel met een smaller verkoopdeel aan de voorzijde van 59 m² en royaal verkoopdeel van 97 m² aan de achterzijde. Aan de achterzijde van het pand bevindt zich een dagverblijfruimte met keukenblok, toiletruimte en magazijnruimte. Tevens beschikt het pand over een achteringang/ vluchtroute naar de Kromme Elleboogsteeg.

OVERIGE:
* Het pand wordt casco gehuurd, inclusief de huidige pui en meterkast. Alle overige nog aanwezige voorzieningen, zoals het systeemplafond met verlichting, CV- en airco-installatie worden om niet aan huurder overgedragen.
* Oplevering in overleg.
* Direct gelegen naast Etos.
* De kosten voor het verbruik van gas, water en elektra zullen door de diverse nutsbedrijven rechtstreeks aan de huurder in rekening worden gebracht.
* Koopavond op vrijdagavond tot 21.00u alsmede lidmaatschap van de winkeliersvereniging is een verplichting bij het aangaan van de overeenkomst. Lidmaatschap van de vereniging bedraagt circa € 155,= per jaar.
* Betaling: per maand vooruit.
* Het object wordt aangeboden onder voorbehoud van gunning door de eigenaar.
* Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het consumptie prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS).
* Bankgarantie/ waarborgsom: er wordt een bankgarantie of waarborgsom gevraagd ter grootte van 3 maanden huur verhoogd met BTW en servicekosten.
* Huurovereenkomst: conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door Raad van Onroerende zaken.
* Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW- percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

LOCATIE:
De winkel ligt direct naast Etos en in de directe nabijheid van o.a. Blokker, Zeeman, De Hypotheker, Holland & Barret, Kruidvat, HEMA, Pearle optiek, Anna Van Toor, alsmede diverse andere ketenbedrijven, plaatselijke ondernemers en horeca. Op loopafstand is voldoende parkeergelegenheid (betaald of met vergunning) mogelijk. Gratis parkeren is mogelijk op slechts 5 minuten loopafstand van de Markt op parkeerplaats Palumbus.
De binnenstad van Culemborg kan worden getypeerd als een "gemakscentrum", waar de consument niet alleen boodschappen kan doen, maar ook recreatief kan winkelen. De gezellige sfeer in het centrum, met haar grote cultuurhistorische waarde, zorgt voor een positieve uitstraling, waarin het goed winkelen is. Er is elke vrijdagavond koopavond in Culemborg tot 21.00 uur.

Culemborg is een bedrijvige, gastvrije gemeente. Deze mooie stad met ongeveer 27.000 inwoners, is fraai gelegen aan de Lek en heeft een prachtige historische kern. Het marktplein van Culemborg is geheel gericht op het winkelend publiek.
Culemborg heeft een centrum functie voor de regio en is daarom rijk aan voorzieningen op het gebied aan winkels, gezondheidszorg, onderwijs en sport. Culemborg ligt langs de rijksweg A2, nog net in de provincie Gelderland maar in de rook van de Randstad. Culemborg heeft een eigen NS-station met prima verbindingen richting Utrecht en 's-Hertogenbosch.

ALGEMEEN:
Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder het bestemmingsplan ‘Binnenstad’ en heeft o.a. als bestemming detailhandel en kantoren met of zonder baliefunctie. Voor inzage van het bestemmingsplan van dit pand verwijzen wij u naar de website

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 2.250 per maand
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1906-1930

Oppervlakten

Oppervlakte
178 m²
Verkoopvloeroppervlakte
156 m²
Breedte gevel
3,5 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
D 1,37

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, NS Intercitystation op 1000 m tot 1500 m en snelwegafrit op 5000 m of meer
Bijdrage winkeliersvereniging
Ja
Welstandsklasse
A1

Omgeving

Oude Binnenstad en Nieuwstad, Culemborg

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Markt 20

€ 2.250 /mnd