Grotestraat 35 6711 AH Ede

€ 90.000 /jr

Omschrijving

Ede - Grotestraat 35

Deze winkelruimte is gelegen op een absolute A1-locatie in dé winkelstraat van Ede. De winkel bevindt zich te midden van (inter)nationale filiaalbedrijven zoals de H&M, The Sting, Hema en Flying Tiger. De winkel is nog compleet ingericht! De vorige huurder heeft het afbouwpakket en de winkelinventaris in het gehuurde achtergelaten waardoor de winkel direct te betrekken is. Kortom: een unieke kans om u te vestigen in Ede!

Algemeen
Het betreft hier ca. 350 m2 winkelruimte op de begane grond op een absolute A1-locatie in dé winkelstraat van Ede. De winkel is gelegen te midden van (inter)nationale filiaalbedrijven, waaronder H&M, The Sting, Open32, Only, Douglas, We, Specsavers, New Yorker, Perry Sport, Hunkemöller, Hema en vele andere populaire winkels. Recentelijk is gestart met de herinrichting van de Grotestraat met als doel de straat nog groener en levendiger maken.

Parkeren
Er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid aanwezig in de nabije omgeving, zoals in parkeergarage “Q-Park Achterdoelen en Markt” en op de parkeerterreinen “Kuiperplein” en “Burg. van Dijkeplein”.

Vloeroppervlakte
De vloeroppervlakte bedraagt (naar verwachting) ca. 350 m2 op de begane grond. Het exacte metrage zal in een later stadium worden bepaald.

Frontbreedte
De frontbreedte bedraagt ca. 8,80 meter.

Opleveringsniveau
De vorige huurder heeft het afbouwpakket en de winkelinventaris in het gehuurde achtergelaten. Van systeemplafond met verlichting, presentatiemateriaal, (camera)beveiliging tot kassasysteem. Werkelijk alles is nog in het gehuurde aanwezig!

Huurprijs
EUR 90.000,-- per jaar, exclusief BTW.

Energiekosten
Huurder is voor eigen rekening en risico direct contractant bij de openbare nutsbedrijven.

BTW
Uitgangspunt is BTW belaste verhuur, derhalve dienen vanuit de betrokken ruimtes voor meer dan 90% met BTW belaste prestaties blijvend te worden verricht.

Huurtermijn
Uitgangspunt is een huurperiode van vijf (5) jaar met een aansluitende perioden van telkens vijf (5) jaar. Kortere huurtermijnen zijn bespreekbaar.

Huurbetaling
De huurbetaling vindt plaats per maand bij vooruitbetaling d.m.v. automatische incasso.

Opzegtermijn
Twaalf (12) maanden.

Indexering
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, conform het CPI - alle huishoudens (2015 =100), vastgesteld door CBS.

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie (3) maanden huur, inclusief BTW.

Aanvaarding
In overleg.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel voor de onroerende zaken met de hierbij behorende algemene bepalingen.

Informatie huurkandidaat
Graag ontvangen wij een uittreksel uit het Handelsregister van de kamer van koophandel en een recente kredietinformatie.

Het bovenstaande behelst geen aanbod doch slechts een vrijblijvende en globale informatie met betrekking tot het daarbij genoemde onroerende goed. Wij kunnen niet instaan voor de juistheid of volledigheid van deze gegevens, derhalve kunnen aan deze informatie geen rechten worden ontleend. Ook aan de plattegronden en impressies kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 90.000 per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1991-2000

Oppervlakten

Oppervlakte
350 m²
Verkoopvloeroppervlakte
350 m²
Breedte gevel
8,8 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Grotestraat 35

€ 90.000 /jr