Troelstralaan 1-100 2624 ET Delft

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

Voor verhuur zijn diverse winkel- en horecaruimten beschikbaar in het goedlopende winkelcentrum De Hoven Passage te Delft-Zuid. Het overdekte winkelcentrum telt in totaal circa 70 winkels, trekt meer dan 5,4 miljoen bezoekers per jaar en beschikt over een parkeergarage met 680 parkeerplaatsen (eerste drie uur gratis parkeren).

Mede door de actieve winkeliersvereniging was De Hoven Passage met het event ‘Dino’s in De Hoven’ de winnaar van de NRW Marketingprijs 2016. Enkele maanden waren er in De Hoven 25 levensechte dinosaurussen te zien! Zie de bijgaande foto’s.

In Delft wordt de komende decennia een bevolkingsgroei verwacht van ruim 20% tot 125 duizend inwoners. De wijken in Delft-Zuid behoren tegenwoordig al tot de dichtsbevolkte gebieden van West-Europa. Mede door deze demografische verandering zijn er meerdere nieuwbouwontwikkelingen in de vrije sector gepland op en rondom het winkelcentrum. De komende jaren zullen nog honderden appartementen worden gerealiseerd doormiddel van herontwikkeling van bestaande gebouwen en nieuwbouw. Inmiddels zijn enkele projecten afgerond en circa 275 appartementen opgeleverd.

HUURDERS
Andere huurders in het winkelcentrum zijn o.a. Action, Dio, Hema, Jumbo, Kik, Bram Ladage, SNS Bank, Kruidvat, Leonidas, D-Reizen, Nolten Schoenen, The Read Shop, Shoeby, Lucardi, Hunkemoller, Handyman en meer.

LIGGING
De Hoven Passage is gelegen in Delft-Zuid op de hoek van de Papsouwselaan en de Martinus Nijhofflaan, het winkelcentrum is onderdeel van het winkelgebied “In de Hoven”. De bereikbaarheid per eigen vervoer als openbaar vervoer is zeer goed te noemen. d.m.v. diverse bus –en tramverbindingen.

BESCHIKBAARHEID
Er zijn units in uitleenlopende metrages beschikbaar van 26 m² tot 1.100 m² .

HUURPRIJZEN
Zijn afhankelijk van de locatie in het centrum en het oppervlak en variëren van € 175,- per m² per jaar tot
€ 400,- per m² per jaar. Genoemde huurprijzen dienen vermeerderd te worden met de geldende BTW en servicekosten.

SERVICEKOSTEN
De servicekosten bedragen € 32,50 per m² per jaar exclusief BTW. Op basis van voorschotten met nacalculatie.

WINKELIERSVERENIGING
Huurders dienen verplicht lid te worden van de winkeliersvereniging.

BTW
Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt geweest dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW, zodanig dat kan worden geopteerd voor een belaste (ver)huur. Indien een niet BTW belaste verhuur wordt overeengekomen zal een opslag op de huurprijs worden berekend.

HUURBETALING
De huurbetaling geschiedt per maand bij vooruitbetaling.

HUURTERMIJN
Vijf jaar met verlengingsperiode van vijf jaar.

OPZEGTERMIJN
12 maanden.

ZEKERHEIDSSTELLING HUUR
Ter meerdere zekerheid van nakoming van zijn verplichtingen zal huurder een bankgarantie stellen bij een erkende Nederlandse bankinstelling, ter grootte van een kwartaalverplichting huurprijs, promotie -en servicekosten, vermeerderd met BTW.

PARKEREN
Het winkelcentrum is voorzien van een parkeergarage en een parkeerdek met in totaal 680 parkeerplaatsen waar men de eerste drie uur gratis kan parkeren. Elke huurder dient één verplichte parkeerplaats te huren t.b.v. het personeel à € 810,- per jaar excl. BTW.

OPLEVERINGSNIVEAU
In overleg.

De staat van oplevering zal ten tijde van de daadwerkelijke oplevering nader worden omschreven in een door huurder en verhuurder te ondertekenen proces verbaal van oplevering, waarin wordt aangegeven welke installaties en andere voorzieningen wel, en welke installaties en andere voorzieningen niet, tot het gehuurde behoren en waarin tevens een beschrijving van de staat van het gehuurde wordt gegeven, eventueel aangevuld met door partijen geparafeerde foto’s.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Servicekosten
€ 32 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
2001-2010

Oppervlakten

Oppervlakte
1.100 m² (in units vanaf 26 m²)
Verkoopvloeroppervlakte
1.100 m²
Breedte gevel
6 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Winkelcentrum en in woonwijk
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m en snelwegafrit op 500 m tot 1000 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Ja
Welstandsklasse
A1

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
680 overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Troelstralaan 1-100

Huurprijs op aanvraag