Spuistraat 38 2511 BE Den Haag

€ 5.750 /mnd

Omschrijving

Winkelruimte te huur van circa 105 m² BVO op de begane grond en bovengelegen verdieping in de Haagse Spuistraat, aan het kruispunt met de Haagse Passage. De winkelruimte is dus gelegen in het kernwinkelgebied van Den Haag: dit deel van de Spuistraat is de belangrijkste Haagse winkelstraat en een absolute A1 locatie.

In de Spuistraat is een bijzondere mix aan internationaal en landelijke (winkel)ketens gevestigd. In de directe omgeving zijn gelegen Diesel, Nespresso, Intertoys, Rayban en Mango. Het Plein met diverse horecagelegenheden ligt op loopafstand. Het kernwinkelgebied van Den Haag kenmerkt zich door de afwisseling tussen winkelen en horeca.

Adres
Spuistraat 38, 2511 BE Den Haag.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid van het pand is goed. Het pand is gelegen in een wandelgebied, met omliggend de voor auto’s toegankelijke centrumring.

Ook met het openbaar vervoer is de bereikbaarheid uitstekend. De treinstations Den Haag Centraal en Holland Spoor bevinden zich in de nabijheid en zijn met tram 1, 2, 3, 4, 6 en 16 en bus 22 en 24 in korte tijd bereikbaar. De winkel is ca 150 m gelegen vanaf de tramhaltes aan het Spui.

Parkeren
Het pand beschikt niet over een eigen parkeergelegenheid. In de directe omgeving is betaald parkeren mogelijk in meerdere parkeergarages, waaronder Grote Markt, Museumkwartier, Plein en Stadhuis.

Vloeroppervlak
Circa 105 m² BVO winkelruimte, gelegen op de begane grond.
Tevens is er een bovengelegen verdieping.

Frontbreedte
Circa 8 meter, hoekligging.

Gebruik
Het gehuurde mag worden gebruikt als winkelruimte in de zin van artikel 7:290 BW. ‘Horeca 1’ is bespreekbaar.

Huurprijs
€ 5.750,- per maand, te vermeerderen met BTW.

BTW
Verhuurder zal opteren voor een met BTW belaste verhuur, huurder verleent hiertoe zijn medewerking.
Huurder verklaart het gehuurde gedurende de volledige duur van de huurovereenkomst blijvend voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimum percentage te gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW. Indien huurder niet (meer) voldoet aan de criteria voor een met BTW belaste huurprijs of het optieverzoek door de inspecteur der belastingen niet wordt ingewilligd of wordt ingetrokken zal het gehele door verhuurder te lijden financiële nadeel door huurder worden gecompenseerd, overeenkomstig ter zake in de huurovereenkomst op te nemen bijzondere bepalingen.

Indexering
Jaarlijks, voor het eerst één (1) jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De volgens het bovenstaande geïndexeerde huurprijs zal nimmer lager zijn dan die van de voorafgaande huurjaren.

Servicekosten
Niet van toepassing. Huurder dient voor eigen rekening en risico overeenkomsten te sluiten met de desbetreffende (nuts)bedrijven.

Bijdrage BIZ
Zie voor meer informatie de website van gemeente Den Haag/bedrijveninvesteringszone.

Betalingen
Per maand vooruit.

Opleveringsniveau / Staat van verhuur
Het pand wordt leeg en bezemschoon opgeleverd in de staat waarin het zich thans bevindt. Verhuur van het pand geschiedt op casco basis. Onderhoud van eventueel door voorgaande huurders aangebrachte voorzieningen komt voor rekening en risico van huurder.

Huurtermijn
Maximaal 2 jaar.

Opzegtermijn
Flexibel.

Zekerheidsstelling
Onvoorwaardelijke bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief BTW. Afhankelijk van de gegoedheid huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidsstelling aanvullende voorwaarden stellen.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW conform het model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2003 vastgesteld, alsmede de daarbij behorende algemene bepalingen en bijzondere bepalingen van verhuurder.

Energielabel
C.

Vloerbelasting
Maximale vloerbelasting is niet meer dan constructief toegestaan.

Aanvaarding
In nader overleg.

Disclaimer
Deze objectinformatie is met zorg samengesteld. Aan de verstrekte gegevens kan echter geen enkel recht worden ontleend en voor de juistheid ervan sluiten wij aansprakelijkheid uit. Deze objectinformatie mag niet worden beschouwd als aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder het voorbehoud van goedkeuring door verhuurder c.q. verkoper.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 5.750 per maand
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1905

Oppervlakten

Oppervlakte
105 m²
Verkoopvloeroppervlakte
105 m²
Breedte gevel
8 m

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Spuistraat 38

€ 5.750 /mnd