Kerkstraat 41 -43 5211 KE Den Bosch

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

Locatie
De Kerkstraat maakt van oudsher onderdeel uit van het kernwinkelgebied van Den Bosch en is de verbindende straat tussen de Markt, de Parade (met de Sint Jans-kathedraal) en Korte Putstraat. Hier bevinden zich tal van succesvolle retail-formules zoals Piet Zoomers, Nespresso, River Woods, Rituals en Cavallaro. De verschillende formules dragen bij aan het hoogwaardige karakter van de Kerkstraat en zorgen voor een gunstig vestigingsklimaat voor een diversiteit aan retailers.

Object
Het object heeft een oppervlakte van circa 183 m² bvo op de begane grond, met een ruimte op de eerste verdieping ten behoeve van een magazijn. De tweede verdieping beschikt over een ruimte van circa 43 m² ten behoeve van een kantoorruimte, keuken, toilet en magazijnruimte.

Opleveringsniveau
Het object wordt casco verhuurd, te weten de kale bouwvloer, het bouwplafond, de bouwmuren, een aansluitpunt ten behoeve van een natte groep en bestaande energie tot aan de meterkast. Het object wordt opgeleverd in de staat waarin de ruimte zich bevindt op de ingangsdatum van het huurcontract (eventuele overname van de huidige winkelvoorzieningen in overleg met vertrekkend huurder).

Parkeren
Het centrum beschikt over ruim voldoende parkeerfaciliteiten: onder andere parkeergarage Sint Josephstraat, dat zich op loopafstand bevindt. De parkeergarage St.-Jan aan de Hekellaan voorziet in circa 1.040 parkeerplaatsen. Aan fietsers is eveneens gedacht, de fietsenstalling in de Kerkstraat biedt gratis stallingsmogelijkheid aan zo’n 1.100 fietsen.

Aanvaarding
Per 1 februari 2024.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1906-1930

Oppervlakten

Oppervlakte
204 m²
Verkoopvloeroppervlakte
204 m²
Breedte gevel
4 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m en NS Intercitystation op 1000 m tot 1500 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.